Airlick Napisano Kwiecień 26, 2014 Share Napisano Kwiecień 26, 2014 (edytowany) No więęęc, wymyśliłem kolejną zabawę. Tym razem taka, która pozwoli userom dowiedzieć się czegoś więcej o sobie nawzajem w dość ciekawej formie. O co chodzi? Ja zaczynam zabawę, więc podam o sobie jakąś informację, a waszym zadaniem będzie ocena, czy jest prawdziwa, czy nie. Osoba, która odgadnie właściwą odpowiedź, zdobywa punkt i musi podać fałszywą czy prawdziwą informację o sobie. I tak dalej. Właśnie, punkty. Za każde 10 punktów zdobywacie tymczasową odznakę, którą tracicie, kiedy kolejna osoba zdobędzie 10 punktów, a do tego 1 punkt do nagrody za ogólną aktywność w dziale. Kiedy osiągniecie 30 punktów, zdobywacie ową odznakę (która jeszcze nie istnieje, ale mam nadzieję, że to się zmieni, zanim ktoś dobije do 10 punktów) na stałe, do tego będziecie mieli w sumie 3 punkty do nagrody za ogólną aktywność - więcej informacji tutaj. Może to się wydawać trochę skomplikowane z początku, ale wcale takie nie jest, o czym przekonacie się w praniu... to znaczy, jeśli komuś będzie się chciało się udzielać. No, to ja zaczynam. Gram na gitarze. Prawda czy fałsz? P.S. Z racji, że możliwe odpowiedzi są dwie, to jeśli już pojawią się obie, nie ma sensu, żeby kolejne osoby próbowały odpowiadać - tylko pierwsza poprawna odpowiedź będzie nagrodzona punktem. Aktualna punktacja:StarostaXD - 30 punktów BrillantCandy - 17 punktówCassidy - 87 punktów Hedzio - 30 punktów Ryś Raindrops - 3 punkty Skoda Octavia De Lya - 3 punkty Polish_grass - 1 punktUszatka - 60 punktów Frodo - 2 punkty Silent Enchantress - 20 punktów Skylen - 1 punkt MaLinka Vessalius - 22 punkty Alciapl v2 - 16 punktów applejack1234 - 1 punktSzeregowa Rainboww Dash - 34 punkty Rudy Alicorn - 1 punkt Hidoi Mesu Okami - 7 punktów Mephisto von Pheles - 1 punkt Rexumbra - 1 punkt JakubPonyStep - 7 punktów Celly - 3 punktyMaciejKamil - 41 punktów Mały Hehesz - 16 punktów Stworek - 5 punktów Kruczek Kiepski - 2 punkty Berette - 28 punktów sloyth 06.0 - 3 punkty Advillon - 3 punkty PervKapitan - 40 punktów Shine Star - 30 punktów WilkU - 5 punkty Velvet - 5 punktów Chief - 1 punkt eragon333 - 12 punktów BB_RedFox - 1 punkt Stan na 12.04.2015 10.49Jaką mi tu syzyfową pracę zrobiliście. ~ Garin Edytowano Czerwiec 23, 2015 przez Garin Aktualizacja punktacji Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Kwiecień 26, 2014 Share Napisano Kwiecień 26, 2014 Fałsz Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Kwiecień 26, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 26, 2014 (edytowany) Fałsz w istocie. Zdobywasz punkt. Teraz ty zadaj pytanie.Punktacja:StarostaXD - 1 punkt Edytowano Kwiecień 26, 2014 przez Airlick Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Kwiecień 26, 2014 Share Napisano Kwiecień 26, 2014 Mam 3 dziurki w lewym uchu a jedną w prawym. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celly Napisano Kwiecień 26, 2014 Share Napisano Kwiecień 26, 2014 Fałsz. Czy teraz mam zadać pytanie, czy dopiero kiedy dowiem się czy to jest prawda czy nie? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Kwiecień 26, 2014 Share Napisano Kwiecień 26, 2014 Prawda. Sory Celly... Więc chyba ty zadajesz pytanie... Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celly Napisano Kwiecień 26, 2014 Share Napisano Kwiecień 26, 2014 Echh, nie zgadlam.To skoro teraz ja... Za domem mam ogródek i Mały sad. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 26, 2014 Share Napisano Kwiecień 26, 2014 ... -.-... prawda ... dajmy na to , że prawda. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celly Napisano Kwiecień 26, 2014 Share Napisano Kwiecień 26, 2014 Yep,prawda. ^^ Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Kwiecień 26, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 26, 2014 Czy teraz mam zadać pytanie, czy dopiero kiedy dowiem się czy to jest prawda czy nie?Pytania zadajemy, kiedy dowiemy się, jaka jest poprawna odpowiedź i kto ją podał.Czyli:Osoba X zadaje pytanie, mówi prawdę.Osoba Y mówi, że jest to prawda.Osoba X potwierdza, osoba Y otrzymuje punkt i zadaje pytanie.Więc teraz pyta Ferejli. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 26, 2014 Share Napisano Kwiecień 26, 2014 (edytowany) Mam iguanę zieloną. prawda czy fałsz? [będę sobie zapisywać ilość pkt moich - 1. ] Edytowano Kwiecień 26, 2014 przez Ferejli Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Kwiecień 26, 2014 Share Napisano Kwiecień 26, 2014 Fałsz Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 26, 2014 Share Napisano Kwiecień 26, 2014 niestety źle, mam w domu iguanę zieloną ;P nie ma pkt. teraz Starosta Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Kwiecień 26, 2014 Share Napisano Kwiecień 26, 2014 Mim ulubionym kolorem jest niebieski. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hedzio Napisano Kwiecień 26, 2014 Share Napisano Kwiecień 26, 2014 Prawda? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Kwiecień 26, 2014 Share Napisano Kwiecień 26, 2014 Fałsz. Żółty Airlicku może prowadź punktacje :? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Kwiecień 26, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 26, 2014 Prowadzę, nie ma sensu, żebym co posta zmieniał to. Będę raz na dzień aktualizować.Hedzio, zadaj pytanie. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hedzio Napisano Kwiecień 26, 2014 Share Napisano Kwiecień 26, 2014 Oke, oke. Moim ulubionym kucykiem jest Celestia. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BB_RedFox Napisano Kwiecień 26, 2014 Share Napisano Kwiecień 26, 2014 Yy.. fałsz? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hedzio Napisano Kwiecień 26, 2014 Share Napisano Kwiecień 26, 2014 Nom, fałsz bo Rarcia. to masz punkta. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BB_RedFox Napisano Kwiecień 26, 2014 Share Napisano Kwiecień 26, 2014 Jej! Ok : prawda czy fałsz : Mam sunie. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 26, 2014 Share Napisano Kwiecień 26, 2014 prawda Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BB_RedFox Napisano Kwiecień 26, 2014 Share Napisano Kwiecień 26, 2014 Tak ! Masz punkta Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 26, 2014 Share Napisano Kwiecień 26, 2014 Lubie ciastka ,,Delicje" [2] Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoForGold Napisano Kwiecień 26, 2014 Share Napisano Kwiecień 26, 2014 Prawda. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts