Syrth Napisano Kwiecień 6, 2015 Share Napisano Kwiecień 6, 2015 PRawda Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Kwiecień 6, 2015 Share Napisano Kwiecień 6, 2015 Fałsz Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 6, 2015 Share Napisano Kwiecień 6, 2015 Kangur punkt Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Kwiecień 6, 2015 Share Napisano Kwiecień 6, 2015 Zjadłam kangusy Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Kwiecień 6, 2015 Share Napisano Kwiecień 6, 2015 MaciejKamil punkt Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velvie Napisano Kwiecień 6, 2015 Share Napisano Kwiecień 6, 2015 Fałsz Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 6, 2015 Share Napisano Kwiecień 6, 2015 Prawda Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 6, 2015 Share Napisano Kwiecień 6, 2015 Siedzę w pokoju i słucham muzyki Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Kwiecień 7, 2015 Share Napisano Kwiecień 7, 2015 Fałsz Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 7, 2015 Share Napisano Kwiecień 7, 2015 Starosta punkt. Wtedy leżałam pisząc z kimś. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Kwiecień 7, 2015 Share Napisano Kwiecień 7, 2015 Jadę do Grecji w te wakacje. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 7, 2015 Share Napisano Kwiecień 7, 2015 Prawda Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Kwiecień 7, 2015 Share Napisano Kwiecień 7, 2015 Fałsz. Jadę do Bułgarii. Teraz twoja kolej Shine. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 7, 2015 Share Napisano Kwiecień 7, 2015 Jem czekoladę :3 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velvie Napisano Kwiecień 7, 2015 Share Napisano Kwiecień 7, 2015 Prawda Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 7, 2015 Share Napisano Kwiecień 7, 2015 Velvet punkt. ^^ Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velvie Napisano Kwiecień 7, 2015 Share Napisano Kwiecień 7, 2015 Mam pomalowane paznokcie. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Kwiecień 7, 2015 Share Napisano Kwiecień 7, 2015 Prawda Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 7, 2015 Share Napisano Kwiecień 7, 2015 Fałsz Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Kwiecień 7, 2015 Share Napisano Kwiecień 7, 2015 Fałsz. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 7, 2015 Share Napisano Kwiecień 7, 2015 Fałsz. Trochę za późno, ja już napisałam "fałsz". Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velvie Napisano Kwiecień 7, 2015 Share Napisano Kwiecień 7, 2015 Ha, nie macie punktu! Kupiłam nową odżywkę i chciałam ją wypróbować :3 Teraz: Jem cukierka cytrynowego. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 7, 2015 Share Napisano Kwiecień 7, 2015 Fałsz Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Kwiecień 7, 2015 Share Napisano Kwiecień 7, 2015 Wtf? Czyli ani prawda ani fałsz? A co do tego drugiego: prawda Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velvie Napisano Kwiecień 7, 2015 Share Napisano Kwiecień 7, 2015 (edytowany) Punkt dla Kangura Co do poprzedniego, to przepraszam. Nie zauważyłam cię :( Masz punkt Edytowano Kwiecień 7, 2015 przez Velvet Orchid Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts