Dankey Hooves Napisano Kwiecień 30, 2014 Share Napisano Kwiecień 30, 2014 Szczęść Boże, jestem Tadeusz (Rainbow Tadeusz WTF?), mam 16 lat. Mieszkam w Gdańsku; interesuje się grami (350h wygranych w bf3(no-life)), jeżdżę na rowerze no i oglądam kucyki (luls). Lubie poczytać, czasami zrobić coś głupiego i takie tam. Jeśli chcecie coś o mnie wiedzieć to pytajcie. Pozdro C: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Kwiecień 30, 2014 Share Napisano Kwiecień 30, 2014 Witaj. SKĄD TAK MAJESTATYCZNY NICK? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 30, 2014 Share Napisano Kwiecień 30, 2014 O, cze...! ... ... żegnaj ;- ; a tak na serio to lubisz zwierzęta? szopy pracze? króliki? wilki ? lisy ? cokolwiek ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Kwiecień 30, 2014 Share Napisano Kwiecień 30, 2014 Zaiste ciekawy nick. Lubisz rysie? A kapibary? Co sądzisz o Octavii? Baw się dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dankey Hooves Napisano Kwiecień 30, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 30, 2014 @up Nick wziął się z mojej wrodzonej przypadłości- dyslekcji. Po prostu przekształcam wyrazy. Pewnego razu podczas przeglądania internetów natrafiłem na jakiś wyraz i co powiedział mózg? Tak. Masturbian. No i jakoś się przyjęło C: A co do innych pytań: W życiu miałem tylko 3 chomiki (lolz) ale zwierzęta lubię, a najbardziej kucyki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Littlebart Napisano Kwiecień 30, 2014 Share Napisano Kwiecień 30, 2014 (edytowany) Witaj. Czy wiesz z czym kojarzy się każdemu twój nick? Jakie książki czytasz? Edytowano Kwiecień 30, 2014 przez Littlebart Czarownicy Pies Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Everlong Napisano Kwiecień 30, 2014 Share Napisano Kwiecień 30, 2014 Witaj, w co grywasz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Branthos Napisano Maj 1, 2014 Share Napisano Maj 1, 2014 Witaj i baw się dobrze Kilka pytań: -Jaka jest twoja ulubiona gra? -Lubisz parodie filmowe (te stare)? -Masz ulubioną książkę? Jak tak to jaką? -Co sprawiło, że zacząłeś oglądać MLP? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dankey Hooves Napisano Maj 1, 2014 Autor Share Napisano Maj 1, 2014 @up Jakie książki? Wszystko; wczoraj zreflektowałem się że przeczytałem romans (D:) który mi się... Podobał. Grywam głównie w fps-y na ps3 Ulubiona gra? Fallout 3. Powiem Ci że filmów mało oglondam, ale z parodii najlepiej wspominam "Nagą Broń". Tak właściwie to nie mam ulubionej książki :c. Siostra która mi wstawiła Rainbow Dash na profilówkę za karniaka 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilczuu Napisano Maj 1, 2014 Share Napisano Maj 1, 2014 Hejka , zacny nick [derp] Co sadzisz o soviet ponies? Pepsi vs. Cola ? Tablet vs. Telefon Długo ogladasz pucyki ? To chyba tyle bo mi de Łeba nic nie wchodzi , baw się dobrze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dankey Hooves Napisano Maj 3, 2014 Autor Share Napisano Maj 3, 2014 @up Soviet pony WTF? Co to ma być? wywiad środowiskowy? Phablet Długo ogladasz pucyki ? Pucyki? 2-3 miesiące Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Maj 3, 2014 Share Napisano Maj 3, 2014 Pucyki? 2-3 miesiące2-3 miesiące i już miałeś przyjemność obejrzeć serię .mov, to straszne. No, ale przynajmniej wybrałeś najlepszą scenę na avka. Witaj na forum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się