Szeregowa WW Napisano Maj 10, 2014 Share Napisano Maj 10, 2014 [bo są fajne ] Florie przyglądała się każdemu ruchowi. Lubiła magików. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 10, 2014 Share Napisano Maj 10, 2014 Lucky przetasował. Jedna karta zleciała z góry i zaczęła lewitować przed Timber. - To nie ta karta prawda? - zapytał. Karta przekręciła się o 360o i nagle była tą którą wybrała klacz. - A teraz? - zapytał z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 10, 2014 Autor Share Napisano Maj 10, 2014 [bitwa o ogiera? ;-;] -Tak, to ta. Skąd wiedziałeś? - spytałam z ciekawością. - Magiku. - Dodałam z chytrym uśmieszkiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 10, 2014 Share Napisano Maj 10, 2014 [Ladylucks is smiling w każdym razie, jeśli chcecie shippingu z moją postacią to będę mieć problem ] - Co to za magik który zdradza swoje sztuczki? - zapytał z chytrym uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 10, 2014 Autor Share Napisano Maj 10, 2014 -Och, wtedy wszystko się zmienia. - Zaśmiałam się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 10, 2014 Share Napisano Maj 10, 2014 [będzie walka ] Florie klasnęła kopytkami. - Super. - powiedziała i zaśmiała się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 10, 2014 Autor Share Napisano Maj 10, 2014 Uśmiechnęłam się miło, nie wiedząc co powiedzieć. Lekko zarumieniłam się, sama nie wiedząc z jakiego powodu. Cóż... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 10, 2014 Share Napisano Maj 10, 2014 [ I co ja biedny zrobię? Którą ja mam wybrać? ;-;] - Nie jest to może coś trudnego, ale dla jednorożca. Wam byłoby trochę trudniej. Znam jeszcze kilka sztuczek. - odpowiedział z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 10, 2014 Autor Share Napisano Maj 10, 2014 (edytowany) -Z chcęcią zobaczę. - Odparłam z uśmiechem. [Ależ z postacią Szeregowej już byłeś ;P #Chamsko Timber] Edytowano Maj 10, 2014 przez Timber Dębowa Tarcza Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Maj 10, 2014 Share Napisano Maj 10, 2014 [Widzisz jakiego masz farta?] Vert usiadła zmartwiona na chmurze, zastanawiając się co ma zrobić. Nagle poczyła od sobą pustkę - UWAGA!!!! SPAAAADAAAAAAAM- krzyknęła i spadła wprost na małą grupkę kucyków Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 10, 2014 Share Napisano Maj 10, 2014 [Drewniak 1 Żołnierz 0 ] - Cóż... - karta zaczęła kręcić się w powietrzu i zmieniać na różne inne. - Co to ja umiem... hmm. - udawał że myśli. Podał całą talie Timber. - Sprawdź czy żadna karta się nie powtarza... - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 10, 2014 Autor Share Napisano Maj 10, 2014 -Hmm... Nie wydaję mi się... Chodź... - Przyjrzałam się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 10, 2014 Share Napisano Maj 10, 2014 (edytowany) [Foch... Ale ty jesteś młodsza ] Florie zaśmiała się gdy pegazica spadła na nich. - Nic ci nie jest? Edytowano Maj 10, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 10, 2014 Autor Share Napisano Maj 10, 2014 [Co ja mam robić?] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 10, 2014 Share Napisano Maj 10, 2014 [Czekaj chwilę ] Lucky zabrał talię. przekręcił ją i położył lewitującą kartę na górze. Oddał ją Timber. - A teraz? - każda karta była Asem pik. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 10, 2014 Autor Share Napisano Maj 10, 2014 -Hmm... Teraz już widzę że się powtarzają... Ciekawa sztuczka... Najbardziej zastanawia mnie to, czy to... Sztuczka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 10, 2014 Share Napisano Maj 10, 2014 - Sporo sztuczek opiera się na wyborze karty więc nie będę pokazywał wszystkich. A to chyba bardziej magia. - powiedział z uśmiechem. - Chociaż jeśli mam być szczery to zawszę wygrywam w gry karciane. - dodał z cwanym uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Maj 10, 2014 Share Napisano Maj 10, 2014 - Nie. Nic. Chyba- odpowiedziała- Uuuuuu... Co robicie?- zapytała się widąc jednorożca Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 10, 2014 Share Napisano Maj 10, 2014 - Pokazuje sztuczki. - odpowiedział Vert. Przetasował karty. Rozłożył je. - Wybierz. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 10, 2014 Share Napisano Maj 10, 2014 - Kolega robi fajne sztuczki z kartami. - odparła i zwróciła się do jednorożca. - Tak w ogóle to jestem Florie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 10, 2014 Autor Share Napisano Maj 10, 2014 -O... Cześć! Sztuczki magiczne, chcesz popatrzeć? - Spytała się Vert. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 10, 2014 Share Napisano Maj 10, 2014 - Lucky Fate. - powiedział z uśmiechem. - W sumie niech każda z was wybierze. - powiedział rozkładając karty szerzej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Maj 10, 2014 Share Napisano Maj 10, 2014 [[Jak by co to ja odeszłam ]] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Maj 10, 2014 Share Napisano Maj 10, 2014 - Cześć Timber!- odpowiedziała- Mam wziąć kartę...- chwilę się decydowała, ale wzięła Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 10, 2014 Autor Share Napisano Maj 10, 2014 Chwyciłam jedną z kart. -Gotowe. - Uśmiechnęłam się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts