Szeregowa WW Napisano Maj 11, 2014 Share Napisano Maj 11, 2014 - Mam dość tych chmur... - mruknęła wciąż unosząc się nad ziemią. - Mnie się tylko zdaje czy robi się zimno? Jak chcecie to zapraszam na herbatę. - uśmiechnęła się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 11, 2014 Autor Share Napisano Maj 11, 2014 -W takim razie, dobrze. Heh. Popisywać się warto, jeśli... Ma się talent. - Westchnęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Maj 11, 2014 Share Napisano Maj 11, 2014 [Twoja postać zawsze ma wzięcie] Vert, teraz się zorientowała, że uśmiechnęła się za szeroko. Miała nadzieję, że nikt tego nie zauważył. Postanowiła zmienić temat - Jak myślicie? Czy przetrwamy tą śnieżycę?- zapytała. "Chyba chciałaś się zapytać czy przetrwacie" powiedziała w myślach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 11, 2014 Autor Share Napisano Maj 11, 2014 (edytowany) Uśmiechnęła się. -Oczywiście, że przetrwamy. - Powiedziała ukrywając smutek, pod maską uśmiechu, po czym objęła Lucky'ego i Vert kopytkiem. Edytowano Maj 11, 2014 przez Timber Dębowa Tarcza Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 11, 2014 Share Napisano Maj 11, 2014 - Poradzimy sobie. - odparła lecz trochę posmutniała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 11, 2014 Autor Share Napisano Maj 11, 2014 -I tak, ależ chcętnie pójdę na herbatę. - Odparła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Maj 11, 2014 Share Napisano Maj 11, 2014 (edytowany) Vert, zagryzła wargi - Może pójdźmy już na tą herbatę?- zapytała, po czym wzbiła się w powietrze Edytowano Maj 11, 2014 przez Frodo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 11, 2014 Share Napisano Maj 11, 2014 - Dobrze. Chodźmy. - opadła na ziemię i ruszyła przed siebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 11, 2014 Share Napisano Maj 11, 2014 - Ta chodźmy. To zatem, prowadź. - powiedział. - Ja przetrwam... nie wiem jak wy... fortuna tego mi nie zdradziła... - pomyślał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Maj 11, 2014 Share Napisano Maj 11, 2014 Vert zleciała. Jej lądowanie nie wyglądało jak lądowanie normalnego pegaza, ale klacz się tym nie przejmowała, tylko ruszyła, za gospodarzem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 11, 2014 Autor Share Napisano Maj 11, 2014 -Egrh... - Szepnęła do siebie, zostając lekko w tyle. - Właściwie... Powinnam już iść... - Odparła, po czym skierowała się do domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 11, 2014 Share Napisano Maj 11, 2014 - Dlaczego? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 11, 2014 Share Napisano Maj 11, 2014 Lucky spojrzał na Timber. - Naprawdę musisz? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 11, 2014 Autor Share Napisano Maj 11, 2014 (edytowany) -Raczej... Choć... - Spojrzała w tył. - Jeśli mnie do czegoś potrzebujecie. - Odparła. Edytowano Maj 11, 2014 przez Timber Dębowa Tarcza Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 11, 2014 Share Napisano Maj 11, 2014 - Miałem nadzieje że pójdziesz z nami. - powiedział z lekkim uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Maj 11, 2014 Share Napisano Maj 11, 2014 - Timber- pegazica podeszła do niej- prooooooszę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 11, 2014 Share Napisano Maj 11, 2014 (edytowany) - Szkoda... -powiedziała.- Ale do mnie możesz wpadać kiedy chcesz... Ale... Proszę... Zgódź się... Edytowano Maj 11, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 12, 2014 Autor Share Napisano Maj 12, 2014 -Ehh... Pójdę. - powiedziała, kierując się ku budynku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 12, 2014 Share Napisano Maj 12, 2014 ((Timber idzie z nami czy nie?)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 12, 2014 Autor Share Napisano Maj 12, 2014 [idzie ;P] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 12, 2014 Share Napisano Maj 12, 2014 - To miło że jednak idziesz z nami. - powiedział z uśmiechem do Timber. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Maj 13, 2014 Share Napisano Maj 13, 2014 Szedłem spokojnie przez miasto. Przez mój albinizm trochę się rzucałem w oczy. W poprzedniej wiosce, w jakiej mieszkałem, uważano mnie nawet za boga księżyca i klękali przede mną. Niezbyt mi się to podobało, więc się wyprowadziłem tutaj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 13, 2014 Autor Share Napisano Maj 13, 2014 Obrzuciłam wzrokiem ogiera. -Zaczekajcie... - Podeszłam do niego. - Witam... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Maj 13, 2014 Share Napisano Maj 13, 2014 (sądzę, że to ja) Spojrzałem na klacz i powiedziałem spokojnie: -Witam.- z mego pyszczka wyleciało po tym kilka śnieżnych gwiazd, a temperatura lekko zmalała, tak jak zwykle to działa, gdy mówię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Maj 13, 2014 Share Napisano Maj 13, 2014 Widząc przybysza Vert podeszła do niego. - Uuu... Jak to zrobiłeś?- zapytała się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts