Sajback Gray Napisano Maj 15, 2014 Share Napisano Maj 15, 2014 (edytowany) Witajcie. Postanowiłem nareszcie przeprowadzić nabór na oficjalnego pomocnika działu. Mimo że staram się ogarniać niektóre rzeczy, sam nie dam rady i potrzebny mi jest ktoś do pomocy. Oprócz prestiżu i chaosu, osoba, która będzie mi pomagać, dostanie stosowne odznaczenie, o którym więcej można poczytać w informacjach. Co do formy podania, przesyłacie mi ją na PW. Będę brał pod uwagę kreatywność, ogarniętość, orientowanie się w postaci jaką jest Discord, chaos, wiek (powiedzmy że najmniej 13 lat). Nie dostaniecie koloru, ale nick lub nicki pomocników znajdą się na obrazku powitalnym. Mam nadzieję że uda wam się mnie miło zaskoczyć. Od razu mówię, że przyjaciele nie będą dostawali forów. Wszyscy mają równe szanse by zostać pomocnikami. Pomocników może być max 2, by nie robić niepotrzebnego zamieszania. Będę także patrzył na wasz styl pisania i czas w jakim uczęszczacie na forum. To tyle. Edytowano Maj 15, 2014 przez Sajback Aliquam Gray VFV Link do komentarza
timber Napisano Maj 15, 2014 Share Napisano Maj 15, 2014 Mogę zadać pytanie? Powiedziałeś, że dostać się, ma szansę osoba w wieku min. 13 lat. Pytanie - Czy osoba młodsza też ma szansę? Link do komentarza
Sajback Gray Napisano Maj 15, 2014 Autor Share Napisano Maj 15, 2014 Mogę zadać pytanie? Powiedziałeś, że dostać się, ma szansę osoba w wieku min. 13 lat. Pytanie - Czy osoba młodsza też ma szansę? Jeśli wykaże mi w podaniu że jest ogarnięta i jej zależy, to mogę się wyjątkowo zgodzić. Link do komentarza
Little Light Napisano Maj 15, 2014 Share Napisano Maj 15, 2014 Ja też się postaram :3 Link do komentarza
Cipher 618 Napisano Maj 15, 2014 Share Napisano Maj 15, 2014 (edytowany) Sajback - czeka Cię trochę roboty (w razie czego wywalisz ten post ) Drobna pomoc dla piszących podanie - jak już coś piszecie, to to udowodnijcie i nie piszcie czegoś w stylu: "lubię Discorda, to moja ulubiona postać" Czytając takie teksty przy naborze na Opiekuna Octavii nie wiedziałem czy mam płakać czy się śmiać.O tak... wiem o czym mówisz. Dostałem już kilka podań, przysłowiowo pisanych na szybko... . Argumenty też nie powalają na kolana... . Będę musiał te osoby nieco sprawdzić. Edytowano Maj 16, 2014 przez Sajback Aliquam Gray VFV 2 Link do komentarza
timber Napisano Maj 15, 2014 Share Napisano Maj 15, 2014 Hmm... Jest ustalony termin zakończenia naboru? Link do komentarza
Sajback Gray Napisano Maj 16, 2014 Autor Share Napisano Maj 16, 2014 Hmm... Jest ustalony termin zakończenia naboru? Czekam maks miesiąc, ale jeśli wszystko pójdzie płynnie to może zakończę szybciej. Link do komentarza
Little Light Napisano Maj 16, 2014 Share Napisano Maj 16, 2014 Napisałam... Brak odpowiedzi... Źle :( Link do komentarza
Sajback Gray Napisano Maj 16, 2014 Autor Share Napisano Maj 16, 2014 Napisałam... Brak odpowiedzi... Źle :( Nikt nie dostał odpowiedzi. Poczekam z 4 tygodnie i zadam wam serię pytań i zadań by odkryć kto z was najlepiej się nadaje na to stanowisko. Link do komentarza
Little Light Napisano Maj 16, 2014 Share Napisano Maj 16, 2014 (edytowany) Yey! Edytowano Maj 16, 2014 przez Little Light Link do komentarza
Arceus Napisano Maj 28, 2014 Share Napisano Maj 28, 2014 Pomocników może być max 2, by nie robić niepotrzebnego zamieszania. Discord był by wściekły. 1 Link do komentarza
Sajback Gray Napisano Maj 28, 2014 Autor Share Napisano Maj 28, 2014 Ostateczny koniec naboru jest 8 czerwca. Do tego dnia można jeszcze nadsyłać podania lub edytować aktualne. Koniec przekazu. Link do komentarza
Spring Apricot Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 (edytowany) Więc przepraszam z wszelkim opóźnieniem odnośnie naboru. Wyniki postaram się ogłosić w niedziele. Niedziela zbliża się ku końcowi - co z wynikami naboru? Edytowano Czerwiec 22, 2014 przez Spring Apricot Link do komentarza
Sajback Gray Napisano Czerwiec 23, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 23, 2014 Niedziela zbliża się ku końcowi - co z wynikami naboru? Napisałem że się postaram... . Przepraszam z całego serca za zwłokę. Teraz jeszcze mam forumowe zawody i tak dalej... . No cóż. Nabór jest zamknięty i postaram się jak najszybciej podać wyniki. Ponownie wybaczcie za opóźnienie. Biorę się do pracy. Link do komentarza
Spring Apricot Napisano Lipiec 8, 2014 Share Napisano Lipiec 8, 2014 Jest jakiś przewidywany termin wyników naboru? Link do komentarza
Sajback Gray Napisano Lipiec 8, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 8, 2014 Jest jakiś przewidywany termin wyników naboru? Możecie śmiało mnie skatować za opóźnienie. To przez ro że mam na razie lewy dostęp do neta... . Żywię nadzieję że w piątek mój net się ustabilizuje. Ale nie obiecuję... przepraszam więc za to że jestem taką lewą osobą jeśli chodzi o net. Zrobię to jak najszybciej. (Jeszcze raz sory) Link do komentarza
Recommended Posts