Her Blossomness Napisano Maj 21, 2014 Share Napisano Maj 21, 2014 Witojcie! Tu Her Highness Blossom the Awesome, w skrócie Her Blossomness. Jestem Brony od niedawna, a na forum to ściągnęła mnie moja przyjaciółka CyanFlight. Jestem początkującym otaku i absolutnie UWIELBIAM Hetalię! A więc pytajcie i PASTA!!! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Maj 21, 2014 Share Napisano Maj 21, 2014 ... Dobra. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Her Blossomness Napisano Maj 21, 2014 Autor Share Napisano Maj 21, 2014 Dzięki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Maj 21, 2014 Share Napisano Maj 21, 2014 Pastaa~! Witaj, ja osobiście nie lubię Hetalii, ale znam kilka jej fanów. Ja jestem od Pandory Hearts. Życzę dobrej zabawy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Maj 21, 2014 Share Napisano Maj 21, 2014 Jesteś Peggassis (czy jakoś tak) Brony to forma męska. Witaj w stadzie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Her Blossomness Napisano Maj 21, 2014 Autor Share Napisano Maj 21, 2014 Dzięki za przywitanie @WilkU, dzięki za poprawę, jak już pisałam dołączyłam niedawno Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Everlong Napisano Maj 21, 2014 Share Napisano Maj 21, 2014 Od Włoch wolę Litwę. ;-; No, ale nic, witaj w drużynie. :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Her Blossomness Napisano Maj 21, 2014 Autor Share Napisano Maj 21, 2014 Od Włoch wolę Litwę. ;-; No, ale nic, witaj w drużynie. :3 Ja ogólnie uwielbiam Szwecję XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Maj 21, 2014 Share Napisano Maj 21, 2014 Jestem początkującym otaku i absolutnie UWIELBIAM Hetalię! A więc pytajcie i Kochaj mnie Dobra, żartuje, fajnie, że jest więcej hetardów na forumę, jaki kraj najbardziej lubisz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Her Blossomness Napisano Maj 21, 2014 Autor Share Napisano Maj 21, 2014 Szwecję. I Romano oraz Prusy i Niemcy. A ty? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Maj 21, 2014 Share Napisano Maj 21, 2014 Berwald Kraje Skandynawskie bardzo kocham, a szczególnie Emisia bo to mój husbandoo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anekito Napisano Maj 21, 2014 Share Napisano Maj 21, 2014 Witaj! Skąd pomysł, na oglądanie kolorowych kucyków? I który z nich najbardziej do Ciebie pasuje? Mój znajomy mówi, że Szwedzi to tacy ukryci naziści XXI w. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Her Blossomness Napisano Maj 22, 2014 Autor Share Napisano Maj 22, 2014 Pomysł na oglądanie wziął się od Fandomowej muzyki oraz mojej przyjaciółki CyanFlight, która stopniowo zaznajamiała mnie z tematem. No i jeszcze os grafik z Luną, która po prostu mnie zaciekawiła i zachwyciła. Myślę, że pasuje do mnie Luna. Pojawiam się żadko, a jak już to robię niezłą rozrubę jak Luna w "Luna Odmieniona" ;-) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Maj 22, 2014 Share Napisano Maj 22, 2014 Witaj! Zadam kilka pyań ;> 1. Ulubiona klacz z mane6? 2. Ulubiony kucyk tła? 3. Ulubiony kucyk ogółem? 4. Dokładnie od jakiej fandomowej muzyki wziął się pomysł na oglądanie MLP:FiM? 5. Lubisz Twilight? 6. A Vinyl Scratch? 7. Ulubiony instrument muzyczny? Baw się tu dobrze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Maj 22, 2014 Share Napisano Maj 22, 2014 A właśnie, moje pytania! - Ulubiony kolor ? - Ulubione zwierzę ? - Lubisz wilki ? - Lubisz szopy pracze ? - Lubisz liski zwane fenkami ? :3 - Masz pupilka ? - Lubisz mnie ? - Co o mnie pomyślałaś gdy zobaczyłaś mnie po raz pierwszy? - Lubisz ciastka? - Lubisz galaretkę ? - Wolisz galaretkę kolorową czy z bitą śmietana ? - w ogóle lubisz słodycze? Miłego forumaaa! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Her Blossomness Napisano Maj 22, 2014 Autor Share Napisano Maj 22, 2014 Witaj! Zadam kilka pyań ;> 1. Ulubiona klacz z mane6? 2. Ulubiony kucyk tła? 3. Ulubiony kucyk ogółem? 4. Dokładnie od jakiej fandomowej muzyki wziął się pomysł na oglądanie MLP:FiM? 5. Lubisz Twilight? 6. A Vinyl Scratch? 7. Ulubiony instrument muzyczny? Baw się tu dobrze 1. Rainbow Dash 2. Luna 3. Luna forever 4. Przewalski's Ponies oraz Glaze 5. Jest spoko. 6. Moja ulubiona zaraz po Lunie. 7. Gitara (ale niestety nie gram) A właśnie, moje pytania! - Ulubiony kolor ? - Ulubione zwierzę ? - Lubisz wilki ? - Lubisz szopy pracze ? - Lubisz liski zwane fenkami ? :3 - Masz pupilka ? - Lubisz mnie ? - Co o mnie pomyślałaś gdy zobaczyłaś mnie po raz pierwszy? - Lubisz ciastka? - Lubisz galaretkę ? - Wolisz galaretkę kolorową czy z bitą śmietana ? - w ogóle lubisz słodycze? Miłego forumaaa! - wiśniowy, złoty i biały - wilk - OCZYWIŚCIE - szczerze mówiąc to nie wiem - kocham, ale wolę pieśce - oczywiście, to taki mały jamnikowaty piesek - wydajesz się fajna :-) - czy ja widzę kogoś w co najmniej 25% podobnego do mnie? ( to przez tą grafikę XD) - kocham! - jak najbardziej. - i tą i tą, zwłaszcza jak jest kolorowa z bitą śmietaną. - nie mogę bez nich żyć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 23, 2014 Share Napisano Maj 23, 2014 Witaj na forum! Parę, prostych pytań: 1. Change'a (miasto Changeling'ów/Podmieńców) czy Imperium Sombrastyczne (znane również jako Sombraland) (pod władzą Sombry)? 2. Czemu wybrałeś Change'e... Znaczy, czemu tak wybrałeś? 3. Jak sądzisz, ilę tu wytrzymasz? 4. Hug? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Her Blossomness Napisano Maj 23, 2014 Autor Share Napisano Maj 23, 2014 1. Change'a (miasto Changeling'ów/Podmieńców) czy Imperium Sombrastyczne (znane również jako Sombraland) (pod władzą Sombry)? 2. Czemu wybrałeś Change'e... Znaczy, czemu tak wybrałeś? 3. Jak sądzisz, ilę tu wytrzymasz? 4. Hug? 1. Change'a 2. Prawdę powiedziawszy dlatego, że Sombra to taka bestia, a moce Chrysalis zawsze mi imponowały. No i to pokonanie Celestii! 3. Tak długo, jak tylko będę mogła, więc nie spodziewajcie się, że zniknę bardzo szybko 4. No pewnie! I w ogóle to dzięki wszystkim za przywitanie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się