Little Light Napisano Maj 23, 2014 Share Napisano Maj 23, 2014 (edytowany) Jest poniedziałek rano. Wszystkie dorosłe kucyki zbierają się do pracy. Jednak wy poszliście popływać. Lecz nagle coś zauważyliście. Coś nie tak dzieje się z Neighagra Falls. Natychmiast wyszliście z wody, a ta powoli przybierała kształt kucyka. Była to wysoka, jasnoniebieska klacz alicorna z granatową, eteryczną grzywą i ogonem. Na jej boku widniała czerwono-czarna kropla wody. Jej błękitny wzrok spoczął na was. Witam. Jesteście grupą przyjaciół, podróżujących po całej Equestrii. Swoim pływaniem wywołaliście zło dotychczas ukryte w wodzie Neighagra Falls (xD). Teraz to wy musicie je pokonać. Wzór podania: Imię: Płeć: Rasa: Wygląd: Talent: Umiejętności magiczne: (niskie, średnie, wysokie) Umiejętności lotnicze: (niskie, średnie, wysokie) Umiejętności siłowe: (niskie, średnie, wysokie) Dodatkowe: Pupil: Zainteresowanie: Ulubione jedzenie/rzecz: Mapa:http://img3.wikia.nocookie.net/__cb20140118171202/mlp/pl/images/3/31/Mapa_Equestrii.png Ja jestem tą złą klaczą, jak i tłem. Zaliczone podania: Mephisto von Pheles Szeregowa Rainboww Dash Timber Dębowa Tarcza Zaliczonych proszę o napisanie posta, w którym przedstawiają, jakie teraz odczucia ma ich postać. Edytowano Maj 24, 2014 przez Little Light Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 23, 2014 Share Napisano Maj 23, 2014 (edytowany) Imię: White Smoke Płeć: ogier Rasa: pegaz Wygląd: Talent: szycie Umiejętności magiczne: zerowe, to pegaz. Umiejętności lotnicze: wysokie Umiejętności siłowe: średnie Dodatkowe: dobrze śpiewa (mówiąc że dobrze śpiewa miałem na myśli że jego śpiew brzmi mniej więcej tak) Pupil: pies, suczka dokładniej, o taki to mój pies Zainteresowanie: muzyka, no i szycie. Ulubione jedzenie/rzecz: sero-chrupki. Dobre kp? Edytowano Maj 23, 2014 przez Mephisto von Pheles Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Little Light Napisano Maj 23, 2014 Autor Share Napisano Maj 23, 2014 (edytowany) Tak jak w normalnej Equestrii. Dobre kp? Dobre Edytowano Maj 23, 2014 przez Little Light Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 23, 2014 Share Napisano Maj 23, 2014 Ok jest KP. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 23, 2014 Share Napisano Maj 23, 2014 (edytowany) Imię: Gravity Zero Płeć: klacz Rasa: kucyk ziemny Wygląd:http://th08.deviantart.net/fs71/PRE/i/2014/123/4/4/zero_gravity_by_wicklesmack-d7fu1kt.png Talent: Gra na gitarze elektrycznej. Ogólnie muzyka. Umiejętności siłowe: wysokie. Dodatkowe: Zajmuje się też fotografią i ładnie śpiewa. Jest bardzo przyjazna. Ma duże poczucie humoru. Uwielbia pomagać innym. Pupil: Szczeniak. Zwie się Wolfblood. Jest słodziutki i bezbronny. Ma wygląd wilka. Zainteresowanie: muzyka. Lubi fotografować szczególnie naturę. Ulubione jedzenie/rzecz: ciasteczka z czekoladą, wata cukrowa i żelki. To tyle :3 Edytowano Maj 24, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 24, 2014 Share Napisano Maj 24, 2014 Imię: Persephone Płeć: Klacz Rasa: Kuc ziemski Wygląd: Jest to ładna, biała klacz, o smukłej sylwetce, obdarzonej dużymi, niebieskimi oczyma. Ma też szmaragdową grzywę, w której zdarzają się szare pasemka, jedynie nadające drobnego akcentu. Talent: Rżeźbienie z lodu (znaczek przedstawia kostkę lodu). Umiejętności magiczne: Brak. Umiejętności lotnicze: Brak Umiejętności siłowe: Średnie Dodatkowe: Jest lojalna wobec przyjaciół. Nosi czerwoną kokardę. Jeździ na łyżwach. Pupil: Nieduży sokół, o jasno brązowych piórach, i kremowym brzuchu. Jest bardzo nieufny. Zainteresowanie: Natura ogółem. Ulubione jedzenie/rzecz: Pianki @up Gravity Zero w Neighara Falls ;P Może być? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Little Light Napisano Maj 24, 2014 Autor Share Napisano Maj 24, 2014 Edytowałam pierwszy post Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 24, 2014 Share Napisano Maj 24, 2014 Jakie odczucia po zobaczeniu tej złej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Little Light Napisano Maj 24, 2014 Autor Share Napisano Maj 24, 2014 Napisać, że np. "Woda była zimna, lecz nam to nie przeszkadzało (...) Świetnie się bawiłem/am (...) Nagle zauważyłem/am, że coś jest nie tak (...) Bardzo się przeraziłem/am" :3 Tylko swoje własne pomysły. Pierwsza osoba która napisze posta, ustala temperaturę wody, co było wokół itp. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 24, 2014 Share Napisano Maj 24, 2014 ((Oki Doki Loki)) Woda była dość chłodna, ale nie lodowata, w sumie to całkiem przyjemna, nie pływam za często ale czasami lubię to zrobić. Nagle zauważyłem że coś jest nie tak, z wody wyłoniła się jakaś postać, nie przestraszyłem się, ale byłem w szoku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 24, 2014 Share Napisano Maj 24, 2014 [Jest jakaś kolejność ustalona?] Woda była chłodna, ale nie aż tak... Lubię pływać. To bardzo fajne zajęcie. Nagle poczułam, że coś jest nie tak i natychmiast wyszłam z wody. Zobaczyłam jak z wody wyłania się jakiś kucyk. Cofnęłam się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Little Light Napisano Maj 24, 2014 Autor Share Napisano Maj 24, 2014 Kolejność nie jest ustalona, dla waszej wygody Zapisy ciągle otwarte! Czekam jeszcze aż się ktoś jeszcze wypowie lub zapisze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 25, 2014 Share Napisano Maj 25, 2014 Woda... Lubię ją. Lubię ją bardzo. Pływanie, to coś... Akt przyjaźni z wodą. Chociaż... Co to jest... Wygląda trochę, trochę jak cień... Nie... To... To kucyk... Ale... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 25, 2014 Share Napisano Maj 25, 2014 - Co to ma być? - zapytałam gdy kucyk ukazał się w pełni. - To jakiś żart? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 25, 2014 Share Napisano Maj 25, 2014 -Ehh... Nie wydaję mi się, - Odparłam zaniepokojona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 25, 2014 Share Napisano Maj 25, 2014 - Trochę to... dziwaczne. - powiedział White patrząc na stwora z wody. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 25, 2014 Share Napisano Maj 25, 2014 [zmieniam narratora ] - No normalne to to i nie jest. - powiedziała. - Może tam pójdę i zapytam o coś... Ruszyła przed siebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 25, 2014 Share Napisano Maj 25, 2014 - Ta super pomysł. Zapytajmy to coś. - mruknął i ruszył za Gravity Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 25, 2014 Share Napisano Maj 25, 2014 - Ona tak ten... Dziwnie się na nas patrzy. - szepnęła. Gdy zbliżyli się do kucyka Gravity przybrała wymuszony uśmiech. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 25, 2014 Share Napisano Maj 25, 2014 (edytowany) - Czym ty jesteś? - zapytał Alicorna. Edytowano Maj 25, 2014 przez Mephisto von Pheles Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Little Light Napisano Maj 25, 2014 Autor Share Napisano Maj 25, 2014 - Jestem huraganem - powiedziała i zniknęła. Jednak każdemu z was coś szepnęło w myślach: Uważajcie, bowiem niedługo stanie się coś bardzo złego... Od dzisiaj odwaga jest... Nagle woda zmieniła się w falę i zaczęła na was opadać...Pora na waszą reakcję :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 25, 2014 Share Napisano Maj 25, 2014 White złapał Gravity, wzbił się w powietrze i odleciał na tyle daleko by uniknąć fali. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 25, 2014 Share Napisano Maj 25, 2014 - Dzięki. - powiedziała do Whita. - Ty też to słyszałeś? Ten głos w głowie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 25, 2014 Share Napisano Maj 25, 2014 (edytowany) - Ta. - odpowiedział. - Pereshphona! Chodź tu szybko! - krzyknął. - W porządku? - Edytowano Maj 25, 2014 przez Mephisto von Pheles Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 25, 2014 Share Napisano Maj 25, 2014 Ugrh. Nienawidzę innych. Podbiegłam. -Jestem. Jestem. Nic mi nie jest, spokojnie. - Odparłam roztargniona, po czym wyszłam parę kopytek do przodu. - Huragan... To niemożliwe. - prychnęłam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts