Mephisto The Undying Napisano Maj 25, 2014 Share Napisano Maj 25, 2014 (edytowany) ((Twoja postać jest aspołeczna?)) - Czy ja wiem czy niemożliwe... to alicorn... kto je tam wie... - odpowiedział Edytowano Maj 25, 2014 przez Mephisto von Pheles Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 25, 2014 Share Napisano Maj 25, 2014 [Hmm... Nie myślałam nad tym, ale. Tak.] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 25, 2014 Share Napisano Maj 25, 2014 ((Czyli jest lojalna wobec przyjaciół, ale ich nienawidzi. lojalność+aspołeczność=matematyka nie uznaje takich przypadków)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 25, 2014 Share Napisano Maj 25, 2014 [ugrh. W takim razie, jeśli nie będzie z tym większego problemu, skierujemy się na prostą drogę, okropne zdenerwowanie się całą sytuacją, zdezorientowanie, brak aspołeczności. Dziękuję za zrozumienie i przepraszam za zamieszanie] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 25, 2014 Share Napisano Maj 25, 2014 ((Chyba zaczynam być perfekcjonistą. Albo po prostu wszystko musi mieć u mnie sens. Ale skoro już wyjaśnione to wracajmy do gry)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 25, 2014 Share Napisano Maj 25, 2014 [Perfekcjonalizm definitywnie nie jest zły, a wręcz przeciwnie pomaga w osiągnięciu lepszych wyników. Ale dobra, wracamy.] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 25, 2014 Share Napisano Maj 25, 2014 - Ale to było dziwne... Takie nierealne... - mruknęła. - A, zresztą... To przecież mógł być zwykły żart. Iluzja wykonana przez jednorożca... Zaraz... Która godzina? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 25, 2014 Share Napisano Maj 25, 2014 - Czy ja wiem... trochę zbyt realistyczne jak na iluzje... - stwierdził i spojrzał na klacze. - W porządku z wami? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 25, 2014 Share Napisano Maj 25, 2014 (edytowany) - Mhm... Tak... - powiedziała Gravity nie do końca świadoma tego co mówi i rozglądając się na około i lekko podskakując z niecierpliwości. - No... Która godzina...? Edytowano Maj 25, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 25, 2014 Share Napisano Maj 25, 2014 Po chwili Gravity dojrzała wierzę zegarową. Pół do dwunastej. - Mamy próbę za pół godziny. - powiedziała szybko do ogiera. - Ja już może pójdę. Muszę jeszcze nastroić gitarę i w ogóle. Ruszyła w kierunku studia muzycznego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 25, 2014 Share Napisano Maj 25, 2014 - Fakt, no to do jutra. - powiedział do Persephony i poleciał w stronę domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 25, 2014 Share Napisano Maj 25, 2014 Gravity wbiegła do studia. Nikogo nie było w środku. Weszła do studia nagrań, gdzie znała swoją gitarę. Chwyciła ją kopytkami i usiadła na fotelu. Zaczęła ją stroić rozmyślając nad tym co wydarzyło się nad wodą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 25, 2014 Share Napisano Maj 25, 2014 Ja zaś nie oddaliłam się od tego miejsca. Podeszłam tylko niepewnie do tafli, zanurzając w niej kopytka, i zastanawiając się, co właściwie się stało... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 25, 2014 Share Napisano Maj 25, 2014 White wpadł do domu, wziął ubranie, (te z obrazka) i poleciał do studia, wszedł do tego samego pokoju w którym była Gravity. - Jestem... - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 25, 2014 Share Napisano Maj 25, 2014 - Dobrze. - powiedziała i uśmiechnęła się do niego. - Już kończę... Nagle Gravity usłyszała brzdęk. Pękła jedna ze strun. - No ekstra... - powiedziała ironicznym tonem, wstała i zaczęła szukać czegoś w futerale. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 25, 2014 Share Napisano Maj 25, 2014 - Musisz być bardziej ostrożna... - powiedział poprawiając okulary. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 25, 2014 Share Napisano Maj 25, 2014 - Staram się... - mruknęła i wyjęła nową strunę. - Dawno jej nie zmieniałam. Wzięła gitarę i usiadła z powrotem na fotelu. Zdjęła przerwaną strunę i zaczęła zakładać nową. - Gdzie reszta? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 25, 2014 Share Napisano Maj 25, 2014 - Nie wiem, powinni się za jakiś czas zjawić. - odpowiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 25, 2014 Share Napisano Maj 25, 2014 Gravity skończyła. - Mam wrażenie, że coś jest nie tak odkąd to coś wyszło z wody... - odparła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 25, 2014 Share Napisano Maj 25, 2014 - Ja w zasadzie też. - odpowiedział. - Takie dziwne uczucie mam. - powiedział i usiadł obok Gravity. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 25, 2014 Share Napisano Maj 25, 2014 - Ja postaram się trzymać od tego jak najdalej. - powiedziała i popatrzyła na Whita. - Czuję się jakby coś strasznego się miało zaraz wydarzyć... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 25, 2014 Share Napisano Maj 25, 2014 - Ja też. - westchnął. - Ale mam nadzieje że moje przeczucia się mylą. - dodał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 25, 2014 Share Napisano Maj 25, 2014 - Mam nadzieję... - mruknęła. - Bo jak tak, to nici z nowej płyty. Westchnęła ciężko i spojrzała na zegar. - Spóźniają się... Jak zwykle... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 25, 2014 Share Napisano Maj 25, 2014 - No... - powiedział. - W sumie to może następnym razie dajmy próbę na siódmą rano, może przyjdą na czternastą. - zaśmiał się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 25, 2014 Share Napisano Maj 25, 2014 Gravity parsknęła śmiechem. Nagle do środka weszły dwie klacze, które zawzięcie o czymś dyskutowały. Były to Cherry Grove - bas i Silver Shine - gitara. - No najwyższa pora. - mruknęła Gravity i wstała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts