Mephisto The Undying Napisano Maj 29, 2014 Share Napisano Maj 29, 2014 - Dobra, - powiedział, - To lecim. - powiedział i wyszedł przed dom. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 29, 2014 Share Napisano Maj 29, 2014 [pomińmy tę podróż ] Gdy dotarli na miejsce Gravity zapukała do drzwi domu Blacka. Otworzył im i wypuścił do środka. - Możesz mi pomóc? - zapytała po czym powiedziała mu o tym, że jej dom zaraz będzie pod wodą. - Proszę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 29, 2014 Share Napisano Maj 29, 2014 - No i teraz pytanie czy dasz radę zrobić coś takiego. - Zapytał Black Stara. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 29, 2014 Share Napisano Maj 29, 2014 -Nie, nie możesz wszystkiego... Nie możesz! Pokaż się! Przestań się bać i Wyjdź! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 29, 2014 Share Napisano Maj 29, 2014 "Oczywiście że dam radę" - powiedział Black. - No to do roboty. - powiedziała niecierpliwie Gravity i stanęła przed nim. Star wyczarował wokół niej poświatę i uniosła się w górę. Wystrzelił w nią promieniem i po chwili opadła na ziemię. - To już? - zapytała. - Szybko poszło. Dzięki. Uśmiechnęła się szeroko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 29, 2014 Share Napisano Maj 29, 2014 - Ciekawie to wygląda, no w każdym razie, dzięki. - powiedział, - to idziemy po twoje rzeczy? - zapytał Gravity. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 29, 2014 Share Napisano Maj 29, 2014 - Ta... - powiedziała rozradowana. - Teraz nie ma już żadnych przeszkód. Wyszli na zewnątrz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 29, 2014 Share Napisano Maj 29, 2014 White złapał Gravity i poleciał z nią do jej domu. Odstawił ją przednim. - To, pomóc ci się spakować? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 29, 2014 Share Napisano Maj 29, 2014 - Jak byś mógł to tak. - powiedziała wchodząc do środka. - Ale nie ma tego dużo. Woda była już w środku. - Pójdę na górę po drugą gitarę, kurtkę i... Eee... Kosmetyki. - powiedziała i zaczęła wchodzić po schodach. - Jakbyś mógł znaleźć tu gdzieś takie małe pudełeczko z serduszkami na wieczku i zeszyt? Tylko nie zaglądaj do środka. Bo wypisuję tam różne rzeczy a w pudełeczku... Eee... Po prostu je znajdź. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 29, 2014 Share Napisano Maj 29, 2014 - Nie zajrzę do środka. - obiecał i zaczął ich szukać. Po chwili udało mu się znaleźć oba przedmioty, chciał przez chwilę zajrzeć do niego ale zrezygnował. - Mam. - powiedział głośno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 29, 2014 Share Napisano Maj 29, 2014 Gravity zeszła na dół z rzeczami zapakowanymi do torby i gitarą przewieszoną przez grzbiet. - Dzięki. - powiedziała i spakował pudełeczko i zeszyt do torby. - To już chyba wszystko. Idziemy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 29, 2014 Share Napisano Maj 29, 2014 - Ta. - powiedział. - Ale torbę będziesz musiała trzymać sama, ja będę musiał trzymać ciebie. - powiedział. Wyszedł z Gravity na zewnątrz. Złapał ją i zaczął lecieć. - Ciężej niż zwykle... - powiedział do siebie ale leciał do góry. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 29, 2014 Share Napisano Maj 29, 2014 "Wybacz..." - pomyślała. W końcu wylądowali i gdy Gravity stanęła na chmurze poczuła się bardzo lekko. - Ale fajnie. - zaśmiała się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 29, 2014 Share Napisano Maj 29, 2014 - Ta, zabawne uczucie. To fakt. - powiedział, - ja ją wezmę. - wziął torbę, - chodź. Zaprowadzę cię. - powiedział i ruszył do przodu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 29, 2014 Share Napisano Maj 29, 2014 Gravity ruszyła za Whitem. Wciąż czuła lekkość pod kopytkami. Doszli na miejsce. Klacz spojrzała na dom ogiera. Bardzo jej się spodobało to miejsce. Weszła do środka. - Ale tu fajnie! - powiedziała i uśmiechnęła się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 29, 2014 Share Napisano Maj 29, 2014 - Dość zwyczajnie, ale pewnie i tak dla ciebie dziwacznie. W końcu nigdy nie byłaś w Cloudsdale. - stwierdził odkładając torbę. - Cóż, rozgość się. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 29, 2014 Share Napisano Maj 29, 2014 Gravity usiadła na fotelu i wyjęła zeszyt i długopis. - Nawet nie próbuj mi tu zaglądać. - powiedziała, ale uśmiechnęła się. Zeszyt był jej prywatnym dziennikiem. Klacz zaczęła opisywać wszystko co w dzisiejszym dniu miało miejsce. Włącznie z tym jak White ją pocieszał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 29, 2014 Share Napisano Maj 29, 2014 - Spoko. - powiedział i uśmiechnął się. - Chcesz coś do jedzenia? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 29, 2014 Share Napisano Maj 29, 2014 (edytowany) - Hmm... - mruknęła i spojrzała na zegarek. Było późne popołudnie. - Dobra... A co masz? Edytowano Maj 29, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 29, 2014 Share Napisano Maj 29, 2014 - Ogólnie mogę zrobić coś do jedzenia, ale mam też paluszki, chipsy i popcorn. - odpowiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 29, 2014 Share Napisano Maj 29, 2014 - Nie jestem aż tak głodna... Mogą być chipsy. - powiedziała, zamknęła zeszyt i schowała go z powrotem do torby. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 29, 2014 Share Napisano Maj 29, 2014 White wziął chipsy i zaniósł je Gravity. Podał je. - Jeśli to nie problem, mogę się dowiedzieć co w tym trzymasz? - wskazał na pudełko. - Nie musisz mówić dokładnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 29, 2014 Share Napisano Maj 29, 2014 (edytowany) Gravity wzięła miskę i wytrzeszczyła oczy gdy ogier zapytał o pudełeczko. - Eee... No... - zaczęła się lekko denerwować. - Nic takiego... Naszyjnik... I parę zdjęć... Edytowano Maj 29, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 29, 2014 Share Napisano Maj 29, 2014 - Och, rozumiem. - powiedział i uśmiechnął się. Po chwili usiadł na fotelu i zaczął popijać niedokończoną kawę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 29, 2014 Share Napisano Maj 29, 2014 Gravity odetchnęła z ulgą, bo uniknęła zbędnych sytuacji typu "Mogę zobaczyć?" i takie tam... - Dużo się dziś działo... - mruknęła i rozciągnęła się. - Położę się dziś wcześniej, ale jeszcze nie teraz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts