Mephisto The Undying Napisano Maj 29, 2014 Share Napisano Maj 29, 2014 - Na górze jest łóżko. - powiedział. - Pościeli zmieniać nie trzeba bo to też chmura. - dodał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 29, 2014 Share Napisano Maj 29, 2014 - Serio? - zaśmiała się. - Ale super! Uśmiechnęła się zjadła trochę chipsów. - Albo wiesz co? Pójdę i się już położę, bo jestem wykończona. - powiedziała. - A ty będziesz gdzieś w pobliżu jakby co? Gdzie śpisz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 29, 2014 Share Napisano Maj 29, 2014 - Tutaj najpewniej. - odpowiedział. - Kanapa też jest z chmury więc podobnie. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 29, 2014 Share Napisano Maj 29, 2014 - Ale... - powiedziała Gravity i urwała. - No dobrze... Ale... Jeśli wolisz spać na górze to po prostu powiedz. Ja jestem gościem, więc mogę ustąpić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 29, 2014 Share Napisano Maj 29, 2014 - Dużo dziś przeszłaś, a poza tym ta kanapa i tak jest wygodna. Śpij dobrze. - powiedział i uśmiechnął się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 29, 2014 Share Napisano Maj 29, 2014 - Dzięki. - powiedziała. - Słodkich snów. Poszła po schodach na górę. Jednak zapomniała wziąć torby, gdzie był jej dziennik i szkatułka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 29, 2014 Share Napisano Maj 29, 2014 White zauważył że Gravity nie wzięła ze sobą swoich rzeczy, postanowił zanieść je jej, założył torbę na ramię i gdy chciał wziąć szkatułkę ta wyślizgnęła mu się z kopytek, upadła na ziemię i otworzyła się rozsypując po podłodze zdjęcia. - Ojć... - mruknął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 29, 2014 Share Napisano Maj 29, 2014 (edytowany) Gravity położyła się do łóżka. Próbowała jeszcze przemyśleć ten dzień ale było jej tak mięciutko, że momentalnie zasnęła. Edytowano Maj 29, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 29, 2014 Share Napisano Maj 29, 2014 White zaczął zbierać zdjęcia przy okazji patrząc na każde. Co chwilę uśmiechał się pod nosem, ale szybko odkładał je do pudełka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 29, 2014 Share Napisano Maj 29, 2014 (edytowany) Gravity usłyszała brzdęk na dole, jakby coś spadło. Ale nie zwróciła na to uwagi i spała dalej. Edytowano Maj 29, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 29, 2014 Share Napisano Maj 29, 2014 White wziął już ostatnią rzecz, naszyjnik, jak się okazało otwierał się. Przyglądał się przez chwilę zdjęciu w środku. Uśmiechnął się ale to również schował. Wziął pudełko i zaniósł rzeczy na górę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 29, 2014 Share Napisano Maj 29, 2014 (edytowany) Gravity usłyszała też jak chwilę później ktoś wchodzi do pokoju i kładzie coś na podłodze obok łóżka. Uchyliła jedną powiekę. Był to nie kto inny jak White. Zamknęła ją szybko udając że śpi. Edytowano Maj 29, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 29, 2014 Share Napisano Maj 29, 2014 White odłożył torbę, uśmiechnął się jeszcze patrząc na śpiącą Gravity i zszedł na dół. Położył się na kanapie, ale jeszcze nie zasypiał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 29, 2014 Share Napisano Maj 29, 2014 Klacz zasnęła z powrotem. Zaczęła się wiercić, bo śnił jej się koszmar. Ten głos który słyszała za dnia teraz mówił głośno i wyraźnie "Ja mogę wszystko...". W śnie widziała macki, które zaczęły wciągać ją do wody. Tak samo było z Whitem i Persephone. "To koniec... I tak was dopadnę..." - powtarzał głos. Gravity mówiła coś przez sen... - Nie... Proszę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 29, 2014 Share Napisano Maj 29, 2014 White usłyszał że Gravity coś mówi, nie usłyszał dokładnie co ale poszedł cicho na górę, spojrzał tylko na nią i zauważywszy że się wierci uznał że śni się jej koszmar, podszedł bliżej łóżka i przez chwilę myślał czy jej nie obudzić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 29, 2014 Share Napisano Maj 29, 2014 Klacz ciągle śniła. Wszystko tam było tak bardzo realistyczne, że przez cały czas myślała, że dzieje się na jawie. "Nie uciekniesz..." - pow głos. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 29, 2014 Share Napisano Maj 29, 2014 - Gravity? - powiedział cicho. Przysuwając się bliżej łóżka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 29, 2014 Share Napisano Maj 29, 2014 Zero usłyszała czyjś normalny głos. Próbowała się obudzić, ale nie mogła. Coś nie chciało jej stamtąd wypuścić. - Wypuść... Mnie... Stąd... - wymamrotała przez sen. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 29, 2014 Share Napisano Maj 29, 2014 White wszedł na łóżko, - Gravity... - powiedział znowu teraz przy okazji delikatnie szturchnął klacz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 29, 2014 Share Napisano Maj 29, 2014 Gravity obudziła się w jednej sekundzie ciężko oddychając. Otworzyła oczy a nad nią siedział White. Przestraszyła się lekko. - Cz-cześć... - powiedziała i lekko się zarumieniła. - Od jak dawna tu jesteś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 29, 2014 Share Napisano Maj 29, 2014 - Nie, jestem tu mniej niż minutę. Wyglądałaś jakbyś miała jakiś makabryczny koszmar... w porządku? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 29, 2014 Share Napisano Maj 29, 2014 Gravity usiadła. - Nie White. Nic nie jest w porządku. - powiedziała pustym głosem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 29, 2014 Share Napisano Maj 29, 2014 - Gravity, widać że nie jest... - powiedział siadając naprzeciwko niej. - Co ci się śniło? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 29, 2014 Share Napisano Maj 29, 2014 Klacz opowiedziała przyjacielowi o swoim śnie po czym dodała: - Jeszcze ten głos tego kucyka z wody mówił: "To koniec... I tak was dopadnę..." i "Nie uciekniesz...". Próbowałam się obudzić ale to nie chciało puścić... - powiedział cała roztrzęsiona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 29, 2014 Share Napisano Maj 29, 2014 White przytulił Gravity, - spokojnie, to tylko zły sen... - powiedział cicho. - Jeśli chcesz to mogę zostać tu z tobą... - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts