Szeregowa WW Napisano Maj 29, 2014 Share Napisano Maj 29, 2014 (edytowany) - A proszę. Jeśli naprawdę chcesz to zostań. - powiedziała, uśmiechnęła się i przesunęła się żeby zrobić mu miejsce obok siebie. Edytowano Maj 29, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 29, 2014 Share Napisano Maj 29, 2014 (edytowany) White uśmiechnął się. - A właśnie, przez przypadek upuściłem to pudełko, i cóż... zdjęcia się rozsypały... no i mimo iż nie chciałaś mi pokazać zawartości to mimowolnie ją widziałem. - powiedział z poczuciem winy. Edytowano Maj 29, 2014 przez Mephisto von Pheles Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 29, 2014 Share Napisano Maj 29, 2014 (edytowany) Klacz wytrzeszczyła oczy i natychmiast zarumieniła się po czubek nosa. - Czyli... Widziałeś... Wszystko? - zapytała się lekko drżącym głosem. - Ja... No... Edytowano Maj 29, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 29, 2014 Share Napisano Maj 29, 2014 - T...tak... - powiedział odwracając lekko głowę. - Ten medalik też widziałem... - dodał. - Przepraszam... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 29, 2014 Share Napisano Maj 29, 2014 (edytowany) Gravity lekko pobladła, jednak wciąż się rumieniła i spuściła głowę. - N-nie masz za co... - mruknęła lekko się jąkając. - Samo s-spadło. Edytowano Maj 29, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 29, 2014 Share Napisano Maj 29, 2014 (edytowany) - Ale wiesz... w sumie to... cieszę się że to widziałem... bo teraz przynajmniej wiem jedno. - powiedział i spojrzał na Gravity. Po chwili uśmiechnął się lekko. - Że jak to zrobię to nie wyjdą na idiotę... - pomyślał i przysunął się nieco do klaczy. Edytowano Maj 29, 2014 przez Mephisto von Pheles Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 29, 2014 Share Napisano Maj 29, 2014 Gravity słuchała tylko co mówi White. Nie patrzyła na niego bo uważała, że zachowała się głupio zostawiając tak ważną rzecz na dole. Tym bardziej, że w ogóle miała coś takiego. Zauważyła tylko jak White przysuwa się do niej. Było jej zbyt wstyd żeby powiedzieć cokolwiek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 29, 2014 Share Napisano Maj 29, 2014 White podniósł głowę Gravity, przysunął pyszczek do jej pyszczka. - Hm, nie mam pewności czy dam radę to powiedzieć ale... kocham cię. - powiedział cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 29, 2014 Share Napisano Maj 29, 2014 Klacz spojrzała na niego zdziwiona. Nie mogła uwierzyć w to co właśnie usłyszała. - Ja ciebie też... - szepnęła i uśmiechnęła się lekko. - Kocham cię... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 29, 2014 Share Napisano Maj 29, 2014 White uśmiechnął się. Po chwili pocałował Gravity ((Shipp... ehh...)), po kilkunastu sekundach odsunął głowę i uśmiechnął się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 29, 2014 Share Napisano Maj 29, 2014 [Kolejny ] W którymś momencie White ją pocałował. W tamtym momencie Gravity czuła się jak najszczęśliwszy kucyk w calutkiej Equestrii. Po chwili oderwał się od niej. - Tyle czasu... Tyle dni... Codziennie zbierałam się, żeby ci to powiedzieć, ale nie potrafiłam. - powiedziała i uśmiechnęła się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 29, 2014 Share Napisano Maj 29, 2014 - Och, nawet niewiesz ile razy ja chciałem się przełamać.- powiedział. Po chwili uśmiechnął się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 29, 2014 Share Napisano Maj 29, 2014 - Tyle było momentów... Tak bardzo chciałam żebyś mnie pokochał. - odparła. - Cudowna, piękna chwila. Gravity przytuliła Whita. - Kocham cię... Obiecaj proszę, że mnie nie opuścisz. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 29, 2014 Share Napisano Maj 29, 2014 - Nie opuszczę. - powiedział. - nigdy... - dodał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 29, 2014 Share Napisano Maj 29, 2014 (edytowany) - Teraz nie będzie problemu żebyśmy tu razem spali. - powiedziała sennie i puściła do niego oczko. Opadła na łóżko. Edytowano Maj 29, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 29, 2014 Share Napisano Maj 29, 2014 - fakt... - powiedział kładąc się. - Dobrej nocy. - powiedział i uśmiechnął się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 29, 2014 Share Napisano Maj 29, 2014 - Dobranoc... Słodkich snów... - powiedziała i momentalnie zasnęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Little Light Napisano Maj 30, 2014 Autor Share Napisano Maj 30, 2014 [odpiszę o 13, ale mamy romans! Tak! I 80 powiadomień...] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 30, 2014 Share Napisano Maj 30, 2014 (edytowany) Gravity już chyba nie miała koszmarów, bo ani nie mówiła przez sen ani nie wierciła się już. Obudziła się dużo później niż zwykle. Podniosła się i chciała już coś powiedzieć do Whita, ale jego nie było. Sądząc po dźwiękach dochodzących z dołu był tam i zapewne robił śniadanie. Klacz postanowiła tam pójść. Przeczesała grzywę i zeszła po schodach. Zobaczyła ogiera w kuchni i powiedziała cicho tak żeby go nie przestraszyć. - Dzień dobry kochanie. Edytowano Maj 30, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 30, 2014 Share Napisano Maj 30, 2014 ((Moja postać i wczesne wstawanie? No proźba! Ale dobra, powiedzmy że wyjątkowo...)( White spojrzał na Gravity, - Hej. - powiedział i uśmiechnął się. - Jak się spało?- zapytał kończąc przyżądzać jedzenie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 30, 2014 Share Napisano Maj 30, 2014 [Ja nie powiedziałam że wstał wcześnie tyko że Gravity wstała później od Whita. Mogła być 14 ale nie podałam godziny] - Super. - powiedziała i uśmiechnęła się. - Dużo lepiej niż wcześniej... Gravity przyglądała mu się. - Co tam pichcisz? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 30, 2014 Share Napisano Maj 30, 2014 - Sałatkę. Miałem składniki do sałatki tzatziki więc robie. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 30, 2014 Share Napisano Maj 30, 2014 - Super! Od razu nabrałam ochotę. - powiedziała i zaśmiała się. - A tobie jak się spało? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 30, 2014 Share Napisano Maj 30, 2014 - Bardzo przyjemnie. - powiedział z uśmiechem i przeniósł na stół miskę, po chwili doniósł jeszcze dwa talerze. - Proszę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Little Light Napisano Maj 30, 2014 Autor Share Napisano Maj 30, 2014 [Timber, tamta część akcji jest zakończona.] Nagle, mimo, iż White jest pegazem zaczął spadać. Kiedy wpadł do wody, macki obwiązały mu skrzydła i kopyta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts