Szeregowa WW Napisano Maj 30, 2014 Share Napisano Maj 30, 2014 (edytowany) - Poza tamtym... Ech... w porządku. - powiedziała, ale wciąż mu się przyglądała. - A co zapamiętałeś jako ostatnie? Próbowała się upewnić czy coś stamtąd pamięta. Edytowano Maj 30, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 30, 2014 Share Napisano Maj 30, 2014 - Że coś mnie złapało i wciągało pod wodę. - odpowiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 30, 2014 Share Napisano Maj 30, 2014 - Ech... - westchnęła ciężko. - Dobrze, później ci coś powiem. Nagle zawiał zimny wiatr. - Spróbujmy się jakoś dostać na górę. Byle szybko. - powiedziała. - Dasz radę wstać i polecieć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 30, 2014 Share Napisano Maj 30, 2014 - Raczej tak. - powiedział, objął Gravity w pasie i poleciał, leciał trochę wolniej niż zwykle ale po pewnym czasie dotarł do swojego domu, usiadł przy stole, westchnął. - To dokończmy jedzenie chociaż. - zaproponował. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 30, 2014 Share Napisano Maj 30, 2014 - Ta... - westchnęła i usiadła na przeciwko. - Ale dzisiaj zostaniesz w łóżku. Musisz być wykończony, a poza tym mogłeś się przeziębić. Uśmiechnęła się do niego opiekuńczo. - I żadnych wymówek. - mruknęła i zaśmiała się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 30, 2014 Share Napisano Maj 30, 2014 - To zamiast wymówek powiem tylko że zgodzę się jeśli zostaniesz ze mną. - powiedział uśmiechając się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 30, 2014 Share Napisano Maj 30, 2014 - Oczywiście że zostanę. - odparła i zaczęła jeść. - Jeszcze by ci się znowu coś stało. Westchnęła ciężko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 30, 2014 Share Napisano Maj 30, 2014 - Och ale ja miałem na myśli to żebyś pospała ze mną. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 30, 2014 Share Napisano Maj 30, 2014 (edytowany) - No jasne. - powiedziała uśmiechnęła się bardziej. - Ale najpierw sprawdzimy czy nie masz gorączki. Gravity zjadła i zaniosła talerz do umywalki. - Jak skończysz idź na górę. Zaraz tam przyjdę. - powiedziała i zaczęła czegoś szukać. Edytowano Maj 30, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 30, 2014 Share Napisano Maj 30, 2014 White dokończył jedzenie i poszedł na górę, usiadł na łóżku. Westchnął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 30, 2014 Share Napisano Maj 30, 2014 Klacz szukała czegoś przez dobrą chwilę po czym stwierdziła, że nie ma to sensu. Poszła na górę, weszła do pokoju w którym siedział White. - Połóż się. - powiedziała i zaczęła szukać czegoś w torbie. Po chwili wyjęła jakiś przedmiot. Był to termometr. Strzepnęła go po czym wcisnęła mu go do buzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 30, 2014 Share Napisano Maj 30, 2014 White położył się, nie odzywał się też z powodu termometru, patrzył na Gravity. Po pewnym czasie zapytał. - I jak? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 30, 2014 Share Napisano Maj 30, 2014 (edytowany) Gravity wzięła termometr i spojrzała na niego. - Nawet się nie dziwię... - mruknęła i przyłożyła mu kopytko do czoła. - Masz gorączkę. Nie jest aż tak źle bo 38.3 Ale nie ma mowy żebyś wychodził z łóżka. Edytowano Maj 30, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 30, 2014 Share Napisano Maj 30, 2014 - Och, - westchnął. - To jak, położysz się obok mnie? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 30, 2014 Share Napisano Maj 30, 2014 - Tak... - powiedziała i uśmiechnęła się. Weszła na łóżko i położyła się obok. Bardzo się martwiła. Przykryła Whita, a sama po prostu leżała odkryta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 30, 2014 Share Napisano Maj 30, 2014 - No wiesz ty co... - powiedział przytulając się do Gravity, i przy okazji nakrywając też ją. - Proszę. Poza ty też możesz mieć gorączkę. - dodał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 30, 2014 Share Napisano Maj 30, 2014 Gravity także zmierzyła sobie temperaturę. - Jestem tylko lekko osłabiona. - mruknęła po sprawdzeniu. - Masz może ochotę na herbatę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 30, 2014 Share Napisano Maj 30, 2014 - Nie dziękuje. - odpowiedział. - Wiesz co jest trochę zabawne? Znamy się kilka lat, oboje byliśmy w sobie zakochani a jakoś tego nie widzieliśmy, i oboje baliśmy sobie o tym powiedzieć. - Stwierdził patrząc na Gravity. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 30, 2014 Share Napisano Maj 30, 2014 - Taa... - powiedziała i uśmiechnęła się. - Bałam się ci o tym powiedzieć... Bałam się, że to wszystko zniszczy... Naszą przyjaźń... Wolałam to trzymać w tajemnicy. Westchnęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 30, 2014 Share Napisano Maj 30, 2014 - Ja tak samo w zasadzie. - powiedział uśmiechając się. - Ale cieszę się że w końcu to przemogłem. - dodał i pocałował klacz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 30, 2014 Share Napisano Maj 30, 2014 Gravity uśmiechnęła się i gdy oderwali się od siebie wyjęła pudełeczko. - Zbierałam te zdjęcia bardzo długo. - powiedziała zakładając na szyję medalik. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 30, 2014 Share Napisano Maj 30, 2014 - No fakt, sporo ich jest... - stwierdził. - Ja niestety nie mam żadnych... ale to nie przeszkadza mi aby pamiętać że jesteś najpiękniejszą klaczą świata. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 30, 2014 Share Napisano Maj 30, 2014 - Dziękuję. - powiedziała i zarumieniła się lekko. - A ty jesteś najukochańszym ogierem na calutkim świecie. Gravity dała mu buziaka w policzek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 30, 2014 Share Napisano Maj 30, 2014 - Szkoda że mam gorączkę bo byśmy się gdzieś przeszli. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 30, 2014 Share Napisano Maj 30, 2014 - Szkoda. Ale muszę dbać o twoje zdrowie. - powiedziała i uśmiechnęła się do niego ciepło. - Gdybyś przypadkiem znowu wpadł do wody byłoby tylko gorzej... Przyjrzała mu się uważnie. - Nie jest ci zimno? - zapytała. - Trochę się trzęsiesz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts