Mephisto The Undying Napisano Maj 26, 2014 Share Napisano Maj 26, 2014 White obudził się. - Co? Jeszcze chwilkę. - mruknął. Telefon nie przestawał dzwonić. - Ugh. - podniósł się, wziął telefon. - Halo? - zapytał zaspany. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 26, 2014 Share Napisano Maj 26, 2014 Gravity usłyszała znajomy głos - Spójrz do gazety, a potem przez okno. - powiedziała nerwowo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 26, 2014 Share Napisano Maj 26, 2014 - Chmury... mieszkam w Cloudsdale pamiętasz? - powiedział. - A wy tam na dolę macie powódź. - powiedział po spojrzeniu na gazetę i ziewnął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 26, 2014 Share Napisano Maj 26, 2014 (edytowany) - Zorientowałam się... Gravity uderzyła się kopytkiem w czoło. - Pomyśl przez chwilę. - powiedziała. - Co jest na dole? Może nasze studio muzyczne? Edytowano Maj 26, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 26, 2014 Share Napisano Maj 26, 2014 - Sorry, jeszcze śpię. Fakt masz rację... - powiedział. - Oddzwonię za chwilę, zrobię sobie tylko kawę. - powiedział. - To na razie cześć. - powiedział i rozłączył się, poszedł do kuchni i zrobił sobie rzeczony napój. Poszedł do telefonu i oddzwonił Gravity. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 26, 2014 Share Napisano Maj 26, 2014 -Ugrh... Czekajcie... Powódź? - spytałam samą siebie, po czym ruszyłam na typową ranną przechadzkę, do tego samego miejsca, gdzie byliśmy wczoraj. - Czy to coś nie może przyjść kiedy trzeba? - mruknęłam, grzebiąc kopytem w ziemi. [Na szczęście, droga klacz mieszka na innej części Ponyville.] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 26, 2014 Share Napisano Maj 26, 2014 Klacz opadła na łóżko. Po chwili chwyciła słuchawkę. - Ja się zbiorę i sprawdzę jak wygląda całą sytuacja. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 26, 2014 Share Napisano Maj 26, 2014 ((W sumie, to nasze postacie były przy Neighara falls. One są dość daleko od Ponyville wiec bardziej prawdopodobne że wasze postacie mieszkają w Canterlocie,)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 26, 2014 Share Napisano Maj 26, 2014 [słuszna uwaga. Czekamy jedynie na potwierdzenie informacji. Wtedy wszystko zgadzałoby się, gdyż Canterlot (i Cloudsdale) są położone dość wysoko by zobaczyć Ponyville.] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 26, 2014 Share Napisano Maj 26, 2014 (edytowany) [Pozmienialiśmy trochę mapę . Przecież Neighara Falls może być niedaleko Ponyville możemy pozmieniać.] Gravity wstała i zaczęła się czesać a drugim ramieniem podtrzymując słuchawkę przy uchu. - Zaraz wychodzę. - mruknęła. - To cześć. Rozłączyła się i wybiegła z domu. Edytowano Maj 26, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 26, 2014 Share Napisano Maj 26, 2014 [Nie widzę powodu, kochani.] Zamaczała kopytka w wodzie, czekając na jakiś znak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Little Light Napisano Maj 26, 2014 Autor Share Napisano Maj 26, 2014 (edytowany) Woda podniosła się, tworząc dużą falę i opadła prosto na Persephone. [Dobrze to napisałam?] Edytowano Maj 26, 2014 przez Little Light Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 26, 2014 Share Napisano Maj 26, 2014 [A ja widzę buzię w tym tenczu... A tak serio to widzę jakiś sens. ][To gdzie oni są w końcu? ;-;] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Little Light Napisano Maj 26, 2014 Autor Share Napisano Maj 26, 2014 (edytowany) [W Ponyville, bo jestem zła i niedobra ] [Zapomniałabym: Miasto w chmurach dozwolone] Edytowano Maj 26, 2014 przez Little Light Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 26, 2014 Share Napisano Maj 26, 2014 [Ale jle ja ce do Canterlotu, błehe] Przemoczona prychnęłam. -Czyli jesteś? - spytałam, otrząsając się z wody, i spoglądając na koryto. - Huraganie? - powiedziała, naciskając ze lekkim zwątpieniem na owe słowo. [Tak, dobrze napisałaś] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Little Light Napisano Maj 26, 2014 Autor Share Napisano Maj 26, 2014 [Huragan to nie JEJ imię, ale tak masz na NIĄ mówić! (Pomysł: Fall of the Crystal Empire, "I'm a nightmare")] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 26, 2014 Share Napisano Maj 26, 2014 ((Jestem Ciemnością! Twoim końcem!)) White dopił kawę, ubrał się i wyleciał z domu. Poszedł do sklepu pa jakiś napój a potem poleciał do Ponyville. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 26, 2014 Share Napisano Maj 26, 2014 (edytowany) [Yay! ] Gravity pobiegła do miasta. Wszystko było zalane, a przynajmniej ten obszar w którym się teraz znajdowała. Wodę miała prawie po kolana. Znalazła się przez studiem. Otworzyła wejście kluczem i wpadła do środka. Wszystko było zalane i przemoczone, a poziom wody nie spadł. Zaczęła krążyć po pokojach z trudem poruszając się. Edytowano Maj 26, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 26, 2014 Share Napisano Maj 26, 2014 ["I'm your father". Co nie znaczy że ona o tym wie.] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 26, 2014 Share Napisano Maj 26, 2014 - Hmmm. Najpewniej będzie w studio. - mruknął do siebie i skręcił w tamtym kierunku. Wleciał do lokalu, - Gravity?! - zawołał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 26, 2014 Share Napisano Maj 26, 2014 - Co ja?! - krzyknęła i wpadła do pokoju nagrań. Na całe szczęście jej gitara, gitara koleżanki i bas leżały na górnej półce. Ale perkusja i reszta sprzętu była zalana. - O nie... - mruknęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 26, 2014 Share Napisano Maj 26, 2014 White wleciał do pokoju nagrań. - Pytałem się czy tu jesteś. - powiedział i spojrzał na perkusje. - Hm, Star się wkurzy... - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Little Light Napisano Maj 26, 2014 Autor Share Napisano Maj 26, 2014 Poziom wody niespodziewanie podniósł się. Gitary i bas wpadły do niej, a wy sami pływaliście. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 26, 2014 Share Napisano Maj 26, 2014 [Taka bardzo zignorowana] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 26, 2014 Share Napisano Maj 26, 2014 - No to są chyba jakieś żarty! - powiedziała głośno. - Jak to jest w ogóle możliwe?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts