Szeregowa WW Napisano Maj 26, 2014 Share Napisano Maj 26, 2014 Gravity wyciągnęła z szafki dwa ręczniki. Jeden rzuciła ogierowi a drugi założyła sobie na głowę. - No to ja coś tam sobie upichcę, a ty się rozgość. - powiedziała i poszła do pokoju gościnnego, który był połączony z kuchnią i trochę oddzielony długim blatem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 26, 2014 Share Napisano Maj 26, 2014 White usiadł na sofie, i zaczął wycierać grzywę. Westchnął. - Trzeba będzie coś zrobić z tą wodą... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 26, 2014 Share Napisano Maj 26, 2014 Klacz odgrzała sobie zapiekankę. Wzięła dwie szklanki oraz dzbanek z lemoniadą. Wszystko zaniosła na stoliczek. - Tia... - westchnęła i nalała napój do szklanek. - Mam też nadzieję, że nas nie dosięgnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 26, 2014 Share Napisano Maj 26, 2014 White kiwnął głową. - Taa... - mruknął i zamyślił się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 26, 2014 Share Napisano Maj 26, 2014 (edytowany) Gravity zaczęła jeść. - Powinniśmy wymyślić coś tak na wszelki wypadek. - powiedziała. - Co ja zrobię kiedy woda dojdzie aż tu...? Edytowano Maj 26, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 26, 2014 Share Napisano Maj 26, 2014 - Gdybyś była pegazem mogłabyś zamieszkać u mnie... - powiedział. - Ale tak to nie wiadomo co można zrobić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 26, 2014 Share Napisano Maj 26, 2014 Klacz zjadła. - Muszę przygotować się na najgorsze. - powiedziała z tępym wzrokiem wbitym w sufit. - Będę musiała wyjechać... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 26, 2014 Share Napisano Maj 26, 2014 - Mam nadzieje że nie będziesz musiała. - odpowiedział i spojrzał na Gravity. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 26, 2014 Share Napisano Maj 26, 2014 Gravity spojrzała na Whita. - Nie wiem czy zrobi to komuś jakąkolwiek różnicę. - powiedziała. - Raczej nikomu na mnie nie zależy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 26, 2014 Share Napisano Maj 26, 2014 - Nie mów tak, są osoby którym na tobie zależy. - powiedział i uśmiechnął się lekko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 26, 2014 Share Napisano Maj 26, 2014 Gravity zaśmiała się lekko. - Jak dasz mi jakikolwiek przykład to ci uwierzę. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 26, 2014 Share Napisano Maj 26, 2014 - Czy ja wiem... - powiedział, - Na przykład ja. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 26, 2014 Share Napisano Maj 26, 2014 (edytowany) Gravity popatrzyła na niego. - Cóż... - odparła i uśmiechnęła się lekko. - To fajnie uczucie jak komuś na tobie zależy... Coś nowego dla mnie... Edytowano Maj 26, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 26, 2014 Share Napisano Maj 26, 2014 White uśmiechnął się. - Może po prostu tego nie zauważałaś. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 26, 2014 Share Napisano Maj 26, 2014 - Jako dziecko nigdy nie czułam się doceniana. - powiedziała i wzruszyła ramionami. - Może faktycznie nie zwróciłam na to uwagi. Gravity zdjęła ręcznik z głowy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 26, 2014 Share Napisano Maj 26, 2014 - A powinnaś. - odpowiedział i ściągnął ręcznik z karku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 26, 2014 Share Napisano Maj 26, 2014 - Ech... Masz rację... Powinnam bardziej zwracać na takie rzeczy uwagę. - odparła i napiła się lemoniady. - To co teraz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 26, 2014 Share Napisano Maj 26, 2014 - Nie wiem, może zbadamy co się tam stało? - zaproponował. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 26, 2014 Share Napisano Maj 26, 2014 - Możemy. - odparła i uśmiechnęła się. - Tylko pytanie jak się tam dostaniemy...? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 26, 2014 Share Napisano Maj 26, 2014 - Mam już suche skrzydła więc mogę cię ponieść. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 26, 2014 Share Napisano Maj 26, 2014 - Możesz, ale jakby coś to popłynę. - powiedziała i uśmiechnęła się szerzej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 26, 2014 Share Napisano Maj 26, 2014 - Dam radę. - powiedział i napił się lemoniady. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 26, 2014 Share Napisano Maj 26, 2014 (edytowany) - No dobrze. - powiedziała i dopiła napój do końca. Zaniosła naczynia do kuchni. Poczęła chwilę na Whita i wyszła na zewnątrz. Woda była o wiele wyżej niż wcześniej. - No to w drogę... Edytowano Maj 26, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 26, 2014 Share Napisano Maj 26, 2014 White złapał klacz i wzbił się w powietrze. - No to lecimy. - powiedział i poleciał w kierunku miejsca gdzie spotkali alicorna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 26, 2014 Share Napisano Maj 26, 2014 (edytowany) Gdy zbliżali się do miejsca wczorajszego spotkania poziom wody zmniejszył się. - Jak chcesz to możesz mnie odstawić. - powiedziała Zero. - Tutaj woda nie jest duża. [skorzystałam z poprzednich wypowiedzi Timber ;3] Edytowano Maj 26, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts