timber Napisano Maj 26, 2014 Share Napisano Maj 26, 2014 Cofnęłam się, nie zamierzałam uciekać. -Pokaż się... - szepnęłam. [Masz 54 powiadomienia. Dziękuję wam.] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 26, 2014 Share Napisano Maj 26, 2014 White odstawił Gravity, - Dobra... - mruknął, - to teraz znaleźć tego wodnika... - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Little Light Napisano Maj 27, 2014 Autor Share Napisano Maj 27, 2014 [Odpowiem o 13/14] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 27, 2014 Share Napisano Maj 27, 2014 (edytowany) - Ta... - powiedziała Zero i rozejrzała się na około. - Łatwo ci mówić. To jak szukanie igły w stogu siana. Po prostu zniknął... Edytowano Maj 27, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 27, 2014 Share Napisano Maj 27, 2014 Machnęłam z ironią ogonem. -Pokaż się... - prychnęłam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Little Light Napisano Maj 27, 2014 Autor Share Napisano Maj 27, 2014 -Niedługo... - coś szepnęło koło Persephone. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 27, 2014 Share Napisano Maj 27, 2014 Uśmiechnęłam się. -Czemu nie teraz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 27, 2014 Share Napisano Maj 27, 2014 - Raczej ziarnka piasku na dnie jeziora. - powiedział, - Ale gdzieś ten wodny stwór musi być... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 27, 2014 Share Napisano Maj 27, 2014 - No to może pod wodą? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 28, 2014 Share Napisano Maj 28, 2014 [Gdzie wy właściwie jesteście?] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 28, 2014 Share Napisano Maj 28, 2014 [Ze dwie mile może od ciebie?] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 28, 2014 Share Napisano Maj 28, 2014 - Pod wodą? - powiedział i zbliżył się do tafli na środku jeziora. - Myślisz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 28, 2014 Share Napisano Maj 28, 2014 (edytowany) - Skoro wyszło z wody to może tam jest? - powiedziała i ruszyła przed siebie zanurzając kopytka w wodzie. Edytowano Maj 28, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Little Light Napisano Maj 28, 2014 Autor Share Napisano Maj 28, 2014 Z wody tworzyły się macki i zawiązały ci kopytka. Powoli zaczęły cię wciągać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 28, 2014 Share Napisano Maj 28, 2014 - O patykowilku mowa. - stwierdził gdy macki oplątały mu kopytka. - Dobra, to lecim. - powiedział i zaczął machać skrzydłami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 28, 2014 Share Napisano Maj 28, 2014 (edytowany) - Ejejejejej... Puszczaj głupia macko! - krzyknęła i próbowała się wyrwać, ale woda wciągała ją głębiej. Edytowano Maj 28, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Little Light Napisano Maj 28, 2014 Autor Share Napisano Maj 28, 2014 Macki tylko zwiększyły siłę przyciągania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 28, 2014 Share Napisano Maj 28, 2014 - Jak nie tak. - mruknął uśmiechając się, po chwili obrócił się głową w stronę wody. - To tak! - krzyknął i zaczął pikować w dół. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Little Light Napisano Maj 28, 2014 Autor Share Napisano Maj 28, 2014 [Lot w głąb wodnej otchłani był złym pomysłem...] Nagle pojawiło się ich coraz więcej. Zaczęły tworzyć mocną pokrywę tuż nad taflą wody. Została tylko jedna dziura, w kierunku której pędziły kolejne macki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 28, 2014 Share Napisano Maj 28, 2014 Gravity pisnęła. - Puszczaj cholerna macko... - wrzasnęła i zaczęła się szamotać na wszystkie strony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Little Light Napisano Maj 28, 2014 Autor Share Napisano Maj 28, 2014 Jedna macka puściła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 28, 2014 Share Napisano Maj 28, 2014 White w pewnym momencie wzleciał w górę, - G Force guys! - zawołał gdy leciał już pionowo w górę i to z dość znaczną szybkością. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 28, 2014 Share Napisano Maj 28, 2014 (edytowany) Gravity poczuła jak jedna macka ustępuje, jednak wciąż była wciągana. Szamotała się bardziej i bardziej, ale to nie pomagało. Tym razem jeszcze bardziej ją pogrążało. Nie zostało wiele czasu... Edytowano Maj 28, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 28, 2014 Share Napisano Maj 28, 2014 -Boże... Trzymaj się! - Rozejrzała się zaniepokojona, po czym podjęła desperacką próbę wyciągania. [Nie ma to jak siedzieć pół sesji nad jeziorem i czekać, potem wyjść z forum, i zobaczyć, że nagle, gdy przyszedł ktoś inny stało się. Trzecia sesja w której zostałam ziignorowana.] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 28, 2014 Share Napisano Maj 28, 2014 (edytowany) Persephone próbowała ją wyciągnąć. - To nic nie daje! - powiedziała rozhisteryzowana Gravity. Wodę miała już pod podbródkiem. - Przepraszam... Za wszystko... Edytowano Maj 28, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts