FlutterRoseDub Napisano Maj 24, 2014 Share Napisano Maj 24, 2014 (edytowany) Co o nim sądzicie? Według mnie jest okropny. Ubranie takie zwykłe, domowe :/ Oraz wygląda trochę tak za dorosło, może i tak ,,staruszkowo'', a Luna powinna być trochę młodsza i też powinna mieć ładniejsze ubrania... A co Wy myślicie? Edytowano Maj 24, 2014 przez FlutterRoseDub Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rerereou Napisano Maj 24, 2014 Share Napisano Maj 24, 2014 Celestia jeszcze ujdzie ,ale Luna w Equestria Girls to już istna tragedia! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AppleDash Napisano Maj 27, 2014 Share Napisano Maj 27, 2014 Celestia nie może wyglądać jak małolata, bo jest dyrektorką. Według mnie jest ok. Ale Luna wygląda jak... Po prostu masakra. Jej włosy są okropne, nie mówiąc już o stroju.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Maj 27, 2014 Share Napisano Maj 27, 2014 A ja już chyba wolę wygląd Luny. Celestia ma ohydną, różową skórę- fuj. Obie mają też za małe głowy i w ogóle jakieś dziwne proporcje, jak na ten film. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamisha Napisano Czerwiec 5, 2014 Share Napisano Czerwiec 5, 2014 A gdzie jest w ogóle Cadence? Nie mogła dostać nawet jakiejś małej rólki? ;( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arkadiusz fuks Napisano Czerwiec 5, 2014 Share Napisano Czerwiec 5, 2014 Celestia ma za małe zderzaki... Nie tak ją sobie wyobrażałem 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiscorsBass Napisano Czerwiec 6, 2014 Share Napisano Czerwiec 6, 2014 Hmm~ prawdę mówiąc, też mi coś nie pasowało w jej wyglądzie (i jeśli chodzi o Lunę, sytuacja miała się podobnie). Może faktycznie to wina proporcji? Które tak na dobrą sprawę są dość normalne, niemniej chyba się zbyt wyróżniają na tle pozostałych ludzkich kucyków w filmie, które to z kolei głowy mają nieco większe w stosunku do reszty ciała ;P No i dlaczego nie jest naprawdę biała jak w serialu? Bo oskarżyliby EqG o rasizm czy jak? A doboru ubrań nie ma nawet co komentować... już niektóre kanoniczne (z serialu) kreacje były takie~ średnie ;P A gdzie jest w ogóle Cadence? Nie mogła dostać nawet jakiejś małej rólki? ;( Może tym lepiej dla niej, hm? Celestia ma za małe zderzaki... Nie tak ją sobie wyobrażałem W sumie nie zwróciłem na to uwagi, ale jak już o tym wspominasz... cóż, nie mogę się nie zgodzić x] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xsimena Napisano Czerwiec 18, 2014 Share Napisano Czerwiec 18, 2014 Wyobrażałam ją sobie całkiem inaczej, no ale aż tak źle nie jest. No już napewno jest lepsza od Luny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Discordia Napisano Czerwiec 26, 2014 Share Napisano Czerwiec 26, 2014 Obydwie mnie załamały. Luna w koszulce typu polo? Trzymajcie mnie, bo zemdleję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Long Trailer Napisano Sierpień 5, 2014 Share Napisano Sierpień 5, 2014 (edytowany) Celestia,moja dyrektorka ma lepszy gust bitch ,a za lune : russian are you ready to attack? Edytowano Sierpień 5, 2014 przez Long Trailer Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halucynowaa Napisano Sierpień 13, 2014 Share Napisano Sierpień 13, 2014 Tragedia. Nie wychodzi im malowanie ludzi. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Listopad 1, 2014 Share Napisano Listopad 1, 2014 Celestia wygląda jakby nosiła dresy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Listopad 1, 2014 Share Napisano Listopad 1, 2014 Ogólnie EqG nie było zbyt udane, a co dopiero postacie. Znalazłem taki filmik wykazujący błędy Rainbow Rocks, link : Nazwa: EVERYTHING WRONG WITH RAINBOW ROCKS! (PARODY)( uwaga: wymagana znajomość angielskiego). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się