Pestkowa Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 Też coś nabazgrałam. Wiem że nie umiem rysować, ale dla mnie się liczy tylko zabawa Link do komentarza
Berette Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 To ja też coś wstawię ( wiem, że nie umiem rysować i wgl ta anatomia... a skrzydeł to ja nigdy nie umiałam ;-; ): Link do komentarza
Karcia Napisano Czerwiec 14, 2014 Share Napisano Czerwiec 14, 2014 To ja też tu coś dam a nawet dwa cosie. Link do komentarza
Little Light Napisano Czerwiec 14, 2014 Share Napisano Czerwiec 14, 2014 (edytowany) Ja chcę skaner :( http://fotowrzut.pl/ISP7W43VQY Ps. To jest Fleetfoot. Edytowano Czerwiec 14, 2014 przez Little Light Link do komentarza
Sosna Napisano Czerwiec 14, 2014 Share Napisano Czerwiec 14, 2014 Przypominam tym, którzy chcą się zgłosić, że na pracę czekamy do dzisiaj do godziny 23.59.59s Link do komentarza
Krulig Napisano Czerwiec 14, 2014 Share Napisano Czerwiec 14, 2014 Ten konkurs jest jakiś pechowy. Zgubiłam pracę, znalazłam, znów zgubiłam i musiałam zrobić nową, która jest niewypałem. T.T Link do komentarza
Dżuma Napisano Czerwiec 14, 2014 Share Napisano Czerwiec 14, 2014 http://fav.me/d7md03uPowiadają, że człowiek inteligentny robi na ostatnią chwilę... Link do komentarza
Gość Nie sądzę Napisano Czerwiec 15, 2014 Share Napisano Czerwiec 15, 2014 A więc konkurs zostaje zakończony, wyników spodziewajcie się w niedługim czasie. Link do komentarza
Sosna Napisano Czerwiec 15, 2014 Share Napisano Czerwiec 15, 2014 Zamykam temat tylko tymczasowo, czyli do momentu ogłoszenia wyników. Link do komentarza
Sosna Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 (edytowany) Witajcie! Znamy już wyniki konkursu! Po długich i dość burzliwych obradach jury w składzie: -Sosna, -Elfka z Amanu, -GoForGold. Ustaliło co następuje Bezwzględnie pierwsze miejsce zajął użytkownik McTavish za obie prace z dzieciństwa WB. Drugie miejsce otrzymuje Spring Apricot za niezwykłą pomysłowość. Trzecie miejsce wędruje do Aglet za dobrą pracę, choć pozostałości szkicu wstępnego rzucają się w oczy. I została jeszcze jedna nagroda, a mianowicie Wyróżnienie Wonderbolts, które to wędruje do Dżumy za niezwykłą pomysłowość, choć lekkie spaczenie anatomii (pysk Spitfire, przez co wygląda jak ogier) Wszystkim pozostałym uczestnikom konkursu serdecznie dziękuję za trud włożony w wykonanie prac oraz wzięcie udziału w konkursie. Nie spodziewałem się aż takiego odzewu z waszej strony. Jeszcze raz serdecznie dziękuję i życzę powodzenia w następnych konkursach. Dziękuję i pozdrawiam. Edytowano Czerwiec 16, 2014 przez Sosna Link do komentarza
Itaktuniewchodzemjuzszkoda Napisano Czerwiec 18, 2014 Share Napisano Czerwiec 18, 2014 Gratuluję wygranym! Ja też robiłam pracę ale mi się zgubiła a potem kolejna mi się zgubiła Więc mi nie wyszło ale i tak gratulacje dla 1, 2, 3 miejsca i wyróżnienia. Link do komentarza
Rerereou Napisano Czerwiec 23, 2014 Share Napisano Czerwiec 23, 2014 Głupio,że nic nie narysowałam.Naprawdę chciałam,ale mi jakoś z głowy uciekło Link do komentarza
Gość Nie sądzę Napisano Czerwiec 28, 2014 Share Napisano Czerwiec 28, 2014 Temat zostaje zamknięty i przeniesiony do archiwum. Link do komentarza
Recommended Posts