Gość Nie sądzę Napisano Czerwiec 10, 2014 Share Napisano Czerwiec 10, 2014 (edytowany) Hejo. Kazano mi założyć temat z moim przeciętnym rysowaniem, więc czemu by nie. W większości przewiduje wstawianie tu lalko-podobnych właśnie stworzeń, ale może pojawić się co innego. Przy pierwszych pracach dziękuję za "użyczenie twarzy" przez Szeregową Rainbow . http://pokazywarka.pl/4yco3y/ Gdyby ktoś chciał mogę mu taką lalkę narysować z prawie każdego wzoru, także kuca. Lecz nie jestem raczej na to nastawiona, bo sama bym pewnie tego nie pragnęła. To tyle, rady mile widziane. Edytowano Czerwiec 10, 2014 przez Elfka z Amanu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alciapl v2 Napisano Czerwiec 11, 2014 Share Napisano Czerwiec 11, 2014 Według mnie bardzo ładne lalki. Tak trzymaj. ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Czerwiec 15, 2014 Share Napisano Czerwiec 15, 2014 (edytowany) Taka Eliza And okazyjnie poni poni Edytowano Czerwiec 20, 2014 przez Elfka z Amanu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hedzio Napisano Czerwiec 15, 2014 Share Napisano Czerwiec 15, 2014 Poni super, wszystko świetnie tylko popracuj nad pyszczkami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Czerwiec 20, 2014 Share Napisano Czerwiec 20, 2014 (edytowany) Hmmm... oke. Słabszy od poprzedniego poni Edytowano Grudzień 8, 2014 przez Elfka z Amanu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Violett Napisano Czerwiec 20, 2014 Share Napisano Czerwiec 20, 2014 Czy RD dostała patelnią w twarz? D: Oczy są zbyt małe, reszta jest spoko. Katrine zaś ma zbyt wielką głowę względem reszty ciała.... not bad. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Czerwiec 20, 2014 Share Napisano Czerwiec 20, 2014 Dostała ! A na serio to jest napisane, że gorszy od poprzedniego poni. Nie wyszło, a ja nie miałam ochoty poprawiać. Co do dużej głowy... to normalne, lubię rysować duże głowy, hyhyhy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Lipiec 12, 2014 Share Napisano Lipiec 12, 2014 Na konkursa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anekito Napisano Sierpień 3, 2014 Share Napisano Sierpień 3, 2014 Tak jak pisał @Hedzio, popracuj and pyszczkami. Poleciłbym też sprawdzenie długości kopyt, niektóre są nierówne lub nieproporcjonalne w stosunku do reszty ciała. Świetnie zaznaczasz futro, szczególnie na uszach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Sierpień 4, 2014 Share Napisano Sierpień 4, 2014 Pyszczki ćwiczę, ale i tak postaram się bardziej. Tymczasem takie cuś Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leah Napisano Sierpień 4, 2014 Share Napisano Sierpień 4, 2014 Szexi xd A tak serio to ładne. Futerko słodkie, tak jak przedmówcy wspominali. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Sierpień 26, 2014 Share Napisano Sierpień 26, 2014 OC dla Hehesza: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Sierpień 26, 2014 Share Napisano Sierpień 26, 2014 Na chwilę obecną kuce wychodzą ci lepiej niż ludzie-lalki. Nie mam zastrzeżeń do poni, nawet te malutkie pyszczki mi się podobają bo lubię małe pyszczki, a sama nie potrafię takich rysować i ubolewam nad tym :c A jeśli chodzi o lalki. Skoro lubisz duże głowy to powinna być mniej kanciasta i bardziej okrągła. Szyja chudsza. Do dużej głowy pasuje proporcjonalnie za małe ciało. Wychodzą wtedy takie zabawne właśnie lalkopodobne cosie względnie chibi istotki. Ale ogólnie to nie jest źle i ucz się dalej~ c: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Sierpień 27, 2014 Share Napisano Sierpień 27, 2014 Mhm, dziękuję za opinię. A tymczasem takie dziwne stworki bez imion, wieku i historii ;w; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Sierpień 27, 2014 Share Napisano Sierpień 27, 2014 Biedne bezpłuciowe istotki ;w; Nawet nie wiedzą kim są! A tak na poważnie to podziwiam ludzi, którzy potrafią narysować złożony obrazek. Nie ważne jak im to wychodzi, ale narysowanie kilka postaci i to podczas wykonywania różnych czynności jest trudniejsze niż jednej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leah Napisano Sierpień 29, 2014 Share Napisano Sierpień 29, 2014 Jest lepiej, fajniej, ładniej i w ogóle. Masz super styl rysowania kucyków, narysiaj mi moją oc .-. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Sierpień 30, 2014 Share Napisano Sierpień 30, 2014 Czuję się taka podziwiana, bo rysowanie kilku postaci trudne A tymczasem... Jest lepiej, fajniej, ładniej i w ogóle. Masz super styl rysowania kucyków, narysiaj mi moją oc .-. Te ciągłe wrażenie, że coś jest nie tak ;w; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leah Napisano Sierpień 30, 2014 Share Napisano Sierpień 30, 2014 Yeah, szaro szary, dzięki ^^ może tylko warkoczyk trochę dziwny, ale i tak super. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Sierpień 30, 2014 Share Napisano Sierpień 30, 2014 (edytowany) Mhm, dziękuję za opinię. A tymczasem takie dziwne stworki bez imion, wieku i historii ;w; Ja Ci dam, bez imion, wieku, historii... Edytowano Sierpień 30, 2014 przez Oksymoron Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Sierpień 30, 2014 Share Napisano Sierpień 30, 2014 (edytowany) Ups, wydało się. Run! Edytowano Sierpień 30, 2014 przez Elfka z Amanu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Wrzesień 6, 2014 Share Napisano Wrzesień 6, 2014 Mhm, dziękuję za opinię. A tymczasem takie dziwne stworki bez imion, wieku i historii ;w; Ten obrazek bardzo przypomina Heheszowi ten twoj obrazek na którym rysowalas MaLinke, Saja, Cass, Hehesza, Katje, Szeri, Mephista i siebie. Ale nieee, to napewno nie jest ten no bo wyglada tak samo bo to jest ten sam ale nie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Listopad 18, 2014 Share Napisano Listopad 18, 2014 Ten obrazek bardzo przypomina Heheszowi ten twoj obrazek na którym rysowalas MaLinke, Saja, Cass, Hehesza, Katje, Szeri, Mephista i siebie. Ale nieee, to napewno nie jest ten no bo wyglada tak samo bo to jest ten sam ale nie też mi się właśnie tak wydaje Heheszu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 Częściej kuce niż te lalki, bywa: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się