Foxjacz Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 (edytowany) -Fluffle*wyjął słoik i złapał motyla* jako go dotkniesz kopytkiem będzie twój. Edytowano Czerwiec 16, 2014 przez GamesPon3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Czerwiec 16, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 16, 2014 (z rzeczy ważnych bawicie się na dworze) Fluffle puff usilnie próbuje złapać motylka, a biblioteka została zamknięta na czas ok półgodziny, zapracowany człowiek nie lubił jak ktoś mu przeszkadza. Fluffle z innymi jest na dworze i już ma ułożony plan dnia co widać w jej radosnym spojrzeniu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M4NL3 Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 (Mała klacz bawi się z Fluffle Puff) - Ale fajna zabawa, *upada na ziemie* AŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁ! ALE BOLI. *leci krew z kopytka* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 -*wyciąga z futerka Fluffle bandaż im zawija nim kopytko* Musisz bardziej uważać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M4NL3 Napisano Czerwiec 17, 2014 Share Napisano Czerwiec 17, 2014 - Ała, to ja lepiej gdzieś usiąde. *idzie kulejąc* Masz racje, muszę uważać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Czerwiec 17, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 17, 2014 (edytowany) [jeszcze jedna drobna uwaga, starajmy się pisać 1 góra 2 posty między dwoma moimi bo powiedzmy "Fluffle czeka w kolejce, w tym czasie gracz X był na księżycu, wprowadził konstytucję w Changei, został prezydentem i odbył półgodzinną rozmowę z generałem" podczas pięciu minut czekania w kolejce. Rozumiemy o co chodzi nie?] Fluffle zmartwiła się widząc obolałą klacz, Padowi jednak dała po kopytkach, nie lubiła kiedy ktoś (poza Chrysalis) grzebał jej w futerku. Po tym incydencie Fluffle pokopytkowała do Pinkie Pie -pt prrtb-powiedziała i zaprosiła gestem wszystkich do środka. Cukiernia Pinkie wyglądała wspaniale, półki pełne najróżniejszych słodkości, przyjemne dla oczu oświetlenie i strasznie radosna, różowa ekspedientka. -O witaj co podać?-zapytała ekspedientka -pfftbrr-powiedziała Fluffle i pokazała kucyki za sobą. Pinkie wstrzymała na chwilę oddech, zrobiła się czerwona i wykrzyknęła radośnie na całe gardło-ZAPRASZAM WAS WSZYSTKICH NA IMPREZĘ! Dzisiaj wieczorem w stodole Applejack! Fluffle zlękła się i schowała głowę w futerko jak ma to w zwyczaju robić kiedy ktoś krzyczy, po pewnym czasie wróciła do normy, podeszła do Pinkie i podała jej pieniądze -pfftbrrlblbl-zawołała, a ekspedientka podała jej pięć tabliczek czekolady, Fluffle natomiast rozdała je gościom i sama jedną zjadła, do każdego była akurat jedna tabliczka i nikt nie czół się zmartwiony. Po zakupach wszyscy wyszli a Fluffle na wyjściu jeszcze raz energicznie pomachała przyjaciółce. -Pfftbrrblrrr?-zapytał włochacz znajomych. Edytowano Czerwiec 17, 2014 przez Arceus Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M4NL3 Napisano Czerwiec 17, 2014 Share Napisano Czerwiec 17, 2014 - mmm... wygląda apetycznie *bierzę kawałek czekolady do ust* a ciekawe co to będzie za impreza jak mnie rodzice pozwalą pójść *połyka kawałek czekolady* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Czerwiec 17, 2014 Share Napisano Czerwiec 17, 2014 -O rany, jak ja dawno nie jadłem czekolady.*zjada całą w 10 sekund* Mój nowy rekord. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Czerwiec 17, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 17, 2014 Fluffle puff podchodzi do Pada, blisko, naprawdę blisko ich twarze są w odległości ok 5 centymetrów od siebie, i pyta się-Pfftbrrblrrr?-przez co Pad jest cały opluty. Fluffle odsuwa się, robi zakłopotaną minkę i podaje koledze chusteczkę. Po czym jeszcze dodaje od siebie-prrfbl.-i uśmiecha się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M4NL3 Napisano Czerwiec 17, 2014 Share Napisano Czerwiec 17, 2014 Atunad idzie do domu, żegna się z wszystkimi i idzie się zapytać czy dostanie się na impreze. - Fluffle! Masz! *rzuca reszte czekolady* Ja ide do domu, przyjde póżniej się pobawić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Czerwiec 17, 2014 Share Napisano Czerwiec 17, 2014 -CZEKOLADA!*rzuca się na ziemię* To znaczy jak chcecie to weźcie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Czerwiec 17, 2014 Share Napisano Czerwiec 17, 2014 - Mmmm... Dziękuje... Fluffle- powiedziała Rubber zajadając sie czekoladą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M4NL3 Napisano Czerwiec 17, 2014 Share Napisano Czerwiec 17, 2014 - Już wróciłam, mogę iść na tą impreze. Idziecie? *idzie na impreze* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Czerwiec 17, 2014 Share Napisano Czerwiec 17, 2014 (edytowany) [Przypominam 1-2 posty po poście Arceusa. Pozwolę sobię dodać jeszcze jedną zasadę: jak już ma być więcej postów to niech przynajmniej będą one bardzo zbliżone czasem w naszej "Włochatej Equestrii"(czli w sumie ten "ciąg postów" się zalicza{lubię " " " i "()"})] -Właśnie, Arceusie kiedy impreza[żeby nie było, że post tylko mający na celu opieprzenie was] Edytowano Czerwiec 17, 2014 przez GamesPon3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Czerwiec 18, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 18, 2014 [Cóż racja ZBLIŻONE CZASEM... no pierwsza drobna uwaga jest do M4NL3 [...]Ja ide do domu, przyjde póżniej się pobawić. po czym - Już wróciłam, mogę iść na tą impreze. Idziecie? *idzie na impreze* przypominam że w tym czasie minęły niespełna dwie minuty, możesz iść do domu ok, nie zabraniam ale na tym koniec, czekasz chwilę aż powiem coś w stylu "fluffle wsiada do myśliwca (naprawdę nie mam na razie lepszego pomysłu na przykład ), w tym czasie Atunad doszła do domu. rozumiesz o co chodzi? Teraz pomysł GamesPon3. hmmm dobrze że to dopowiedziałeś. Technicznie i radzę się wczytać: Arceus został sam w zamkniętej bibliotece (to do ciebie GamesPon3) , Fluffle poczęstowała wszystkich czekoladą, a impreza zaczyna się wieczorem (przygotowania te sprawy) Fluffle ma jeszcze parę pomysłów na spożytkowanie tego czasu (do imprezy 5 godzin) wszystko jasne? jak coś pytać.] Fluffle zjadła czekoladę i pobiegła do Applejack, może się wydawać że ten włochacz nie może się szybko poruszać, jednak to błąd reszta ekipy musiała się namęczyć aby dotrzymać jej kroku, jednak w pół drogi zawróciła, przypomniała sobie o Atunad i wróciła na miejsce startowe aby ją zabrać i aby nie czuła się niechciana. Gdy ekipa była w komplecie Fluffle wznowiła wędrówkę do Applejack z tą samą prędkością. Po drodze Fluffle zastanawiała się "czemu nikt nie odpowiada na moje pytania?" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Czerwiec 18, 2014 Share Napisano Czerwiec 18, 2014 - Jak ona może tak szybko biegać... iść... cokolwiek - mruczał od nosem Pad po czym powiedział już na głos - Atunad, mam cie ponieść? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M4NL3 Napisano Czerwiec 18, 2014 Share Napisano Czerwiec 18, 2014 - Mógłbyś, na serio? *przytula się do kucyka* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Czerwiec 18, 2014 Share Napisano Czerwiec 18, 2014 -Oczywiście, wskakuj.*przenosi magią Atunad na swoje plecy*Jesteś strasznie lekka, jesz ty coś w ogóle? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M4NL3 Napisano Czerwiec 18, 2014 Share Napisano Czerwiec 18, 2014 - No dużo jem, batoniki czekoladki, kanapeczki i babeczki. O i jabłuszkiem nie pogardze. A ty co jesz i jesteś bardzo ładny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Czerwiec 18, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 18, 2014 Fluffle przytknęła koptyko do ust Atunad i syknęła-shhhhhhh.-kiedy było cicho pogłaskała ją po główce i wskoczyła w krzaki. Skradała się do szarlotki położonej na stole i szeleściła liśćmi krzaków, na co uwagę zwróciła Applejack. Gdy podeszła bliżej z krzaków wyskoczyła Fluffle i dała ej potężnego huga po czym powiedziała-pttbrrlb.-i wskazała na znajomych -Oczywiście, szarlotki starczy dla wszystkich.-powiedziała radośnie i gestem zaprosiła gości do stołu.-A i Fluffle pamiętaj nie tak szybko jak ostatnio rozumiemy się?-zapytała Applejack po czym Fluffle dotknęła ją w nosek w sobie tylko znanym celu i zaczęła jeść szarlotkę. podczas jedzenia spojrzała na towarzyszy i pomachała im. -Hej! a Wy co tam jak jabłonki stoicie? chodźcie tu!-zawołała gospodyni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M4NL3 Napisano Czerwiec 18, 2014 Share Napisano Czerwiec 18, 2014 (Podchodzi do AJ) - ....... cze...ść, *chowa się w krzaki i zrobiła siusiu ze strachu* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Czerwiec 18, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 18, 2014 -ooo Wit...-powiedziała AJ, ale w trakcie słowa klacz uciekła w krzaki-ajajaj. Twoja mała koleżanka tak trochę... z resztą nie ważne.-powiedziała AJ po czym zawołała klacz-Hej nie wstydź się chodź do nas, ciasto stygnie. Fluffle też chciała by coś powiedzieć ale miała usta pełne szarlotki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M4NL3 Napisano Czerwiec 18, 2014 Share Napisano Czerwiec 18, 2014 - No dobrze, *idzie do AJ*. I co mam robić, o wiem usiąde sobie w kącie. *idzie do kąta* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Czerwiec 18, 2014 Share Napisano Czerwiec 18, 2014 (edytowany) - Ja nie skosztuje, nie lubię szarlotki, ale jabłkiem nie pogardzę - mówi z oczami wgapionymi w jabłka na drzewach - Mogę zerwać jedno? Edytowano Czerwiec 18, 2014 przez GamesPon3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Czerwiec 18, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 18, 2014 (edytowany) -Częstujcie się-odpowiedziała AJ na pytania. Fluffle zepchnęła Pada z miejsca i zjadła jego kawałek szarlotki, po czym ubrudzona przytuliła się do Pada, przez co 2 kuce były ubrudzone ciastem. Edytowano Czerwiec 18, 2014 przez Arceus Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts