Szeregowa WW Napisano Czerwiec 13, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 13, 2014 - Otóż tak... Sia zmanipuluje wiatrem tak, żeby woda którą wiatr zabierze z pojemnika została zmieniona w stanie skupienia przez ciebie tworząc kształt pojemnika. I tym podobne. - powiedziała. - Tak Sia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Little Light Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 - Tak. Dokładnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 - Spoko. Można spróbować. - stwierdził wzruszając ramionami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 13, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 13, 2014 - O cześć Caroline. - powiedziała Eliza i z powrotem usiadła obok Marcusa. - Robimy pokaz na którym każdy ma coś pokazać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 - P-powiedziałaś pokaz? Co dokładnie mamy zaprezentować? - spytała niepewnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 13, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 13, 2014 - Swoje talenty a co innego? - powiedziała. - To dla tego nowego. Przecież nie raz występowaliśmy przed miastowymi. Damy radę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 - Może mam już te parędziesiąt lat, ale wciąż nie lubię występów publicznych... - wymamrotała Caroline. - Ale dobra. Pobawię się cudzymi cieniami i tyle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 - A mi się zwyczajnie znudziły. - stwierdził. - Wziął bym udział w jakiejś korridzie... - westchnął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crystalla Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 -Tak ty i korrida... A uwazacie ze co ja powinnam w koncu zrobic ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 13, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 13, 2014 - Możesz zrobić jakieś lodowe posągi. - zaproponowała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 - No, to dobry pomysł. - przytaknął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 13, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 13, 2014 - Idę na dół, bo trzeba śniadanie przygotować, a ja mam dyżur w kuchni. - westchnęła, podniosła się i poszła do kuchni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 - To powodzenia. - powiedział. - Choć Sia. Spróbujmy to przećwiczyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 - Pozwólcie, że popatrzę. Sama nie mam czego ćwiczyć - stwierdziła Alin. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crystalla Napisano Czerwiec 14, 2014 Share Napisano Czerwiec 14, 2014 -Tak, ten pomysl jest dobry i wiecie co o ?Zrobie wasze lodowe posagi !Dobra ide pocwiczyc.Pa ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 14, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 14, 2014 Po dłuższym czasie pani Peregrine zwołała wszystkie dzieci na śniadanie. A gdy wszyscy usiedli przy stole oznajmiła że potrzebuje paru osób do pomocy w ustawianiu sceny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Little Light Napisano Czerwiec 14, 2014 Share Napisano Czerwiec 14, 2014 Sia w ciszy usiadła do stołu i zaczęła jeść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 14, 2014 Share Napisano Czerwiec 14, 2014 Marcus zjadł trochę. Po chwili odsunął talerz. - Dziękuje. - Powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 14, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 14, 2014 (edytowany) Eliza zjadła śniadanie by mieć więcej siły do lewitacji. Gdy skończyła opadła na oparcie krzesła. - Idzie ktoś pomagać? - zapytała pozostałych. Edytowano Czerwiec 14, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 14, 2014 Share Napisano Czerwiec 14, 2014 - Ja chyba pójdę. - odpowiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Little Light Napisano Czerwiec 14, 2014 Share Napisano Czerwiec 14, 2014 - Ja nie pójdę... Nie chcę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 14, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 14, 2014 - Ja idę. - powiedziała i spojrzała na Bronwyn siedzącą przy drugim końcu stołu. - Jak to dobrze, że jest Bronwyn. Ona nam pomoże, ale chyba jest w złym humorze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crystalla Napisano Czerwiec 14, 2014 Share Napisano Czerwiec 14, 2014 Amanda zjadla sniadanie by miec wiecej sily na pokaz.Pocwiczyla juz troche i wychodzilo jej to nienajgorzej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Czerwiec 14, 2014 Share Napisano Czerwiec 14, 2014 - Ja też pójdę - rzekła Alin jakby od niechcenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crystalla Napisano Czerwiec 14, 2014 Share Napisano Czerwiec 14, 2014 -No dobra tez ide ... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts