Little Light Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 - Witaj, Alin... - powiedziała niemalże szeptem Sia, po czym głośniej dodała: - Masz strasznie rozczochrane włosy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 13, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 13, 2014 - Och... Daj spokój. - powiedziała. - A ja mogę spaść i co? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 Hej... może odrobinę - odparła zarzucając włosy do tyłu - Coś ciekawego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 - Ciekawe co ja mam zrobić? - zapytał opierając się o ścianę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crystalla Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 -Ale co ja man ciekawego do pokazania ? -powiedziala do siebie i ze smutna mina wyszla z pokoju na korytarz. -O, czesc Sia, czesc Marcus, czesc Elizabeth ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 13, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 13, 2014 Eliza wzruszyła ramionami i opadła na ziemię. - A ja to co? - zapytała. - Jacob nie bedzie się zachwycał lewitującym dzieckiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 - I tak będzie ciekawiej niż oglądanie kogoś kto może sprawić że wodą może zablokować byka. - wzruszył ramionami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 - Mnie tu nie ma - odparła Alin z sarkazmem - No nic, pogodzę się. Marcus, zmień stan wody gdy będzie lecieć i niech komuś spadnie na głowę, było by ciekawie - zaproponowała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 13, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 13, 2014 - Nie prawda. - powiedziała. - Masz wyjątkowy talent, a ja tylko latam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Little Light Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 (edytowany) - Możesz zrzucić bryłę na moją głowę, może znajdę jakiś pomysł... Edytowano Czerwiec 13, 2014 przez Little Light Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 - Nie chce mi sie słuchać użalania... - powiedziała - Bla bla bla, każdy jest wyjątkowy wiec cicho - rzekła z zamiarem pocieszenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 - Cóż, coś się wymyśli. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crystalla Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 -A ja co mu pokaze jak rozsypuje snieg albo tworze lodowe kwiaty ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 - Wciąż więcej możliwości niż ja... - stwierdził. Usiadł obok Elizabeth. - Pewnie i tak poradzisz sobie lepiej niż ja Eli... - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 13, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 13, 2014 - A tam... - mruknęła. - Ty możesz robić z wodą takie wspaniałe rzeczy. A ja sobie tylko lewituję i tyle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 Alin walnęła głową w ścianę na znak, że niezbyt przyjemnie słucha się, jakie to każdy ma beznadziejne umiejętności. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 13, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 13, 2014 - Kochanie... Jeszcze sobie coś zrobisz. - powiedziała do Alin. - Albo wiecie... Może poszukam Olive. Wstała i zaczęła jej szukać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 - Kurdę Alin, daj pozrzędzić, stary jestem. Mogę. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 - Ta, wszyscy jesteśmy starzy - stwierdziła Alin - Nie zabraniam Ci przecież, staram się tylko o rozbicie sobie głowy, żeby tego nie słuchać - powiedziała i lekko się uśmiechnęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 - Mogę ci zrzucić trochę wody na głowę jak chcesz. - powiedział i też się uśmiechnął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 13, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 13, 2014 Po chwili Eliza wróciła. - Olive się zgodziła. - powiedziała rozpromieniona. - Będziemy robić sztuczki na poręczach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Little Light Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 Sia pokazała Elizie, żeby się schyliła, po czym szepnęła jej coś na ucho . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 13, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 13, 2014 - Dobra. - powiedziała i uśmiechnęła się. - Marcus? Chcesz zrobić ten pokaz z Sią? Ma pewien pomysł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 - No niby mogę. - wzruszył ramionami. - Ale co ja niby mam zrobić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 Caroline obudziła się. Wstała, przebrała się, ułożyła włosy i wyszła z pokoju. Po chwili zobaczyła kilka pozostałych osób. - Witajcie. O czym tak sobie gawędzicie? - spytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts