Violett Napisano Lipiec 24, 2014 Share Napisano Lipiec 24, 2014 Krótko mówiąc- alicornizacja Twilight mi starczy i nie wyobrażam sobie resztę w roli wszechpotężnych (bez przesady...) księżniczek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterRoseDub Napisano Lipiec 27, 2014 Share Napisano Lipiec 27, 2014 Hmm... AJ pewnie by stracila nad soba panowanje, RD wbila sie rogiem w drzewo, FS denerwowala sie jak nigdy, Rarcia bedzie sie przechwalac wygladem, a PP bedzie dzgac rogiem babeczki? Co na to Twalot? Wedlug mnie pod koniec ostatniego odcinka ostatniego sezonu jak mowiono juz przed moja wypowiedzia. Nie czuje potrzeby wczesniej. Maja trony i to im wystarczy xDD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anekito Napisano Lipiec 28, 2014 Share Napisano Lipiec 28, 2014 Moim zdaniem, niech już sobie będą księżniczkami, ale na krótką chwilę, jak na przykład na czas zmagań z kolejnym antagonistą. Jeśli jednak ktoś się zastanawia, jak by to wyglądało (lub jest przekonany, że to świetny pomysł), to niech poszuka http://lmgtfy.com/?q=mane6+alicorn i napatrzy się w obrazki. To powinno ostudzić zapał i emocje. Co do hejtów na Princess Twilight Sparkle, to powiem wam w sekrecie, że Hasbro w ogóle nie przejmuje się waszą opinią. Za jakiś czas i tak przywykniecie. Jak już wiele razy na tym forum wspominano, tej firmie zależy na sprzedaży jak największej ilości zabawek, a nie zadowoleniu grupy nie-docelowej. Należy jednak być przygotowanym na wszystko. Może jeden odcinek (lub kilka odcinków, czy też jakiś spin-off) zapoczątkuje falę takich zabawek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rapid Napisano Maj 10, 2015 Share Napisano Maj 10, 2015 Jeśli alikornacja Twilight spotkała się z falą niezadowolenia to transformacja reszty mogła by być początkiem końca serialu,mi też by się to nie podobało 6 wyróżniających się kucyków posiadających moc większą od samej księżniczki....lepiej wyglądają jako zwykłe kucyki które w razie zagrożenia razem mają ogromną moc no bo jako alikorny każda jedna posiadałaby moc porównywalną do celesti i ich przyjazn byłaby tak naprawdę niepotrzebna tak to działa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Maj 10, 2015 Share Napisano Maj 10, 2015 Czyli przyjaźń jest dla korzyści i dlatego "Bo razem mamy większe pierdolnięcie!"... Przyjaźń chyba polega na tym, że jest bezinteresowna i po prostu jest. Nie ma być do niczego potrzebna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rapid Napisano Maj 11, 2015 Share Napisano Maj 11, 2015 Nom tyle że to nie jest zwykła przyjazń ,ona przecież chroni cały kraj i w razie czego jest praktycznie jedyną obrona equestri(uruchamia KLEJNOTY HARMONII) takie cuda... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crystal Dashie Napisano Listopad 7, 2015 Share Napisano Listopad 7, 2015 (edytowany) Ja też bym baaaardzo chciała żeby były Alikornami ^^ Bo po 1. - Bez nich Twilight by nie uratowała Equestrii! Po 2. - Pomyślcie logicznie. Alikorny są nie śmiertelne. A Twi nim jest. Lecz jeśli jej przyjaciółki się nie staną nimi, to umrą i Twilight będzie całkiem sama :'c Edytowano Styczeń 8, 2016 przez Draques Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Styczeń 7, 2016 Share Napisano Styczeń 7, 2016 7.11.2015 at 17:02 FlutterDash1006 napisał: Alikorny są nie śmiertelne. A Twi nim jest. Lecz jeśli jej przyjaciaółki się nie staną nimi, to umrą i Twilight będzie całkiem sama :'c I tutaj historia lubi zataczać koło... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Styczeń 8, 2016 Share Napisano Styczeń 8, 2016 A najśmieszniejsze w tym jest to,że nie ważne ile princess by było to i tak Celestia będzie tą najważniejszą.A reszta to tylko tak,żeby stać i machać. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano Styczeń 8, 2016 Share Napisano Styczeń 8, 2016 (edytowany) Dokładnie tak jak mówi Pepeh, przecież już zrobienie z Twilight alicorna było bez sensu. Jakby każda z mane6 się nim stała to to by już była totalna porażka. Byłyby księżniczka farmy, księżniczka tęczy itp. ? Już bym lepiej zrobił z Big Maca alicorna bo to w końcu jego niespełnione marzenie Edytowano Styczeń 8, 2016 przez Maniek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Christina Napisano Styczeń 25, 2016 Share Napisano Styczeń 25, 2016 Może gdyby którejś księżniczce coś się stało....to ewentualnie. Myślę że Rarity by się jakoś nadała i może Fluthershy.... Ale do ficów i artów to dobry temat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vaniliomik Napisano Styczeń 30, 2016 Share Napisano Styczeń 30, 2016 Zdecydowanie jestem na nie. Błagam cię, wyobrażasz sobie taką Fluttershy jako księżniczkę? Albo Applejack? To by było mocno naciągane. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianRichCountryOwner Napisano Styczeń 30, 2016 Share Napisano Styczeń 30, 2016 (edytowany) Nie chciałbym tego. Smutno mi by było, gdyby Applejack już nie była tym fajnym, prostym kucykiem ziemnym. Edytowano Styczeń 30, 2016 przez SebastianRichCountryOwner Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Styczeń 30, 2016 Share Napisano Styczeń 30, 2016 Ja osobiście uważam, że Mane6 żaden dupek z Hasbro nie ruszy i zostaną obecne jakie są. Moje przekonanie pobudził Sezon 6. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ponkacz Napisano Luty 21, 2016 Share Napisano Luty 21, 2016 Dla mnie to wszystkie mogly by być alicornami ale pinkie przedewszystkim! XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Xeno Napisano Luty 21, 2016 Share Napisano Luty 21, 2016 To by straciło na wartości fajnie że twilight została ale jak by wszystkie zostały to by już nie było takie wyjątkowe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Luty 21, 2016 Share Napisano Luty 21, 2016 Takie znaczenie wyjątkowości o jakim mówicie można poznać w Mane Attraction jako to Rara rozdaje kopytka. Kiedy wszyscy mają dostają to samo, nie da się czuć wyjątkowym, a oburzonym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts