Sosna Napisano Lipiec 10, 2014 Share Napisano Lipiec 10, 2014 Witajcie za trzy dni zbliża się rocznica pełnienia przeze mnie funkcji avatara Soarina. Z tej jakże zacnej okazji przygotowałem dla was specjalny event. Otóż moiżecie zapytać mnie o wszystko (w granicach rozsądku i moralności). Event potrwa tak długo, aż mi się nie znudzi. Więc pytajcie o co chcecie. Zapraszam do zadawania pytań i pozdrawiam. Sosna. Link do komentarza
Kruczek Napisano Lipiec 10, 2014 Share Napisano Lipiec 10, 2014 Dlaczego jesteś paskudnym, drzewiastym leniem? 2 Link do komentarza
LenitaPegazica Napisano Lipiec 10, 2014 Share Napisano Lipiec 10, 2014 Dlaczego zostałeś avatarem Soraina? Co Cię urzekło/zachwyciło w tej postaci? A może po prostu chciałeś być avatarem nieważne jakiej postaci? Link do komentarza
Nessie Napisano Lipiec 10, 2014 Share Napisano Lipiec 10, 2014 Jesteś Avkiem Soarina, dlaczego na profilowym masz zupełnie innego kucyka? Czy może tak bez konkretnego powodu? Link do komentarza
Miczel Napisano Lipiec 10, 2014 Share Napisano Lipiec 10, 2014 (edytowany) Czy Wonderbolts tylko udają że są ofermami, a tak naprawdę działają jako siły specjalne... czy rzeczywiście są ofermami?? Chodzi mi o serial. < Bez obrazy > Edytowano Lipiec 15, 2014 przez Mitchell Link do komentarza
LenitaPegazica Napisano Lipiec 10, 2014 Share Napisano Lipiec 10, 2014 Myślałeś kiedyś co by było jakbyś mógł robić to wszystko co Wielki Awatar? Link do komentarza
Cersei Lannister Napisano Lipiec 15, 2014 Share Napisano Lipiec 15, 2014 Ryż czy makaron? Link do komentarza
Sosna Napisano Lipiec 27, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 27, 2014 O widzę, że pojawiło się do mnie kilka pytań więc spróbuję na nie odpowiedzieć Dlaczego jesteś paskudnym, drzewiastym leniem? Odpowiedź jest prosta.... BO MOGĘ Dlaczego zostałeś avatarem Soraina? Co Cię urzekło/zachwyciło w tej postaci? A może po prostu chciałeś być avatarem nieważne jakiej postaci? Jesteś Avkiem Soarina, dlaczego na profilowym masz zupełnie innego kucyka? Czy może tak bez konkretnego powodu? Zostałem Avatarem Soarina w wyniku właściwie to pół przypadku pół umowy z dawnym avatarem Spitfire czyli Aretrą. Chciałem w sumie zostać avaterem Spitfire, jednakże poszedłem na pewne ustępstwa względem młodszej koleżanki i pomimo tego, że nie zostałem avkiem Spit znalazłem się blisko, bo pomimo wszystko zostałem w Wonderboltsach Czy Wonderbolts tylko udają że są ofermami, a tak naprawdę działają jako siły specjalne... czy rzeczywiście są ofermami?? Chodzi mi o serial. < Bez obrazy > A to nie miały być przypadkiem pytania do mnie i o mnie? W każdym bądź razie ja sądzę, że Wonderbolts nie są ofermami. Myślałeś kiedyś co by było jakbyś mógł robić to wszystko co Wielki Awatar? W zasadzie po co mi aż tak wielkie uprawnienia to nie wiem. Ale nigdy się nad tym nie zastanawiałem Ryż czy makaron? Lubię i jeden i drugi produkt zbożowy, choć szala zdecydowanie przechyla się na korzyść Makaronu Link do komentarza
Gość Nie sądzę Napisano Sierpień 3, 2014 Share Napisano Sierpień 3, 2014 BAWIĘ SIĘ W TO, odpowiadasz na wszystko pięć. 1. Co chcesz robić w życiu? 2. Co jest dziesiątego sierpnia? Masz trzy szanse, inaczej patelnią 3. Najlepszy polski wykonawca? 4. Czy kiedykolwiek mówiłeś coś niepochlebnego na temat wielkiej i potężnej ''Elfki z Amanu'' ? Chyba prowadzi z tobą dział albo to ja nic nie wiem. 5. Wolisz książki czy fimy? Link do komentarza
Sosna Napisano Październik 1, 2014 Autor Share Napisano Październik 1, 2014 Temat zamykam i przenoszę do archiwum Link do komentarza
Recommended Posts