Magus Napisano Marzec 29, 2015 Share Napisano Marzec 29, 2015 Rainbo Dash Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Marzec 30, 2015 Share Napisano Marzec 30, 2015 Dobrze. Dayan ty to lubisz się rozpisywać Kolejne pytanie. W jaki sposób blond włosa klacz pomagała Rarity uszyć nową kolekcje ubrań na tydzień mody? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Marzec 30, 2015 Share Napisano Marzec 30, 2015 Hmm, używała maszyny do szycia? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Marzec 30, 2015 Share Napisano Marzec 30, 2015 Składała kawałki materiału Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velvie Napisano Marzec 30, 2015 Share Napisano Marzec 30, 2015 Składowała materiały Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Marzec 30, 2015 Share Napisano Marzec 30, 2015 Niestety BRONIESiPEGASIS, nie trafiłeś , przykro mi. Reszta dostaję punkt, za prawidłową odpowiedź. Dla czego Applejack nie przyszłą na przedstawienie swej siostry? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Marzec 30, 2015 Share Napisano Marzec 30, 2015 Pomagała Rarity Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velvie Napisano Marzec 30, 2015 Share Napisano Marzec 30, 2015 Pomagała Rarity przy kostiumach dla Sapphire Shores. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Marzec 30, 2015 Share Napisano Marzec 30, 2015 Dobrze. Gdzie AJ przywiązała sobie balona? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Marzec 30, 2015 Share Napisano Marzec 30, 2015 Do haka, gdy przyprowadziła go z lasu? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Marzec 31, 2015 Share Napisano Marzec 31, 2015 Do ogona Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Marzec 31, 2015 Share Napisano Marzec 31, 2015 Magnus dobrze, Bronies niestety pudło. Jaką informację ustaliła Applejack od kryształowych kucyków, gdy ona i jej przyjaciele przepytywały mieszkańców? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Marzec 31, 2015 Share Napisano Marzec 31, 2015 Ustaliła, że Kryształowe Serce to ważny magiczny artefakt. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Marzec 31, 2015 Share Napisano Marzec 31, 2015 Dowiedziała się o bibliotece Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Marzec 31, 2015 Share Napisano Marzec 31, 2015 Uszatka i Velvet niestety, ale to dowiedziała się Rainbow. Mangus i Dayan po punkcie, chodziło mi o bibliotekę. Od kogo jabłkowa klacz dostała prawie całusa? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Marzec 31, 2015 Share Napisano Marzec 31, 2015 Spike ją prawie pocałował Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velvie Napisano Marzec 31, 2015 Share Napisano Marzec 31, 2015 Uhm... od Trenderhoofa? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Marzec 31, 2015 Share Napisano Marzec 31, 2015 Maguns i Dayan punkt. Niestety, Velver. Trender się nie odważył na takie posunięcie, bo pewnie dostałby w pysk Co do pory ( - czemu mi znów się skojarzyła zagadka z misiem uszatkiem... ech) nie mam żadnych ustalonych grafików. Wrzucam, gdy najdzie mnie ochota lub uznam że już czas i mam dostęp do kompa, by sprawdzić szczegóły. Podpowiem za to, że często nim się położę, będę jakąś dawać oraz z rana, jak wstanę. Kolejna zagadka: Jak ma na imię super Applejack? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Marzec 31, 2015 Share Napisano Marzec 31, 2015 Mistress Marevelous Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velvie Napisano Kwiecień 1, 2015 Share Napisano Kwiecień 1, 2015 Mistress Marevelous Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Kwiecień 1, 2015 Share Napisano Kwiecień 1, 2015 Mistress Mare-Velous Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Kwiecień 1, 2015 Share Napisano Kwiecień 1, 2015 Dobrze. Czego boi się lub bała Applejack? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Kwiecień 1, 2015 Share Napisano Kwiecień 1, 2015 Kucyka ciemności Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velvie Napisano Kwiecień 1, 2015 Share Napisano Kwiecień 1, 2015 Kucyka ciemności Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Kwiecień 1, 2015 Share Napisano Kwiecień 1, 2015 (edytowany) Punkt pierwszy zasad brzmi: - Prawidłowa odpowiedź to 1 punkt. Nawet jeśli udzielicie więcej niż jednej poprawnej Sorry:) Co do ogłoszenia wyników, to chce zwycięzcę miesiąca wyłonić dopiero po minimum 1 miesiącu zabawy, czyli dopiero za kwiecień i właśnie końcówkę marca, bo na razie minęły dopiero 4 dni zabawy, wiec troszkę mało Nagrody, jakiej nagrody? Ja coś obiecywałem? Ale za to mogę podać aktualną punktacje: Dayan – 11 Magus - 10 Velvet Orchid (Orchidea) – 7 Marshewa - 1 Kangur – 1 Uszatka - 1 Zaraz ja je spróbuję załatwić. ~Garin Chief edit: Dobrze, macie po punkcie. Następne pytanie, gdzie i kiedy Applejack wieszała jabłkowe obrazy? Edytowano Kwiecień 2, 2015 przez Chief Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts