FlutterBlue Melody Napisano Lipiec 30, 2014 Share Napisano Lipiec 30, 2014 Raj dla spamerów . Piszemy o wszystkim , o niczym , i o tym co nam jeszcze przyjdzie do głowy Link do komentarza
Ukeź Napisano Lipiec 30, 2014 Share Napisano Lipiec 30, 2014 Podzielę się więc z Wami przełomowym odkryciem, które może zmienić ludzkość. Parówki w termosie... Wiecznie gorące! Link do komentarza
FlutterBlue Melody Napisano Lipiec 30, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 30, 2014 Niesamowite :3 Link do komentarza
Gość Sayonara Napisano Lipiec 30, 2014 Share Napisano Lipiec 30, 2014 Jeśli kogoś to interesuje: Archie wydaje nowy album. Wiecie, ten świetny muzyk fandomowy, stworzył m.in. Magic is Timeless i remix Love Is In Bloom. Na albumie będzie 9 muzyków, np. The Living Tombstone czy Omnipony. Link do komentarza
MhrocznyPłaszczZimowy Napisano Lipiec 30, 2014 Share Napisano Lipiec 30, 2014 (edytowany) Jeśli kogoś to interesuje: Archie wydaje nowy album. Wiecie, ten świetny muzyk fandomowy, stworzył m.in. Magic is Timeless i remix Love Is In Bloom. Na albumie będzie 9 muzyków, np. The Living Tombstone czy Omnipony. To pewnie elektrokicha :/ Lubianej przeze mnie elektroniki jest równie mało jak rapu. A tak btw chyba wywalę z historii codziennik feministyczny. Chyba mam już dosyć feministycznego pier******a. Edytowano Lipiec 30, 2014 przez MhrocznyPłaszczZimowy Link do komentarza
Syrenka Katherine Napisano Lipiec 30, 2014 Share Napisano Lipiec 30, 2014 (edytowany) Przed znakiem interpunkcyjnym nie stawiamy odstępu. *historii Edytowano Lipiec 30, 2014 przez Syrenka Beatrice Link do komentarza
Estelle Napisano Lipiec 30, 2014 Share Napisano Lipiec 30, 2014 Znalazła się Kath, która robi błędy, a i tak wszystkich poprawia... Link do komentarza
Onyx Napisano Lipiec 30, 2014 Share Napisano Lipiec 30, 2014 (edytowany) Chcecie Offtopu? Dobrze, to zaczynamy... Na świecie istnieje około 40000 rodzajów pająków ///;_;\\\ Spożycie łyżeczki cukru lub miodu, albo ssanie cukierka leczy czkawkę Spożywanie lodów pobudza ten sam obszar przyjemności w mózgu co wygranie pieniędzy lub słuchanie muzyki. Edytowano Lipiec 30, 2014 przez SWAGGER aka JakubPonyStep Link do komentarza
FlutterBlue Melody Napisano Lipiec 31, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 31, 2014 Nie takiego offtopu. Chodzi mi o wiadomości: Jak tam u ciebie i tp. Rozumiecie? Czyli gadanie o sprawach np. Gzie jedziesz na wakacje? Lub coś takiego. Ale dobra. Link do komentarza
Leah Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 Chcę żeby ktoś wyjaśnił mi dlaczego zawsze zdrapuję lakier do paznokci. Mam ładnie zrobione - zaraz zniszczę. Ratunku. Link do komentarza
Kruczek Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 Jak można robić raj dla spamerów w raju dla spamerów? Którzy w moim skromnym mniemaniu są idiotami osobami ograniczonymi umysłowo bądź bardzo młodymi. Link do komentarza
FlutterBlue Melody Napisano Lipiec 31, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 31, 2014 (edytowany) Jak można robić raj dla spamerów w raju dla spamerów? Którzy w moim skromnym mniemaniu są idiotami osobami ograniczonymi umysłowo bądź bardzo młodymi. Pozwól mój drogi że ci wyjaśnię. Niestety nie ma takiego offtopu, o którym możemy rozmawiać o byle czym, a jeśli napiszemy w np. temacie "Kreskówki z dzieciństwa" to jeśli napiszemy coś niezwiązanego z tematem , to raczej nie warto tego robić. W tym temacie możemy rozmawiać o wszystkim. Edytowano Lipiec 31, 2014 przez Chika Link do komentarza
Sowenia Napisano Sierpień 1, 2014 Share Napisano Sierpień 1, 2014 Patrzę i oczom nie wierzę. Czytając wasze wypowiedzi dochodzę do wniosku, że wy nie wiecie co to jest temat do off-topu No, ale nie ważne. Ja bardzo lubię takie tematy bo lubię sobie z ludźmi pogadać, ale nie chcę wchodzić na shoutboxy bo tam to dopiero jest spam i krótko mówiąc ich nienawidzę. Dlatego mam nadzieję, że ten wątek przetrwa~ To co tam u was? xD Link do komentarza
Mrs.Octavia Napisano Sierpień 1, 2014 Share Napisano Sierpień 1, 2014 Zawsze wydawało mi się, że "Rozmówki damsko-męsko-drzewne" są od gadania o wszystkim i niczym, ale widać się myliłam. Link do komentarza
Sowenia Napisano Sierpień 1, 2014 Share Napisano Sierpień 1, 2014 No właśnie są! Dlatego się dziwię tym wszystkim wątpliwościom co do tego jakie treści mają się tutaj pojawić Link do komentarza
Cuddly Doggy Napisano Sierpień 1, 2014 Share Napisano Sierpień 1, 2014 Jak niektórzy słusznie zauważyli jest taki temat, który służy do rozmów o wszystkim- rozmówki damsko-męsko-drzewne. Wszystkich pragnących porozmawiać na przeróżne tematy zapraszam tam. Temat zostaje przeniesiony do archiwum. Link do komentarza
Recommended Posts