NcHXCizGJKhs Napisano Sierpień 15, 2014 Share Napisano Sierpień 15, 2014 (edytowany) Siemanko Jestem na tym forum od jakiegoś czasu i chciałbym zaprosić Użytkowników z ową częścią CS'a do mojego klanu. Podejrzewam że na tym forum mało osób gra w tą grę, jednak postanowiłem spróbować. Klan COKKwp powstał już kiedyś pod inną nazwą(innym skrótem) i w innej grze. Nazywał się wtedy Cans of cold fire. Niestety zakończyło się to zrezygnowaniem z pomysłu. Teraz idea wróciła, w innej grze ale nadal w tym samym składzie. Chcieliśmy lekko zmienić nazwę ale nie wiedzieliśmy na jaką. W końcu wyszło Cans of cold killers with ponies(oczywiście wtedy nie zauważyłem jak będzie wyglądać skrót . Więc zamieniłem c na k). Mój avek który widzicie po lewej to logo klanu. Oczywiście nie ograniczamy się do jednej gry ale sęk jest w tym że akurat w CS'a gramy wszyscy. Jeżeli szukasz klanu PRO w którym każdy gra idealnie. To pudło... możesz wyłączyć ten temat. Każdy z nas jakimś specjalnym graczem nie jest(można nawet powiedzieć że jesteśmy "tymi gorszymi" ). Gramy głównie na turniejach jednak mimo że klan ma +5 członków to rzadko kiedy uda nam się zagrać w pełnych 5. Tak jak mówiłem gramy średnio ale staramy się jak najlepiej. Nie interesuje nas jak grasz, ile masz lat, ile godzin przegrałeś w 1.6, ile czasu poświęcasz na grę, Czy się dopiero uczysz. Oczywiście mamy regulamin jednak jest on prosty i zrozumiały. Wprawdzie nie zapisywałem go wcześniej ale teraz zrobię wyjątek. Krótki regulamin. 1. Po prostu bądź ok - Zrozum że jedni grają gorzej inni lepiej. Nie obrażaj graczy bez większego powodu.(Nie mówię tu o pouczaniu) 2. Nie przejmuj się zanadto, to tylko gra - często jak gramy (i jak przegrywamy) słuchamy/czytamy osoby mówiące jakie to osoby są słabe, jaki gó***any klan z nimi gra itp. W większości są to po prostu trolle. Jednak spotykamy osoby naprawdę przejmujące się przegraną. 3. Jeżeli nie przeszedłeś mutacji. Nie nadużywaj mikrofonu - Po prostu twój głos jest prawdopodobnie niemiły dla ucha. Wiemy że nie jest to zamierzone dlatego wykorzystuj mikrofon tylko do prostych komend(mówie tutaj o mikrofonie w grze.(skype się nie tyczy, jednak śpiewaniu mówimy nie.) Udało mi się zmieścić regulamin w 3 punktach. Jeżeli zapomniałem to oczywiście dopiszę Jeżeli chcesz dołączyć po prostu napisz mi na steamie,skype lub pod tym postem. Robię to dlatego aby wiedzieć mniej więcej kto dołącza do klanu i aby zaprosić nowego do gry(poza mną są inni admini którzy mogą zapraszać inne osoby). ufff ale się rozpisałem. miała to być zwykła wzmianka. a jest jak rekrutacja jakiegoś pro klanu. Tak czy inaczej jak zapraszam. Jak o czymś zapomniałem to możecie napisać(albo potem sobie przypomnę.) Edytowano Sierpień 8, 2015 przez haffff 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SubokPL Napisano Sierpień 15, 2014 Share Napisano Sierpień 15, 2014 Zgłaszam sie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minish, Hero of the Storm Napisano Wrzesień 20, 2014 Share Napisano Wrzesień 20, 2014 Też bym chciał dołączyć, gdyż nie mam żadnej drużyny, w której bym mógł pograć w cs:go na Competitive :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panda Hippis Napisano Wrzesień 24, 2014 Share Napisano Wrzesień 24, 2014 Ni mam co robić... CS się pobiera (znowu... Kupiony nowy dysk), jestem lama i zgłaszam się, bo ni ma czasem z kim grać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4Rajt Napisano Grudzień 30, 2014 Share Napisano Grudzień 30, 2014 Zgłaszam się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NcHXCizGJKhs Napisano Luty 5, 2015 Autor Share Napisano Luty 5, 2015 Czas rzeczywiście odświeżyć temat (Dzięki Das Kuracyja za przypomnienie, zapomniałem o tym temacie. ) . Nasz klan dobrze się trzyma i dalej przyjmujemy każdego kto chce zagrać. Więc w tej sprawie się nic nie zmieniło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dadudałe Napisano Luty 5, 2015 Share Napisano Luty 5, 2015 Jest kilka różnych grup giercujących na steamie, w tym chyba ze dwie albo trzy CSowe. Jakby zbić to razem, to dużo prościej byłoby znaleźć chętnych do ciupania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NcHXCizGJKhs Napisano Luty 5, 2015 Autor Share Napisano Luty 5, 2015 Oczywiście masz rację. Tylko musielibyśmy się jakoś skumać, Jeżeli inne grupy byłyby chętne to zawsze można coś takiego zrobić . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dadudałe Napisano Luty 6, 2015 Share Napisano Luty 6, 2015 Ogarnę się po pracy, to wam zapodam jakieś namiary na mnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minish, Hero of the Storm Napisano Luty 6, 2015 Share Napisano Luty 6, 2015 @UP Już szykuję sprzęt do śledzenia... @Topic Jak się znajdzie jeszcze osoba z szybkim internetem to bym był za robieniem treningu między grupami co sobotę lub niedzielę np. 3v3 lub 5v5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NcHXCizGJKhs Napisano Luty 7, 2015 Autor Share Napisano Luty 7, 2015 @UP Możnaby się złożyć na jakiś serwer. Na hostingu gameserv 10 slotowy serwer 128 TR to koszt 14,5 zł na miesiąc. Tak czy inaczej skoro Avanidius zaproponował nam zrobienie jednej wspólnej ekipy.Proponuje takie rzeczy robić w grupie a nie między nimi (tak jak 1vs1 w klanie) . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minish, Hero of the Storm Napisano Luty 7, 2015 Share Napisano Luty 7, 2015 @UP Jestem oczywiście za 128 tick, teraz ćwiczę reakcję więc przyda się jak najszybszy Tick Rate do treningu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dankey Hooves Napisano Marzec 1, 2015 Share Napisano Marzec 1, 2015 Zgłoszę się nawet, bo chciałbym pograć z jakąś drużyną. Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198059885285 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NcHXCizGJKhs Napisano Lipiec 20, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 20, 2015 Odświeżam temat Informując że cały czas klan jest aktywny i przyjmujemy nowych graczy(jakiś czas był mały duży zastój związany z moją nieobecnością). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobayashi Napisano Sierpień 30, 2015 Share Napisano Sierpień 30, 2015 Mnie też wlicz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thornix Napisano Wrzesień 6, 2015 Share Napisano Wrzesień 6, 2015 I tak wygra izak Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Katter Dash Napisano Czerwiec 7, 2017 Share Napisano Czerwiec 7, 2017 Jak można to ja bardzo chętnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuracyja Napisano Czerwiec 8, 2017 Share Napisano Czerwiec 8, 2017 7.06.2017 at 09:42 Katter Dash napisał: Jak można to ja bardzo chętnie Ostatni post jest sprzed roku i ośmiu miesięcy, brawo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Katter Dash Napisano Czerwiec 9, 2017 Share Napisano Czerwiec 9, 2017 23 godziny temu Kuracyja napisał: Ostatni post jest sprzed roku i ośmiu miesięcy, brawo. Szczegóły Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się