LucasSos Napisano Sierpień 21, 2014 Share Napisano Sierpień 21, 2014 Dentysta- Ruda tańczy jak szalona Si-się jara dentysto Sidney Polak-to był dzien w dentyscie Closterkeller-czerwony dentysta Wysłane z mojego promu kosmicznego za pomocą Tapatalk 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Sierpień 21, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 21, 2014 No dobrze, weźmiemy pierwszą z Waszych propozycji czyli [werble]Grzebień! Armin van Buuren - Grzebień Freak Tegan & Sara - Grzebień inside your head 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minish, Hero of the Storm Napisano Sierpień 21, 2014 Share Napisano Sierpień 21, 2014 Dzięki c; P-holla - Do it for Grzebień (P-holla - Do it for love) Serj Tankian - Grzebień Grzebień Grzebień (Serj Tankian - Lie Lie Lie), //mam nadzieję, że tak też można, jak nie to usunę lub przerobię Royal Republic - Everyone wants to be a' Grzebień (Royal Republic - Everyone wants to be an Astrounaut) ONE OK ROCK - Grzebień is Near (ONE OK ROCK - Answer is Near) Masters - Szukam Grzebienia (Masters - Szukam Dziewczyny) Drossel - Zakochałem się w Grzebieniu (Drossel - Zakochałem się w dziewczynie) Jak coś nie poprawnie napisałem to poprawcie mnie, kilka piosenek przepisywałem z osu!, więc może być źle, ale sądzę, że jest poprawnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Sierpień 24, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 24, 2014 Grzebień nie przypadł wam do gustu. Może... Klocek interpretacja dowolna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rita Croft Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 Grzegorz Turnau - Między ciszą a klockiem (Grzegorz Turnau - Między ciszą a ciszą) Enej - Tak smakuje klocek (Enej - Tak smakuje życie) Verba - Nie łam mi klocka (Verba - Nie łam mi serca) Owl City - Rainbow Klocków (Owl City - Rainbow veins) ZipZipper - Klocek Man Song (ZipZipper - Slender Man Song) Strachy na lachy - Dzień dobry klockiem cię (Strachy na lachy - Dzień dobry kocham cię) Feel - To długi klocek -.- (Feel - To długa rzeka) WoodenToaster - Lost On The Klocki ( WoodenToaster + The Living Tombstone feat. Rina Chan - Lost on the moon) (Moja pomysłowość ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Sierpień 26, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 26, 2014 Na zakończenie: Nirvana - Smells Like Klocek Jedna z waszych propozycjiKocyk Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Sierpień 27, 2014 Share Napisano Sierpień 27, 2014 (edytowany) Linkin Park - New Kocyk 30 second to mars - A beautiful kocyk Budka Suflera - Takie Kocyki Edytowano Sierpień 27, 2014 przez Uszatka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Sierpień 28, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 28, 2014 W związku z (samotnością - pozdrawiam wiedzących o co chodzi) oraz PonyPocztą: WOODSTOCK! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minish, Hero of the Storm Napisano Wrzesień 2, 2014 Share Napisano Wrzesień 2, 2014 Elektryczne Gitary - Woodstock wybiegł (Elektryczne Gitary - Dzieci wybiegły) Feel - To długi Woodstock (Feel - To długa rzeka) Tylko tyle :/ Może kolejne hasło będzie czasownikiem bądź przymiotnikiem? Taka propozycja. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Wrzesień 2, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 2, 2014 OK. Wedle prośby śmierdzi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Wrzesień 20, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 20, 2014 (edytowany) Weekend - Ona tu jest i śmierdzi dla mnie (taki był tytuł?) Słowo - Fart (pamiętajcie, że możecie tłumaczyć, odmieniać etc ) Edytowano Wrzesień 20, 2014 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Grudzień 19, 2014 Share Napisano Grudzień 19, 2014 Ejjjj~ Ludziki~ Pisać, pisać~ Nowe słówko - Lemoniada :333 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 19, 2014 Share Napisano Grudzień 19, 2014 Bloodbound - Book of Lemoniada Sabaton - Night Lemoniada Slayer - Raining Lemoniada Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Grudzień 25, 2014 Share Napisano Grudzień 25, 2014 Kolejne słówko to.... Wata cukrowa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja i kropka Napisano Styczeń 8, 2015 Share Napisano Styczeń 8, 2015 Afromental- Rock'n'rollin wata cukrowa (Afromental- Rock'n'rollin Love) Owl City- Good wata cukrowa (Owl City Good Time) Chameleon circuit- still not wata cukrowa (Chameleon circuit- still not ginger) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 9, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 9, 2015 Blank & Jones - Wata cukrowa, fans & freaks (DJ, fans & freaks)Dash Berlin - Wata cukrowa on the skyfire (dashup) (man on the... dashup)Dash Berlin - Till the wata cukrowa falls down (till the sun...) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rita Croft Napisano Styczeń 14, 2015 Share Napisano Styczeń 14, 2015 Wata cukrowa, mówicie... Lady Pank - Stacja wata cukrowa (Lady Pank - Stacja Warszawa) Wonder Toaster Living Tombstone - Love Me Wato Cuktowa (Wonder Toaster Living Tombstone - Love Me Cheerilee) The Living Tombstone - Five Nights at Waty Cukrowej (The Living Tombstone - Five Nights at Freddy's) Lady Pank - 7 wat cukrowych nienawiści (Lady Pank- 7 niebo nienawiści) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnuJ Napisano Styczeń 14, 2015 Share Napisano Styczeń 14, 2015 Omnipony - Wata cukrowa in Grey (Omnipony - Equestria in Grey) Eminem & Sia - Guts over Wata Cukrowa (Eminem - Guts over Fear) Afrojack & Martin Garrix - Turn On The Wata Cukrowa (Afrojack & Martin Garrix - Turn On The Speakers) Jakwob & Mr Hudson - The Wata Cukrowa (Jakwob & Mr Hudson - The Prize) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts