Gość Napisano Wrzesień 3, 2014 Share Napisano Wrzesień 3, 2014 Zatem ja poproszę o jeszcze jeden rysunek ^^ Teraz trochę coś innego Szczegóły tym razem zamieszczam w linku do dokumentu, gdzie masz umieszczone materiały pomocnicze do tego, byś wiedziała dokładnie co i jak. Oczywiście zrobisz to sobie swoim stylem, po swojemu Możesz też coś pozmieniać po swojemu. Zrobisz jak uważasz będzie najlepiej. Rysunek bez tła, wystarczy sam OC'ek Z Góry Dziękuje : https://docs.google.com/document/d/19lMt3jLg_AKv9fRj2k9oHIsHpSTZtj_fiGe480WBO6I/edit Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Wrzesień 3, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 3, 2014 A to wymagania masz Narysuje oczywiście. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karcia Napisano Wrzesień 3, 2014 Share Napisano Wrzesień 3, 2014 Prześlicznie wyszła ci moja OC. Mogłabym ją dodać do małej galeryjki na moim profilu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Wrzesień 3, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 3, 2014 Prześlicznie wyszła ci moja OC. Mogłabym ją dodać do małej galeryjki na moim profilu? Nie mam nic przeciwko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Wrzesień 5, 2014 Share Napisano Wrzesień 5, 2014 Narysasz Alyss? :3 Turkusowa grzywa i ogon, grzywka zakrywa jej prawe oko. Znaczek trzy kredki ułożone w H. Możesz dodać coś od siebie, to już Twoja kreatywność Jakby co to na profilu Hehesza są inne arty tej OC-ki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Wrzesień 5, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 5, 2014 Ok nie ma sprawy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loni Napisano Wrzesień 6, 2014 Share Napisano Wrzesień 6, 2014 Dziękuję, Cricket wyszła świetnie c: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Violett Napisano Wrzesień 6, 2014 Share Napisano Wrzesień 6, 2014 Przepraszam, że tak późno, ale PRZEPIĘKNIE moją OC'kę namalowałaś! Dziękuję ci baaaaaaaaardzo mocno! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Wrzesień 6, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 6, 2014 Miło mi bardzo. Przynajmniej zajrzałaś na temat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Wrzesień 7, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 7, 2014 OK jednak nie do końca będzie morski. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Wrzesień 7, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 7, 2014 Nie ma sprawy MaciejKamil Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Wrzesień 14, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 14, 2014 Prace opóźniają się ostatnio mam mniej czasu, w tym tygodniu powinnam skończyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Wrzesień 14, 2014 Share Napisano Wrzesień 14, 2014 A więc czekamy ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Wrzesień 14, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 14, 2014 Podobają mi się twoje rysunki oraz ich jakość. Mogłabyś narysować moje OC? http://mlppolska.pl/watek/10680-dayandey-oc-dayana/ (O ile dobrze pamiętam mnie tutaj nie było, przypomnij mi...) Nowy jesteś w temacie. Mariusz twoje OC: BW twoje OC 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz391 Napisano Wrzesień 14, 2014 Share Napisano Wrzesień 14, 2014 Dziękuję bardzo za rysunek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Wrzesień 14, 2014 Share Napisano Wrzesień 14, 2014 Yay! Yay! Yay! Jaka ona śliczna!: Wielkie Dzięki! ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Wrzesień 14, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 14, 2014 Miło czytać wasze zadowolenie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Wrzesień 18, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 18, 2014 Ostatnie trzy requesty: 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Wrzesień 18, 2014 Share Napisano Wrzesień 18, 2014 Jest cudna, Hehesz dziękuje ^^ czy nikt nie potrafi zrobić turkusowej krzywy? xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Wrzesień 18, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 18, 2014 OC wygląda bardziej przystojnie niż pozostałe rysunki, prawie go nie poznałem, gdyby nie ten cutie mark. Jest po prostu świetny, no gdyby nie te nogi, ale jest świetny! Szkoda, że nie masz skanera, ale chyba ja sam bym aparatem bym lepiej tego nie zrobił. No i jeszcze ta poświata! Daje go do galerii. Masz ode mnie huga Bardzo ci dziękuje. Jak źle wyglądają nogi? Hehe.... nie wiem jak to się dzieje, ale każdy ma inne OC rysuje je tak jak je sama widzę, może dlatego różnią się od siebie. Jest cudna, Hehesz dziękuje ^^ czy nikt nie potrafi zrobić turkusowej krzywy? xd Super! Gdybym miała więcej niż jedną kredkę turkusową, jednak nie mam więc wyszła niebieska. Chociaż teraz jak myślę to mogłam zrobić mix. Piękne! Leci do galerii, dziękuję! A proszę, proszę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Wrzesień 26, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 26, 2014 Ostatnio mam wiele czasu, więc jeśli ktoś chce zamówić u mnie swoje OC to proszę zgłaszać. Rysuje też humanizacje, jeśli macie jakieś wymagania to piszcie i podajcie linki a postaram się narysować tak jak wy to widzicie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leah Napisano Wrzesień 26, 2014 Share Napisano Wrzesień 26, 2014 Narysujesz mi humanizację mojej oc? Możesz odmówić, bo już ją rysowałaś, ale nie jako człowieka... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Wrzesień 27, 2014 Share Napisano Wrzesień 27, 2014 (edytowany) Skoro masz dużo czasu to narysujesz mi mojego OC Deft Lissom? Co do cutie marka to ważka. Kolorowa czy nie, tu możesz pokombinować, byle była ważka Edytowano Wrzesień 27, 2014 przez Sajback Gray Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Wrzesień 27, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 27, 2014 Leach nie ma sprawy, Sajback narysuje spokojnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sayonara Napisano Wrzesień 27, 2014 Share Napisano Wrzesień 27, 2014 (edytowany) Prosiłbym o narysowanie mojego OC http://mlppolska.pl/watek/10982-flyingbutter-przedstawia-iron-spatula/ tu jest pokazany jego wygląd i kilka informacji Jeśli to nie problem może np. kopać łopatą w ziemii Edytowano Wrzesień 27, 2014 przez TheFlyingButter Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się