Marmi2005 Napisano Wrzesień 14, 2014 Share Napisano Wrzesień 14, 2014 Witam Wszystkich ! Lubię fioletowy i niebieski . Nie mam ulubionego kucyka ( i zebry ). No serio zapisze się do chyba wszystkich list fanów ! Mam zrobionego kucyka w kreatorze ! No to nara ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Wrzesień 14, 2014 Share Napisano Wrzesień 14, 2014 Jeżeli rok w nicku odpowiada Twojej dacie urodzenia to... god Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ylthin Napisano Wrzesień 14, 2014 Share Napisano Wrzesień 14, 2014 Instaban za stawianie spacji przed przecinkami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Wrzesień 14, 2014 Share Napisano Wrzesień 14, 2014 Siema Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Advilion Napisano Wrzesień 14, 2014 Share Napisano Wrzesień 14, 2014 Welcome to the family! 1. Co sądzisz o królu Sombrze? Oczywiście poza tym, że miał za mało czasu antenowego. 2. Ulubiony antagonista (większość nie jest kucami, tym bardziej zebrami)? 3. Lubisz klasyki kinematografii jak Gwiezdne Wojny? 4. Wiek, przynajmniej przybliżony? Resztę pytań zabiła płeć oraz liczba w nicku. PS: Przed znakami interpunkcyjnymi nie stawia się spacji. Wysłane z... kogo to obchodzi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Wrzesień 14, 2014 Share Napisano Wrzesień 14, 2014 (edytowany) Szybka jesteś. Tak czy siak, witam. Edytowano Wrzesień 14, 2014 przez WilkU Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Wrzesień 14, 2014 Share Napisano Wrzesień 14, 2014 Witaj na forum , baw się dobrze łap na start. Zadam ci parę standardowych pytań: - Lubisz Pinkie Pie? - Jaka jest twoja ulubiona zła postać? - Luna czy Celestia? - Jaką Twilight wolisz jako Alikorna czy Jednorożca - Fanart/fanfic? PS:Jeśli nie wiesz jak zacząć swoją przygodę na naszym forum to zapraszam do quizu Pinkie Pie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Wrzesień 14, 2014 Share Napisano Wrzesień 14, 2014 Witaj na forum i baw sie dobrze! A jakbys mial jakies pytania to Hehesz do usług! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anekito Napisano Wrzesień 14, 2014 Share Napisano Wrzesień 14, 2014 Witaj na forum! Przydałby się jakiś system rejestracji ludzi w wieku do szesnastu lat włącznie. Dodatkowy e-mail do rodzica, czy coś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marmi2005 Napisano Wrzesień 15, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 15, 2014 Ooo dużo się pytań się na zbierało ! To odpowiadam . MaciejKamil : 1. Fanart bardziej wole obrazki . 2.Nie mam lubię to co mi się podoba. 3. Też nie mam D: 4. Czasami . I częściej słucham radia Yay. 5. Jak mi się chcę . 6.Nie :(. 7. Jest fajna. Advillion : 1. Fajny jest (mimo że jest antagonistą). 2. Nie mam . 3. Nie oglądałam to nie wiem. 4. Nie podam .KamilPL 94 : 1. Tak . 2. Nie mam. 3. Obydwie. 4. Alikorna. 5.Fanart . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Wrzesień 15, 2014 Share Napisano Wrzesień 15, 2014 Do odpowiadania na pytania użyj opcji "Cytuj" przy postach. Wszystko bedzie czytelniejsze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Wrzesień 16, 2014 Share Napisano Wrzesień 16, 2014 (edytowany) I tak można wywnioskować Twój wiek z nicku : P Edytowano Wrzesień 16, 2014 przez StarostaXD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się