Kamiiru Napisano Wrzesień 17, 2014 Share Napisano Wrzesień 17, 2014 (edytowany) Drodzy Bronies i Pegasis. Stowarzyszenie "Lubelscy Bronies" ma zaszczyt zaprosić was na czwarty już Ponymeet który kolejny raz odbędzie się w Lublinie. Ponymeet odbędzie się w dniach 11 - 12 Października i będzie trwać 2 dni, w klubie ASTORIA AL.Racławickie 2a (przy ogrodzie saskim). Choć sam meet ma charakter pół zorganizowanego to jest przewidzianych sporo atrakcji włącznie z Quizem ,warsztatami Fanart z sesją My Little Pony: Roleplaying Is Magic i po raz pierwszy z sesją D&D włącznie, , którą poprowadzi sprawdzony już Mistrz Gry. Jeśli ktoś z was chciał by poprowadzić jakieś zajęcia, dyskusje na jakiś temat to bardzo chętnie każda, inicjatywa na Meecie będzie mile widziana. Także Drodzy Bronies i Pegasis , z bliska i z daleka, z województwa Lubelskiego i z poza. Przybywajcie bo jak pokazał I Lubelski Ponymeet nad J.Białym , II i III Lubelski Ponymeet w Lublinie warto i ten Ponymeet nie będzie wyjątkiem. W dodatku fajne by było jak by udało się przebić ostatnią frekwencje. Także jeśli jesteście zainteresowani kolejnym Ponymeetem, to weźcie ze sobą ołówek ,parę kartek i dużooo dobrego fandomowego humoru. Jeśli macie jakieś pytania to proszę do następujących osób: - KamilPL 94 -Priv - @-mail [email protected] -Telefon mogę podać chętnym na Priv. - Butterscotch -Priv Wydarzenie na Facebooku: https://www.facebook.com/events/281453185382853/?ref_dashboard_filter=upcoming Strona Stowarzyszenia Lubelscy Bronies: https://www.facebook.com/Lubelscy.Bronies Edytowano Wrzesień 18, 2014 przez KamilPL 94 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Wrzesień 18, 2014 Share Napisano Wrzesień 18, 2014 Może się pojawię. Liczę, że będę mógł chociaż na jeden dzień. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seba Zet Napisano Wrzesień 18, 2014 Share Napisano Wrzesień 18, 2014 Po raz kolejny "zawartość chwilowo niedostępna". Gdzie na FB musiałbym być członkiem żeby móc zobaczyć event? Jestem na obydwu grupach Bronies Lublin i tam nic nie ma zarówno o Ponymeecie, jak i o wydarzeniu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Branthos Napisano Wrzesień 18, 2014 Share Napisano Wrzesień 18, 2014 Oczywiście postaram się przybyć, choćby na jeden dzień. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Wrzesień 18, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 18, 2014 (edytowany) Może się pojawię. Liczę, że będę mógł chociaż na jeden dzień. Spoko Zapraszam Oczywiście postaram się przybyć, choćby na jeden dzień. Spoko Po raz kolejny "zawartość chwilowo niedostępna". Gdzie na FB musiałbym być członkiem żeby móc zobaczyć event? Jestem na obydwu grupach Bronies Lublin i tam nic nie ma zarówno o Ponymeecie, jak i o wydarzeniu. Link wydarzania na Facebooku został poprawiony, tak samo w grupach zostały opublikowane informacje dotyczące Ponymeetu. Za utrudnienia przepraszamy. Widoczni e zadziałała niewidzialna ręka Discorada heh . Gorąco zapraszam wszystkich do wzięcia udziału w Ponymeecie. Edytowano Wrzesień 18, 2014 przez KamilPL 94 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seba Zet Napisano Wrzesień 18, 2014 Share Napisano Wrzesień 18, 2014 Link wydarzania na Facebooku został poprawiony, tak samo w grupach zostały opublikowane informacje dotyczące Ponymeetu. Niestety, link wciąż nieaktywny. Tak samo w przypadku linków do wydarzeń z poprzednich Ponymeetów. Wobec tego mam propozycję napisania szczegółów meeta z eventu w tym temacie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Wrzesień 18, 2014 Share Napisano Wrzesień 18, 2014 Może ja wrzucę link i może magicznie zadziała? https://www.facebook.com/events/281453185382853/ Ale i tak nie planuję się pojawić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Wrzesień 18, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 18, 2014 (edytowany) Niestety, link wciąż nieaktywny. Link już działa. Ale i tak nie planuję się pojawić. Oj tam oj tam wpadnij do nas Edytowano Wrzesień 18, 2014 przez KamilPL 94 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Wrzesień 23, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 23, 2014 Jest już Plan IV Lubelskiego Ponymeetu w Lublinie Yay. A wygląda on następująco: Plan jest w wersji Beta i może ulec niewielkiej zmianie. I Dzień - 10:00- 10:30 - Zbiórka uczestników - 10:30 - 12:00 - Before Party - 12:00 - Rozpoczęcie IV Lubelskiego Ponymeetu w Lublinie Yay W tym dniu planowane są następujące atrakcje : - Zajęcia fanart z Traditional Art - podstawy - ciąg dalszy . Czyli garść porad na dobry początek , próbujesz coś narysować a ci nie wychodzi? - Pomożemy. - Konkurs Fanart . - Rysujesz kucyki i chciałbyś się sprawdzić, ten konkurs jest dla ciebie. - Do wyboru: - Sesja RPG "My Little Pony Rolepalying is Magic . - Sesja RPG D&D - istna klasyka jeśli chodzi o gry RPG , Polecam. - Dyskusja - "Polski dubbing w IV sezonie". Czyli co sądzicie o Polskim dubbingu w najnowszym sezonie MLP. II Dzień - 10:00 - 12:00 Before Party - 12:00 - Rozpoczęcie II Dnia w Klubie Astoria. A w tym dniu w Planie: - Quiz - "Co ty wiesz o MLP ?" - Myślisz że wiesz już wszystko o MLP i chciałbyś się wykazać, ten quiz jest dla ciebie . - Dyskusja - "Wasz Ulubiony fanfik" czyli mała pogadanka na temat Polskich i zagranicznych fanfików , porównanie , wasze opinie i recenzje. - Konkurs –"Rozpoznaj piosenkę." - Słuchasz muzyki fandomowej? Ten konkurs jest dla ciebie. - Dyskusja – (Ponylista) czyli Wasza ulubiona muzyka fandomowa. - Sesja RPG "My Little Pony Rolepalying is Magic . -Ciąg dalszy - Sesja RPG D&D - istna klasyka jeśli chodzi o gry RPG - CD. Gorąco zachęcam wszystkich niezdecydowanych do wzięcia udziału w Ponymeecie Proszę także nie sugerować się ilością osób które są na wydarzeniu na Facebooku , ponieważ z doświadczenia wiem że sporo osób przychodzi w trakcie Ponymeetu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Październik 1, 2014 Share Napisano Październik 1, 2014 Niewykluczone, że będę 12 października. Będą jakieś wskazówki jak tam dotrzeć z dworca? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Październik 1, 2014 Autor Share Napisano Październik 1, 2014 Spoko zapraszam. A co do dworca to o który konkretnie chodzi PKS czy PKP? Choć w sumie będzie ten i ten. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Październik 1, 2014 Share Napisano Październik 1, 2014 Jeśli co to z dworca kolejowego. Jak tam dojść/dojechać do tego klubu Astoria? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Październik 3, 2014 Autor Share Napisano Październik 3, 2014 (edytowany) Mapy dojazdy do Klubu Astoria: Z Dworca PKP: Z Dworca Głównego PKP można dojechać linią 150.http://mpk.lublin.pl/?przy=3422&lin=150 -Rozkład jazdy Lini 150 z Dworca PKP. Z Dworca PKS: Gorąco zachęcam wszystkich do wzięcia udziału w Ponymeecie. Edytowano Październik 3, 2014 przez KamilPL 94 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Październik 6, 2014 Share Napisano Październik 6, 2014 Mam takie pytanie. Będę 12 października z tym, że pociąg przyjeżdża o 9:15. Miałby ktoś chęć przyjść po mnie na dworzec? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Październik 6, 2014 Autor Share Napisano Październik 6, 2014 Mam takie pytanie. Będę 12 października z tym, że pociąg przyjeżdża o 9:15. Miałby ktoś chęć przyjść po mnie na dworzec? Poszło priv. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Październik 8, 2014 Share Napisano Październik 8, 2014 Ja może będę w 12 października, ale to jeszcze nie wiadomo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Październik 8, 2014 Autor Share Napisano Październik 8, 2014 Spoko zapraszam . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Branthos Napisano Październik 9, 2014 Share Napisano Październik 9, 2014 Możliwe, że oprócz mnie zjawi się również mój kolega. I pytanko: jak wiele osób pisze się na Before Party? Bo nie wiem, czy jest sens przychodzić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Październik 9, 2014 Share Napisano Październik 9, 2014 Spróbuję nawiedzić Astorię w niedzielę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Październik 9, 2014 Autor Share Napisano Październik 9, 2014 (edytowany) Możliwe, że oprócz mnie zjawi się również mój kolega. I pytanko: jak wiele osób pisze się na Before Party? Bo nie wiem, czy jest sens przychodzić. Na razie mogę ci powiedzieć że zemną będą 3-4 os , ale jutro powinienem wiedzieć ile będzie os. Spróbuję nawiedzić Astorię w niedzielę. Spoko zapraszam Edytowano Październik 9, 2014 przez KamilPL 94 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Październik 11, 2014 Share Napisano Październik 11, 2014 A do której będzie trwał ten meet w niedzielę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Październik 12, 2014 Autor Share Napisano Październik 12, 2014 Będziemy do godziny 18-tej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Październik 13, 2014 Share Napisano Październik 13, 2014 Skromny zbiorek moich zdjęć: https://drive.google.com/folderview?id=0B-PGwkWoxI3FUFNJTjVmbTFuemM&usp=sharing 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Październik 14, 2014 Autor Share Napisano Październik 14, 2014 Już 2 dni minęły od zakończenia IV Lubelskiego Ponymeetu w Lublinie. Mam nadzieje że wszystkim się podobało . . Chciałbym podziękować wszystkim uczestnikom za przybycie i : - Mistrzowi Gry - za przeprowadzenie świetnie rozegranej sesji RPG (D&D) Mam nadzieje że jeszcze będą kolejne - Nightbringerowi za przeprowadzenie quizu - A także tym którzy chcieli przyjechać ale z rożnych względów nie mogli, za zainteresowanie. I powiem niech żałują bo było fajnie. Gorąco zachęcam wszystkich do śledzenia i polubienia naszego Fanpage-a/oficjalną stronę stowarzyszenia "Lubelscy Bronies" https://www.facebook.com/Lubelscy.Bronies. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się