Sowenia Napisano Styczeń 16, 2015 Share Napisano Styczeń 16, 2015 (edytowany) Tarpan Słowo na O Może być nawet, rzucę przykładem Kseweryn, ale co ja wiem To słowo się zaczyna na "K", a nie "X". Debilizm... Edytowano Styczeń 16, 2015 przez Sikorka Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość PervKapitan Napisano Styczeń 16, 2015 Share Napisano Styczeń 16, 2015 Co ma ku*wa Ksaweryn, (który jest na K), do wsi? BO TO MNIE CIEKAWI. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stracony Nieśmiertelnik Napisano Styczeń 16, 2015 Share Napisano Styczeń 16, 2015 (edytowany) Co ma ku*wa Ksaweryn, (który jest na K), do wsi? BO TO MNIE CIEKAWI. Logika, na farmie każdy może mieć takie imię... Orać Słowo na W Edytowano Styczeń 16, 2015 przez AdamSkanD Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Styczeń 16, 2015 Share Napisano Styczeń 16, 2015 Logika Też mnie ciekawi w sumie co ma imię męskie do wsi. Wiadro Słowo na literę R Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stracony Nieśmiertelnik Napisano Styczeń 16, 2015 Share Napisano Styczeń 16, 2015 Rowerek Słowo na G Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość PervKapitan Napisano Styczeń 16, 2015 Share Napisano Styczeń 16, 2015 Radzę "panu" powyżej przeczytać zasady tej gry. Grabie. Słowo na J. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Styczeń 16, 2015 Share Napisano Styczeń 16, 2015 (edytowany) Rowerek Rowerek też ma niewiele wspólnego z wsią. Jabłoń Słowo na U Edytowano Styczeń 16, 2015 przez Sikorka Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stracony Nieśmiertelnik Napisano Styczeń 16, 2015 Share Napisano Styczeń 16, 2015 Rowerek też ma niewiele wspólnego z wsią. Ale najczęściej ludzie po niej jeżdżą, no bo to jest wieś Ubijanie ( masło lub czegoś tam ) Słowo na P Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Styczeń 16, 2015 Share Napisano Styczeń 16, 2015 Pieczenie (chleba, ciasta ^^) Słowo na K Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stracony Nieśmiertelnik Napisano Styczeń 16, 2015 Share Napisano Styczeń 16, 2015 Kura ( Tak wogóle to przepraszam za nieogarnięcie, patrz. mój tytuł ^^) Słowo na B Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Styczeń 16, 2015 Share Napisano Styczeń 16, 2015 (Nie ma sprawy ^^) Białko zwierzęce (dużo go w mięsie) Słowo na C Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stracony Nieśmiertelnik Napisano Styczeń 16, 2015 Share Napisano Styczeń 16, 2015 Cebula Słowo na D Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Styczeń 16, 2015 Share Napisano Styczeń 16, 2015 Pszenica Słowo na A Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Styczeń 17, 2015 Share Napisano Styczeń 17, 2015 Agregat (połączenie pługa i bron w jednym) Słowo na G Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Styczeń 17, 2015 Share Napisano Styczeń 17, 2015 Gospodarstwo Słowo na M Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Styczeń 17, 2015 Share Napisano Styczeń 17, 2015 Młyn Słowo na R Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Styczeń 17, 2015 Share Napisano Styczeń 17, 2015 Rozdrabniarka Słowo na Z Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Protektor Napisano Styczeń 18, 2015 Share Napisano Styczeń 18, 2015 Zboże Słowo na O Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garin Napisano Styczeń 18, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 18, 2015 Widzę, że bez zmian się nie obejdzie. Niniejszym od tej chwili zabronione jest używanie liter Q, X, Y. Powinienem to na samym początku wprowadzić, ale jakoś o tym nie pomyślałem. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Styczeń 18, 2015 Share Napisano Styczeń 18, 2015 Orka Słowo na K Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LenitaPegazica Napisano Styczeń 19, 2015 Share Napisano Styczeń 19, 2015 Kisiel Słowo na M Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Styczeń 19, 2015 Share Napisano Styczeń 19, 2015 Massley-Ferguson Słowo na C Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stracony Nieśmiertelnik Napisano Styczeń 20, 2015 Share Napisano Styczeń 20, 2015 Cukier Słowo na S Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Styczeń 20, 2015 Share Napisano Styczeń 20, 2015 Symbioza Słowo na G Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Protektor Napisano Styczeń 20, 2015 Share Napisano Styczeń 20, 2015 Grabie Słowo na A Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts