eXe Napisano Sierpień 28, 2012 Share Napisano Sierpień 28, 2012 Długo ci się będzie paczować ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niezwyciezony1 Napisano Sierpień 28, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 28, 2012 A kiedy zaczynamy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eXe Napisano Sierpień 28, 2012 Share Napisano Sierpień 28, 2012 Ja na zaproszenie czekam ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niezwyciezony1 Napisano Sierpień 28, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 28, 2012 już ma patch. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szango297 Napisano Sierpień 29, 2012 Share Napisano Sierpień 29, 2012 Tak właściwie to tez chetnie bym z kims pograł... Problem taki ze mam dopiero 3lvl... Jak co to mój nick w grze to szango Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zaraza Napisano Sierpień 29, 2012 Share Napisano Sierpień 29, 2012 Ja też mogę zagrać, ale tej gry wgl nie ogarniam (aż mi się przypomniały czasy jak miałem 1 lvl w lolu xD). Nick: Zaraza Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szango297 Napisano Sierpień 29, 2012 Share Napisano Sierpień 29, 2012 A który masz lvl Zaraza??? Bo teraz siedze i bym mógł pograć... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eXe Napisano Sierpień 29, 2012 Share Napisano Sierpień 29, 2012 Drużynka ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niezwyciezony1 Napisano Sierpień 29, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 29, 2012 Teraz czy ogólnie? PS chcesz na rankeda czy normal bo do party tylko 2 osoby można dodać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eXe Napisano Sierpień 29, 2012 Share Napisano Sierpień 29, 2012 W ogóle, bo mi się nudzi. :rarity_wet: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szango297 Napisano Sierpień 29, 2012 Share Napisano Sierpień 29, 2012 teraz tylko ja mam 6 lvl i zero kupionych godów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eXe Napisano Sierpień 29, 2012 Share Napisano Sierpień 29, 2012 Dobra dodałem cię na skajpaju, a teraz po kolei kto chce grać niech da nick, robimy drużyne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szango297 Napisano Sierpień 29, 2012 Share Napisano Sierpień 29, 2012 Ja podałem... Jak co to jeszcze raz szango Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niezwyciezony1 Napisano Sierpień 29, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 29, 2012 To ja będe grał: emil123 ale na skajpaja nie wejdę bo będzie że rozmawiam z nieznajomymi itp. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szango297 Napisano Sierpień 29, 2012 Share Napisano Sierpień 29, 2012 Ja ogólnie teraz gadam z trebuhem wiec na skajpaja tez nie moge gadac Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adisso Napisano Sierpień 29, 2012 Share Napisano Sierpień 29, 2012 Też bym mógł znów spróbować w to pograć, ale dopiero z jutra, bo dzisiaj już mi się nie chcę, skajp adisso111 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eXe Napisano Sierpień 29, 2012 Share Napisano Sierpień 29, 2012 Wejdź na SMITE i czekaj na zaproszenie, wyjdź z grupy itp. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niezwyciezony1 Napisano Sierpień 29, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 29, 2012 Ale kto? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zaraza Napisano Sierpień 29, 2012 Share Napisano Sierpień 29, 2012 No więc tak: level mam 1, bo zagrałem tylko 1 mecz (małym Wukongiem - nawet dobry jest, ale nim lamię xD zresztą jak w całej grze). Jeśli chcecie pogadać z głosem niczym Klocuch marudnym debilem (pamiętajcie - antyreklama to najlepsza reklama), to macie mój skype: zaraza82pl Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szango297 Napisano Sierpień 29, 2012 Share Napisano Sierpień 29, 2012 Sorry za moje lamienie (musze się jeszcze nauczyc grania na pierwszym trybie gry) i za leava ale mama sie na mnie wściekła... Odezwę się jak podtrenuje grę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Therinius Napisano Wrzesień 9, 2012 Share Napisano Wrzesień 9, 2012 Siema, chcem zacząć grać, ale mam problem ze znalezieniem beta keya. Ma ktoś może? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucpon Napisano Wrzesień 9, 2012 Share Napisano Wrzesień 9, 2012 @Therinius A zarejestrowałeś się do Beaty na stronie głównej? Ja mam o tyle problem, że przy włączeniu clienta gdy chce pobrać grę wyskakuje błąd. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Therinius Napisano Wrzesień 9, 2012 Share Napisano Wrzesień 9, 2012 A już mam Dopiero mi przysłali keya na maila. Nick Therinius jakby co. edit: Dzięki za rady. Już działa .Skype: Pszymek67 Nick: Therinius Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Wrzesień 9, 2012 Share Napisano Wrzesień 9, 2012 Gra jest żałosna, tracisz czas na ściąganie. 100% zrzyna z LoLa pod względem skilli (najlepszy żart to Odyn, czyli bezczelne copy + paste Jarvana), , każdego boga danego typu buduje się identycznie, grafika, audio i mechanika walki niczym z gier sprzed dobrych 10 lat... Nawet menu jest obrzydliwe. Poza tym UI, w którym widać wszystko, tylko nie to, co jest potrzebne... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Styczeń 11, 2014 Share Napisano Styczeń 11, 2014 Hm, muszę uderzyć się w pierś. Ostatnio zagrałem znowu u znajomego i... Grafika poprawiła się niesamowicie. Chyba wywalili grafików odpowiedzialnych za pierwsze wersje bogów. Które były naprawdę odpychające. A teraz... Teraz faktycznie wyglądają jak bogowie, a nie karykatury. Co prawda dalej grafika jest trochę plastikowa, ale nie wygląda źle, chociaż kreskówkowa grafika LoLa na pewno dłużej zachowa świeżość. Menu też chyba zostało trochę wygładzone i nie straszy pikselami.Dźwięk też wydaje się znacznie poprawiony.Dalej pozostaje fakt, że część postaci to kopiuj/wklej z LoLa, ale gra się o niebo lepiej. Teraz można tą grę z czystym sumieniem polecić. Dla zmęczonych LoLem bardzo miła odmiana. Sam zacząłem grać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts