arkadiusz fuks Napisano Styczeń 27, 2014 Share Napisano Styczeń 27, 2014 Dalej pozostaje fakt, że część postaci to kopiuj/wklej z LoLa[...] Troszkę prawdy w tym jest, ale w końcu część postaci z lola to kopiuj/wklej z Doty . Taki jest urok gier MOBA, ciężko jest wymyślić coś nowego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nicz Napisano Maj 17, 2014 Share Napisano Maj 17, 2014 (edytowany) A ja na przykład tę grę gorąco polecam. Jako były, dość hardkorowy gracz LoL-a, muszę powiedzieć, Smite zupełnie odświeżyło i ulepszyło to, co w Lolu jest statyczne i po prostu nudne. Dajmy na to klasa Ad Carry. Nawet sobie teraz nie wyobrażam aby klikać prawym i patrzeć jak moja postać robi pew pew samonaprowadzającymi pociskami przez całą grę. W Smite autoatak to też skillshot, a co za tym idzie, można go próbować uniknąć. Widok trzeciej osoby otwiera nowe możliwości gankowania (ślepe punkty widoku, ataki zza pleców) i ogółem daje namiastkę FPS-owego grania. Poza tym jest też genialny system komend głosowych - nie trzeba tracic czasu na pisanie informacji na czacie, nie trzeba ograniczac sie do pingowania. Grafika od czasów bety zmieniła sie bardzo, teraz wszystko wygląda naprawdę ładnie. Tutoriale są porządne, w miarę aktualne. Na szczęście dla graczy deweloperzy Smite nie osiągneli jeszcze elitaryzmu twórców League i dzięki temu słuchają głosu swoich graczy. Z minusów, to można co najwyżej wymienić ubogi zakres przedmiotów, istnienie irytujaco imperatywnej mety (jak zreztą w lolu), oraz społeczność, która (znowu, podobnie jak w lolu, choć w minejszym stopniu) posiada dość spory zasób róznego rodzaju toksycznych person. Twórcy miewają też dosyć często problemy z balansowaniem postaci, na szczęście (dzięki stałemu kontaktowi z graczami) takie niedogodności są szybko naprawiane. Edytowano Maj 17, 2014 przez Nicz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 26, 2014 Share Napisano Maj 26, 2014 (edytowany) Gram w to tylko dlatego że jest tam Loki i dwójka jego dzieci. Jak dodadzą Jormungand to będę się cieszył. Będzie cała rodzinka. @edit Ach, no i jak dodadzą Angerbodę. Edytowano Maj 26, 2014 przez Mephisto von Pheles Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts