Ampere Napisano Styczeń 8, 2016 Share Napisano Styczeń 8, 2016 Ban za uważanie że wolę Celestię 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Styczeń 8, 2016 Share Napisano Styczeń 8, 2016 Ban za to, że tak uważam, bo prawdą to nie jest, gdyż po prostu nie wiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asd Napisano Styczeń 8, 2016 Share Napisano Styczeń 8, 2016 Ban za to, że uważasz, że twoja prawda jest prawdziwsza niż moja, która jest o prawdę bardziej moisza Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selenium v.2 Napisano Styczeń 8, 2016 Share Napisano Styczeń 8, 2016 Ban za bycie lewakiem. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Styczeń 8, 2016 Share Napisano Styczeń 8, 2016 Ban za to, że sądzi, że prawda jest po jego stronie, a prawda jest po stronie każdego, tylko po mojemu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ampere Napisano Styczeń 8, 2016 Share Napisano Styczeń 8, 2016 Ban za pierniczenie o prawdzie i lewakach 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Styczeń 8, 2016 Share Napisano Styczeń 8, 2016 Ban od niechcenia jego okazania, dla tego użytkownika. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ampere Napisano Styczeń 8, 2016 Share Napisano Styczeń 8, 2016 Ban za to, że straciłam 70 sekund z życia usiłując zrozumieć to zdanie 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Styczeń 8, 2016 Share Napisano Styczeń 8, 2016 Ban za to, że nie potrafię się wyrażać, a inni tracą przez to swoje życie. Haha! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ampere Napisano Styczeń 8, 2016 Share Napisano Styczeń 8, 2016 Ban za to że zbanowałeś mnie za swoją przewinę hihi 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Styczeń 8, 2016 Share Napisano Styczeń 8, 2016 Ban za chichotanie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asd Napisano Styczeń 8, 2016 Share Napisano Styczeń 8, 2016 ban za siwe wąsy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selenium v.2 Napisano Styczeń 8, 2016 Share Napisano Styczeń 8, 2016 Ban za sygnaturę źle mi się kojarzącą D: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asd Napisano Styczeń 8, 2016 Share Napisano Styczeń 8, 2016 (Jak może Another się źle kojarzyć) ban za relacje illokucji z różnymi ludźmi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Styczeń 9, 2016 Share Napisano Styczeń 9, 2016 Ban za anime, bo można Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Styczeń 9, 2016 Share Napisano Styczeń 9, 2016 Ban bo Kwadrat lata ponieważ ciastko pomarańcza Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Styczeń 9, 2016 Share Napisano Styczeń 9, 2016 Gdyby kózka kwiecień plecień, toby ślimak ban ci w konto. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Styczeń 9, 2016 Share Napisano Styczeń 9, 2016 Ban za bycie Pszemkiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selenium v.2 Napisano Styczeń 9, 2016 Share Napisano Styczeń 9, 2016 Ban za słodziachny CheesePie . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Styczeń 9, 2016 Share Napisano Styczeń 9, 2016 Ban za poważną Rarity Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Styczeń 9, 2016 Share Napisano Styczeń 9, 2016 Ban za napisanie posta godzine temu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Styczeń 9, 2016 Share Napisano Styczeń 9, 2016 Ban za 240 postów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ampere Napisano Styczeń 9, 2016 Share Napisano Styczeń 9, 2016 Ban za to, że chyba skończyły mi się pomysły na bany 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asd Napisano Styczeń 9, 2016 Share Napisano Styczeń 9, 2016 Ban za brak oryginalności Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Styczeń 9, 2016 Share Napisano Styczeń 9, 2016 Ban za oryginalność Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się