Gość Ziemowit Napisano Styczeń 12, 2016 Share Napisano Styczeń 12, 2016 Ban za pochwałe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dashidania Napisano Styczeń 12, 2016 Share Napisano Styczeń 12, 2016 ban za nie wiem co Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Styczeń 12, 2016 Share Napisano Styczeń 12, 2016 Ban bo ja wiem za co Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Styczeń 12, 2016 Share Napisano Styczeń 12, 2016 Ban bo ty wiesz za co Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dashidania Napisano Styczeń 12, 2016 Share Napisano Styczeń 12, 2016 ban za bycie żrebaczkiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Styczeń 12, 2016 Share Napisano Styczeń 12, 2016 Ban za to, że ma tęczowe włosy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dashidania Napisano Styczeń 12, 2016 Share Napisano Styczeń 12, 2016 ban za zbanowanie tęczowych włosów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ampere Napisano Styczeń 12, 2016 Share Napisano Styczeń 12, 2016 Ban za to że wczoraj nie działało mi forum ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Styczeń 12, 2016 Share Napisano Styczeń 12, 2016 (nie Tobie jednej nie działa forum w najmniej odpowiednim momencie, czuję ten ******** ból) Ban za to, że wiem co czuje użytkownik wyżej. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simplistic Napisano Styczeń 12, 2016 Share Napisano Styczeń 12, 2016 Ban za to że wiem co czuje użytkownik wyżej, wiedzący co czuje użytkowniczka wyżej. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Styczeń 12, 2016 Share Napisano Styczeń 12, 2016 Ban za to, że kryje twarz za maską przeciwgazową, trzymając w ręku kubek z sercem. (Zaraz ... po co ci ten pistolet?) 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Styczeń 12, 2016 Share Napisano Styczeń 12, 2016 Ban za broń w ręce 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azure 'Wilczek' Skylight Napisano Styczeń 13, 2016 Share Napisano Styczeń 13, 2016 Ban za używanie przestarzałej technologii w mikrofonie 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Styczeń 13, 2016 Share Napisano Styczeń 13, 2016 Ban za owłosionego wonsza na avku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simplistic Napisano Styczeń 13, 2016 Share Napisano Styczeń 13, 2016 Ban za cebulany nick 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ampere Napisano Styczeń 13, 2016 Share Napisano Styczeń 13, 2016 Ban za słowo "cebularny" 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azure 'Wilczek' Skylight Napisano Styczeń 13, 2016 Share Napisano Styczeń 13, 2016 Ban za przytaczanie słów poprzednika Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Styczeń 13, 2016 Share Napisano Styczeń 13, 2016 Ban za to, że nie wiem o co biega. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ampere Napisano Styczeń 13, 2016 Share Napisano Styczeń 13, 2016 Ban za to, że nic tu nie biega. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Styczeń 13, 2016 Share Napisano Styczeń 13, 2016 Ban za bieganie po polu minowym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Styczeń 13, 2016 Share Napisano Styczeń 13, 2016 (to moje zadanie, więc ja za koleżankę będę biegał i je rozbrajał) Ban za bycie bez nakrycia głowy, gdyż to może się skończyć przeziębieniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ampere Napisano Styczeń 13, 2016 Share Napisano Styczeń 13, 2016 Ban za dobrą radę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Styczeń 13, 2016 Share Napisano Styczeń 13, 2016 (a skorzystasz z niej? ) Ban za niebieskie włosy, przypominające mi morze, które widziałem dwa razy w życiu ... okej, może to nie powód do dumy, ale ... zawsze widziałem morze ... z kilku kilometrów. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Styczeń 13, 2016 Share Napisano Styczeń 13, 2016 Ban za bycie świeżym (chyba po raz setny) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selenium v.2 Napisano Styczeń 13, 2016 Share Napisano Styczeń 13, 2016 Ban za nawiasy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się