Lucas Napisano Luty 1, 2016 Share Napisano Luty 1, 2016 Ban, bo reklama odbyła się w bunkrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coffeInka Napisano Luty 1, 2016 Share Napisano Luty 1, 2016 Ban,bo chwilę mnie nie ma i już nie rozumiem o czym tu się rozmawia ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Luty 1, 2016 Share Napisano Luty 1, 2016 Ban bo tak biedronki chciały Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yagso Napisano Luty 1, 2016 Share Napisano Luty 1, 2016 Ban bo jem zupę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Luty 1, 2016 Share Napisano Luty 1, 2016 Ban bo co tak puźno Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yagso Napisano Luty 1, 2016 Share Napisano Luty 1, 2016 Ban bo to zupa z torebki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coffeInka Napisano Luty 1, 2016 Share Napisano Luty 1, 2016 Ban, bo zupa romanaaaa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Luty 1, 2016 Share Napisano Luty 1, 2016 Ban bo teraz jem bułke Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Luty 1, 2016 Share Napisano Luty 1, 2016 Ban, bo przecena była. Biedronki staniały jak drożdże. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yagso Napisano Luty 1, 2016 Share Napisano Luty 1, 2016 Ban za drożdże Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiOn Napisano Luty 1, 2016 Share Napisano Luty 1, 2016 Ban za to że zaraz będzie 50 stron baniowania Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Luty 1, 2016 Share Napisano Luty 1, 2016 Ban bo na taptalku jest 121 stron XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yagso Napisano Luty 1, 2016 Share Napisano Luty 1, 2016 Ban za pana z mikrofonem na avatarze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dashidania Napisano Luty 2, 2016 Share Napisano Luty 2, 2016 ban bo racja Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ampere Napisano Luty 2, 2016 Share Napisano Luty 2, 2016 Ban bo tej pisałam, tamtej pisałam, a tej korektorowałam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Luty 2, 2016 Share Napisano Luty 2, 2016 Ban, ponieważ jestem i korektorem, i autorem, i kolegą na forum, i graczem RP, i piszę jeszcze dla siebie fanfika, jednocześnie próbując normalnie żyć i wysłuchiwać tego, że nołlajfie. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Luty 2, 2016 Share Napisano Luty 2, 2016 Ban bo jesteś konkretny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Luty 2, 2016 Share Napisano Luty 2, 2016 Ban, bo za to Ty nie. xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Luty 2, 2016 Share Napisano Luty 2, 2016 Ban bo ty też nie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Luty 2, 2016 Share Napisano Luty 2, 2016 Ban, bo dlaczego sądzisz, że jestem konkretny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Luty 2, 2016 Share Napisano Luty 2, 2016 Ban bo już tak nie sądze XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FoxySpring Napisano Luty 3, 2016 Share Napisano Luty 3, 2016 Banbo Fallout Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coffeInka Napisano Luty 3, 2016 Share Napisano Luty 3, 2016 Ban, bo wchodzę a tu taki ten tego szok- dashidania ma inny avatar 0.o Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ampere Napisano Luty 3, 2016 Share Napisano Luty 3, 2016 Ban bo Dzikoskała Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coffeInka Napisano Luty 3, 2016 Share Napisano Luty 3, 2016 Ban, bo tak, to ma sens Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się