Yagso Napisano Luty 3, 2016 Share Napisano Luty 3, 2016 Ban bo ten sens jest bez sensu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Luty 3, 2016 Share Napisano Luty 3, 2016 Ban, bo życie jest bez sensu, ale jakoś się toczy po drodze, nazwaną światem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yagso Napisano Luty 3, 2016 Share Napisano Luty 3, 2016 Ban bo to polska droga Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Luty 3, 2016 Share Napisano Luty 3, 2016 Ban, bo zło jest złem i już. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Luty 3, 2016 Share Napisano Luty 3, 2016 Ban bo zło jest złe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Luty 3, 2016 Share Napisano Luty 3, 2016 Ban bo życie to nie kolorowa bajka dla dzieci. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Luty 3, 2016 Share Napisano Luty 3, 2016 Ban bo życie jest kolorowe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Lord High Protector Napisano Luty 3, 2016 Share Napisano Luty 3, 2016 Komisarski ban za uciekanie przed wrogiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Luty 4, 2016 Share Napisano Luty 4, 2016 Ban za zbanowanie mnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yagso Napisano Luty 4, 2016 Share Napisano Luty 4, 2016 Ban za życie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Luty 4, 2016 Share Napisano Luty 4, 2016 Ban, gdyż nie za bardzo udziela mi się dzisiejsza radość ciągle padającego śniegu, a na niebie panuje słońce. Brawo pogoda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yagso Napisano Luty 4, 2016 Share Napisano Luty 4, 2016 Ban, bo niby słońce świeci, ale jest zimno jak jasna cholera. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Luty 4, 2016 Share Napisano Luty 4, 2016 Ban, bo masz rację. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Luty 4, 2016 Share Napisano Luty 4, 2016 Ban, bo u mnie "zimno", a jadę na rowerze jakby lato było, tylko w kurtce zimowej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Luty 4, 2016 Share Napisano Luty 4, 2016 Ban za jazde rowerem w zime Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coffeInka Napisano Luty 4, 2016 Share Napisano Luty 4, 2016 Ban, bo chcę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Luty 4, 2016 Share Napisano Luty 4, 2016 Ban, gdyż noc u mnie jest. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Luty 4, 2016 Share Napisano Luty 4, 2016 Ban bo u mnie też Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coffeInka Napisano Luty 4, 2016 Share Napisano Luty 4, 2016 Ban, bo co ty kurde pierdolisz?! Noc? Poważnie?! XD 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Luty 4, 2016 Share Napisano Luty 4, 2016 Ban za wulgaryzmy ! 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inki ;P Napisano Luty 4, 2016 Share Napisano Luty 4, 2016 Ban za słuszne banowanie 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Luty 4, 2016 Share Napisano Luty 4, 2016 Ban za słodki avek ;P Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yagso Napisano Luty 4, 2016 Share Napisano Luty 4, 2016 Ban za ogólny zalew cukru i słodkości, zaraz się zrzygam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coffeInka Napisano Luty 4, 2016 Share Napisano Luty 4, 2016 Ban, bo przez ten zielony przez chwilę nie mogłam rozpoznać puca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Luty 4, 2016 Share Napisano Luty 4, 2016 Ban za Pinkie Pride i muffiny. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się