Gość Ziemowit Napisano Marzec 20, 2016 Share Napisano Marzec 20, 2016 17 minut temu Simplistic napisał: Ban bo nie będziesz na moich urodzinach, bo są w wielki piątek i nawet pić nie wolno -_- BAN BO TO GRZECH MIEĆ URODZINY W WIELKI PIĄTEK 11 minut temu Polox napisał: Ban, bo łączę się w bólu. Ban, bo ja przerywam łącze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Marzec 20, 2016 Share Napisano Marzec 20, 2016 Ban, bo mam urodziny, jak się skończy Post i będę pił. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Marzec 20, 2016 Share Napisano Marzec 20, 2016 Ban, bo nie będziesz pił Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Marzec 20, 2016 Share Napisano Marzec 20, 2016 Ban, bo nie masz prawa mi rozkazywać i mówić, jak mam żyć. Dziękuję dobranoc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Marzec 20, 2016 Share Napisano Marzec 20, 2016 Ban bo masz racje. Dziękuje Dobranoc XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Marzec 23, 2016 Share Napisano Marzec 23, 2016 Ban, bo zbliżają się Święta. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ampere Napisano Marzec 23, 2016 Share Napisano Marzec 23, 2016 Ban, bo przecież trzeba umyć okna. Inaczej jestem niewdzięczną bezbożnicą. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Marzec 23, 2016 Share Napisano Marzec 23, 2016 Ban, bo ja święty nie jestem, ale wierzę, w końcu jestem katolikiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Marzec 23, 2016 Share Napisano Marzec 23, 2016 Ban, bo wszystkim wesołych Świąt! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Marzec 23, 2016 Share Napisano Marzec 23, 2016 Ban bo Świąt jeszcze nie ma, ale przynajmniej nie ma szkoły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yagso Napisano Marzec 24, 2016 Share Napisano Marzec 24, 2016 Ban, bo w końcu wolne, a ja nadal się nie wysypiam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Marzec 24, 2016 Share Napisano Marzec 24, 2016 Ban, bo pewnie z powodu wielbienia horrorów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Marzec 24, 2016 Share Napisano Marzec 24, 2016 Ban bo ja nie oglądam horrorów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polox Napisano Marzec 24, 2016 Share Napisano Marzec 24, 2016 Ban, bo ja muszę obejrzeć: Lśnienie, Martwe zło, Omen oraz Sierociniec. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simplistic Napisano Marzec 25, 2016 Share Napisano Marzec 25, 2016 Ban za reklamowanie, bez kontaktu z administracją Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Marzec 25, 2016 Share Napisano Marzec 25, 2016 Ban= za reklamę rusków bez kontaktu z administracją. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Marzec 25, 2016 Share Napisano Marzec 25, 2016 Ban za głupią naukę, a Święta są. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Marzec 30, 2016 Share Napisano Marzec 30, 2016 Ban za to, że dobrze prawiłeś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Marzec 31, 2016 Share Napisano Marzec 31, 2016 Ban, bo już nie będę miał 18. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Marzec 31, 2016 Share Napisano Marzec 31, 2016 Ban, bo jesteś teraz ode mnie rok starszy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Marzec 31, 2016 Share Napisano Marzec 31, 2016 Ban, bo oj tam, oj tam, ledwo skończyłem 19, a teraz 20 idzie... ludzie. Trzeba żyć, a nie pieprzyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Xeno Napisano Kwiecień 8, 2016 Share Napisano Kwiecień 8, 2016 Ban za taką minę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Kwiecień 8, 2016 Share Napisano Kwiecień 8, 2016 Ban za wściekłą Lunę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Kwiecień 8, 2016 Share Napisano Kwiecień 8, 2016 Ban za bycie napakowanym ołowiem, a tutaj skill się liczy. xP 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ampere Napisano Kwiecień 9, 2016 Share Napisano Kwiecień 9, 2016 Ban za Ranebou - Konkretnie za minę Ranebou - Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się