Świeży rekrut Napisano Kwiecień 9, 2016 Share Napisano Kwiecień 9, 2016 Ban za rzadkie pojawianie się na forum, brak recenzji przy 'Lądowaniu' i za banowanie kolegi. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ampere Napisano Kwiecień 9, 2016 Share Napisano Kwiecień 9, 2016 Ban za... no, fakt, to prawda. Mea culpa, naprawię to 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Kwiecień 9, 2016 Share Napisano Kwiecień 9, 2016 Ban na zachętę, do udzielania się. No i trzeba się przyznać do nieprawidłowości. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ampere Napisano Kwiecień 9, 2016 Share Napisano Kwiecień 9, 2016 Ban bo przyznaję się bez bicia 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Kwiecień 9, 2016 Share Napisano Kwiecień 9, 2016 Ban, bo to dobrze, a tak poza tym wyszedł już 'Sztandar straceńców' tylko, że dłuższy (o Twoją opinię się nie obrażę, o ile by Ci się chciało przeczytać) 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Kwiecień 17, 2016 Share Napisano Kwiecień 17, 2016 Ban dla ciebie Świeży rekrucie za to ,że walczysz po przegranej stronie. (He he to dobra nowina dla Putina). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Kwiecień 17, 2016 Share Napisano Kwiecień 17, 2016 (Jag är inte en ängel.) Także za Putinem też nie jestem. Ban, ponieważ w końcu ktoś ruszył tę grę. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ampere Napisano Kwiecień 19, 2016 Share Napisano Kwiecień 19, 2016 Ban bo zabieram się za "Lądowanie", chociaż to kompletnie nie moja tematyka 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Kwiecień 19, 2016 Share Napisano Kwiecień 19, 2016 Ban, bo dziękuję bardzo i jednocześnie przepraszam, że napisałem coś w nie Twoich klimatach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianRichCountryOwner Napisano Kwiecień 30, 2016 Share Napisano Kwiecień 30, 2016 Ban za bieganie z naładowaną bronią Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Kwiecień 30, 2016 Share Napisano Kwiecień 30, 2016 Ban za wystawiania ryja publiczności. Teraz cię Lyra dopadnie!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Kwiecień 30, 2016 Share Napisano Kwiecień 30, 2016 Ban, bo mi tworzenie włosów w modelu nie idzie i za to, że nie poprawiasz dalej (91 stron, wiem kiepsko) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simplistic Napisano Kwiecień 30, 2016 Share Napisano Kwiecień 30, 2016 Ban za popsucie forume :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Kwiecień 30, 2016 Share Napisano Kwiecień 30, 2016 Ban, bo nie ja popsułem, a sam przez to mam problemy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ampere Napisano Maj 8, 2016 Share Napisano Maj 8, 2016 Ban bo mam trzy zeszyty i nie wiem co zrobić z każdym z nich. Plus, jestem uzależniona od kupowania zeszytów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 8, 2016 Share Napisano Maj 8, 2016 Ban, bo koleżanka jakoś coraz rzadziej nas odwiedza, ale to nie moja sprawa, tylko spostrzeżenie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 11, 2016 Share Napisano Maj 11, 2016 @Świeży rekrut zostajesz zbanowany, za nadaktywność. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 11, 2016 Share Napisano Maj 11, 2016 @michalski9 ban, za banowanie mnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Maj 11, 2016 Share Napisano Maj 11, 2016 @Świeży rekrut Ban, za banowanie za bycie zbanowanym przez @michalski9 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 11, 2016 Share Napisano Maj 11, 2016 Ban @Lucas za to, że zwracasz mi na to uwagę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 11, 2016 Share Napisano Maj 11, 2016 Jak śmiałeś mnie zbanować śmieciu ? (bez urazy) BAN!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 11, 2016 Share Napisano Maj 11, 2016 (Tym razem daruję. Taka zabawa, a wcześniej to Ty mnie zbanowałeś, więc... rewanż @michalski9. Docelowo wszystkich Aktów ma być 9. Około ośmiuset stron, jak się zmieszczę. Mam nadzieję, że na razie Ci się podobało, to co napisałem.) Ban, za to, że może u mnie lunąć w każdej chwili. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 11, 2016 Share Napisano Maj 11, 2016 (Zobaczymy, jestem na początku, bo czasu mało mam, a nie tylko twój mam do przeczytania ) Ban za to, że się nie wyrabiam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 11, 2016 Share Napisano Maj 11, 2016 (Oby Cie nie zniechęciło tylko. Spoko, następny pokaże się baaardzo późno, tym bardziej, że poprawiam inny fik. Wiem, że są inni, którzy piszą lepiej, także tym się nie przejmuję. Tak z ciekawości, to co jeszcze czytasz?) Ban, bo za wolno tworzę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianRichCountryOwner Napisano Maj 19, 2016 Share Napisano Maj 19, 2016 Ban za to, że żołnierz z twojego avatara unieszczęśliwia Rysia z mojego avatara Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się