Świeży rekrut Napisano Czerwiec 5, 2016 Share Napisano Czerwiec 5, 2016 Ban, za to, że słońce świeci. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Czerwiec 5, 2016 Share Napisano Czerwiec 5, 2016 Masz bana bo mój kumpel z którym miałem jechać na MLK (ustalane od kilku miesięcy) mnie olał i powiedział, że nie jedzie. Powinieneś za to jeszcze dostać karniaki. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Czerwiec 6, 2016 Share Napisano Czerwiec 6, 2016 Ban, bo nigdy nie byłem na żadnym mecie. I współczuje Ci. Wiem jak możesz sie czuć. @michalski9 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Czerwiec 6, 2016 Share Napisano Czerwiec 6, 2016 ban za to że mnie wszystko boli od kilku dni i nie chce przestać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Czerwiec 6, 2016 Share Napisano Czerwiec 6, 2016 ban, za to, że nic mi nie chce wyjść Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Czerwiec 7, 2016 Share Napisano Czerwiec 7, 2016 ban za to że nie ma kakaa w domu i mleka a ja nie mogę iść do sklepu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Czerwiec 8, 2016 Share Napisano Czerwiec 8, 2016 6.06.2016 at 09:31 Świeży rekrut napisał: Ban, bo nigdy nie byłem na żadnym mecie. I współczuje Ci. Wiem jak możesz sie czuć. @michalski9 Dzięki @Ratchet Ban za to, że dalej jestem zirytowany. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Czerwiec 8, 2016 Share Napisano Czerwiec 8, 2016 Ban, bo nie mam na nic chęci. Jestem znudzony i przeżarty na wylot. Spoko. Trzeba przecież sobie jakoś pomagać @michalski9 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Czerwiec 8, 2016 Share Napisano Czerwiec 8, 2016 ban za to że mi dywan z trzepaka zajebali! (serio taki łazienkowy) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Czerwiec 8, 2016 Share Napisano Czerwiec 8, 2016 Ban, bo to nie ja. Nie mogłem jak. Ale szkoda dywanu. Następnym razem jebniesz kogoś i po sprawie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Czerwiec 8, 2016 Share Napisano Czerwiec 8, 2016 @Świeży rekrut to nie takie proste Ban za to że ide do kina Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Czerwiec 8, 2016 Share Napisano Czerwiec 8, 2016 Ban, bo też chce iść do kina, ale nie mogę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shiara Napisano Czerwiec 8, 2016 Share Napisano Czerwiec 8, 2016 Daję bana, bo lubię banować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Czerwiec 8, 2016 Share Napisano Czerwiec 8, 2016 Daję bana, bo napisałaś godzinę temu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Czerwiec 9, 2016 Share Napisano Czerwiec 9, 2016 ban za to że ma na avku czarno - różową Pinkie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Czerwiec 9, 2016 Share Napisano Czerwiec 9, 2016 No ej, ja tylko wyrażam siebie Ban za to, że byłaś w kinie, a ja nie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Czerwiec 9, 2016 Share Napisano Czerwiec 9, 2016 ban za skakanie do nieba 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Czerwiec 9, 2016 Share Napisano Czerwiec 9, 2016 Ban za bycie spoko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Czerwiec 9, 2016 Share Napisano Czerwiec 9, 2016 Ban, za czytanie mojego szajsu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Czerwiec 9, 2016 Share Napisano Czerwiec 9, 2016 Ban za uważanie tego za szajs Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Czerwiec 9, 2016 Share Napisano Czerwiec 9, 2016 Ban za przekomarzanie się. Czy to jest poważne? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Czerwiec 9, 2016 Share Napisano Czerwiec 9, 2016 Ban za bycie poważnym (tak wiem, każdy może być niepoważny bla, bla, bla... twoje słowa, nie zgadzam się) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Czerwiec 9, 2016 Share Napisano Czerwiec 9, 2016 (Zmieńmy płytę.) Ban, bo nie mam chęci i siły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Czerwiec 9, 2016 Share Napisano Czerwiec 9, 2016 (ok, ja mam fajną) Ban za to, że atakują mnie złe wilki wodne i mówią, że Cię znają. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Czerwiec 9, 2016 Share Napisano Czerwiec 9, 2016 (Cholera... tak czułem, że ten eksperyment może się nie udać...) Ban, za to, że ktoś mi kosę podpierdzielił, a na jej miejscu była kartka z napisem: @michalski9 tu był. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się