Rory Mercury Napisano Czerwiec 25, 2016 Share Napisano Czerwiec 25, 2016 ban za to że robimy to dalej 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Czerwiec 26, 2016 Share Napisano Czerwiec 26, 2016 23.06.2016 at 17:59 Ratchet napisał: daję bana bo mnie również zaatoakował twój gang powiadomień Mój? Swoje chłopy Daję bana za to, że nie zawsze idzie po mojej myśli (i za to, że jestem miejscami zbyt ambitny) 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Czerwiec 26, 2016 Share Napisano Czerwiec 26, 2016 daję bana za to że nie doceniasz samego siebie 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Czerwiec 27, 2016 Share Napisano Czerwiec 27, 2016 daje bana za to, że daje bana osobie wyżej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Czerwiec 27, 2016 Share Napisano Czerwiec 27, 2016 Dostajesz bana, gdyż zajmuję się uzupełnianiem mojej wiki o grach fandomu Bronies. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Czerwiec 27, 2016 Share Napisano Czerwiec 27, 2016 Daję bana gdyż robisz to dopiero teraz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Czerwiec 27, 2016 Share Napisano Czerwiec 27, 2016 daję bana bo mało cię tu widać ostatnio 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Czerwiec 27, 2016 Share Napisano Czerwiec 27, 2016 Daję bana bo śmiała się z pewnego filmiku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Czerwiec 27, 2016 Share Napisano Czerwiec 27, 2016 Daję bana bo to ze masz talent do wiosłowania to oczywista oczywistość Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Czerwiec 27, 2016 Share Napisano Czerwiec 27, 2016 Ban, bo jutro muszę też iść do pracy, przesiedzieć 3 godziny na łączeniu instalacji kategorii E 6, tak egzamin, za to że nie mam czasu na pisanie 'Sztandaru' i że nikt go nie czyta. O taki ban. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Czerwiec 27, 2016 Share Napisano Czerwiec 27, 2016 ban za to że masz jutro zjebany dzień Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Czerwiec 27, 2016 Share Napisano Czerwiec 27, 2016 Ban za to, że lody mi się kończą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Czerwiec 27, 2016 Share Napisano Czerwiec 27, 2016 Ban za to, że @Świeży rekrut ma jutro zjebany dzień i za to, że nikt nie czyta "Sztandaru" (no może w weekend będę kontynuował ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Czerwiec 27, 2016 Share Napisano Czerwiec 27, 2016 ban za to że nie czytasz mojego opowiadania i Sztandaru od @Świeży rekrut 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Czerwiec 28, 2016 Share Napisano Czerwiec 28, 2016 No ale.... ban bo dziś to zrobię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Czerwiec 28, 2016 Share Napisano Czerwiec 28, 2016 ban bo dopiero dziś Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Czerwiec 28, 2016 Share Napisano Czerwiec 28, 2016 Ban, bo... sam nie wiem. Bo mi się rysować nie chce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Czerwiec 28, 2016 Share Napisano Czerwiec 28, 2016 (edytowany) Ban bo w Twoim przypadku to zbrodnia przeciwko ludzkości. Na stos!! Edytowano Czerwiec 28, 2016 przez Michalski9 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Czerwiec 28, 2016 Share Napisano Czerwiec 28, 2016 Ban, bo stos się przepełnił rozkazami i cały system padł. (dla kumatych) 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Czerwiec 28, 2016 Share Napisano Czerwiec 28, 2016 3 godziny temu Michalski9 napisał: Ban bo w Twoim przypadku to zbrodnia przeciwko ludzkości. Na stos!! zgadzam się 5 godzin temu Flaming napisał: Ban, bo... sam nie wiem. Bo mi się rysować nie chce. Nie ładnie Ban bo stos jest przepełniony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Czerwiec 28, 2016 Share Napisano Czerwiec 28, 2016 Ban bo chcecie spalić przyjaciela 5 minut temu Ratchet napisał: Nie ładnie No wiem, ale leń nie chce się poddać :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Czerwiec 28, 2016 Share Napisano Czerwiec 28, 2016 ban bo nie chce kopnąć LENIA W RZYĆ!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Czerwiec 28, 2016 Share Napisano Czerwiec 28, 2016 Ban, bo nikt tutaj nie jest poważny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Czerwiec 28, 2016 Share Napisano Czerwiec 28, 2016 ban za to że czasem powinno się byc niepoważnym Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Czerwiec 28, 2016 Share Napisano Czerwiec 28, 2016 Ban za to że każe mi kopać lenia, chociaż już to zrobiłem (kilka razy, a właściwie to moja siostra) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się