Rory Mercury Napisano Czerwiec 28, 2016 Share Napisano Czerwiec 28, 2016 ban za to że dalej nie udało się go wykopać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Czerwiec 28, 2016 Share Napisano Czerwiec 28, 2016 Ban, bo utknąłem z fikiem w gównianym miejscu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Czerwiec 28, 2016 Share Napisano Czerwiec 28, 2016 (edytowany) za to że utknął z fikiem i nie może pisać i za to że dalej nie dostałam linka na przypomnienie Edytowano Czerwiec 28, 2016 przez Ratchet Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Czerwiec 28, 2016 Share Napisano Czerwiec 28, 2016 Za to że ja w ogóle tego fika nie znam, a z tego co tu piszecie wydaje się zaje***ty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Czerwiec 28, 2016 Share Napisano Czerwiec 28, 2016 21 minuty temu Flaming napisał: Za to że ja w ogóle tego fika nie znam, a z tego co tu piszecie wydaje się zaje***ty. to ładnie poproś ja mam dostęp do praktycznie wszystkich Ban za to że po prostu jesteś Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Czerwiec 28, 2016 Share Napisano Czerwiec 28, 2016 1 minutę temu Ratchet napisał: Ban za to że po prostu jesteś A... Ale... To coś złego? 1 minutę temu Ratchet napisał: to ładnie poproś ja mam dostęp do praktycznie wszystkich @Świeży rekrut Ładnie proszę Ban za to, że dała mi bana tylko za to, że jestem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Czerwiec 28, 2016 Share Napisano Czerwiec 28, 2016 3 minuty temu Ratchet napisał: Ban za to że po prostu jesteś A... Ale... To coś złego? 3 minuty temu Ratchet napisał: to ładnie poproś ja mam dostęp do praktycznie wszystkich @Świeży rekrut Ładnie proszę Ban za to, że dała mi bana tylko za to, że jestem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Czerwiec 28, 2016 Share Napisano Czerwiec 28, 2016 @Flaming mnie się dzisiaj głupie żarty trzymają. nudy w pracy Ban za to że zajebiście gra na gitarze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Czerwiec 28, 2016 Share Napisano Czerwiec 28, 2016 Ban za to, że przeklina. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Czerwiec 28, 2016 Share Napisano Czerwiec 28, 2016 Właśnie teraz Flaming napisał: Ban za to, że przeklina. słowo zajebiście w moich ustach to nie przekleństwo żeby.ś ty wiedział ile mięsa lata u mnie w pracy to byś się za głowę złapał a 90% to ode mnie ban za to że mi zwraca uwagę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Czerwiec 28, 2016 Share Napisano Czerwiec 28, 2016 @Flaming o co Ty mnie prosisz? Bo ja nie w temacie od ładnego tygodnia. Ban, bo nadal nie mogę ruszyć fika. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Czerwiec 28, 2016 Share Napisano Czerwiec 28, 2016 @Świeży rekrut on cię prosi o twoje fiki Ban że jesteś nie w temacie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Czerwiec 28, 2016 Share Napisano Czerwiec 28, 2016 Ban za to że jadłem już kolację i ciągle jestem głodny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Czerwiec 28, 2016 Share Napisano Czerwiec 28, 2016 ban za to że jesteś głodny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Czerwiec 28, 2016 Share Napisano Czerwiec 28, 2016 @Ratchet tego fika jeszcze nie ma na forum, ale nie będzie on o kolorowym salcesonie.@Flaming Lądowanie, 'Pancerz we krwii' (wcześniejszy 'Numer 730' niedokończony), Moje piekło (dokończone, ale nawalone błędami), Sztandar straceńców (niedokończony) i 'Sanitariuszka i żołnierz' (dział MLN clop). Jak prosiłeś, tylko nie wiem, czy to będzie takie zajebiste, jak się wydaje. Sam oceń. Proponuję, żebyś zaczął od 'Lądowania'. Ban, bo nadal mam dość, ale nie jestem głodny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Czerwiec 28, 2016 Share Napisano Czerwiec 28, 2016 Dzięki wielkie. Tylko "Pancerz we krwi" nie mogę znaleźć. Za to, że nie mogę znaleźć "Pancerza we krwi". 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Czerwiec 28, 2016 Share Napisano Czerwiec 28, 2016 za to że nie możecie się dogadać na privie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Czerwiec 28, 2016 Share Napisano Czerwiec 28, 2016 Za to, że to nie moja wina a ona i tak mnie oskarża. I faktycznie, na priv byłoby łatwiej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Czerwiec 28, 2016 Share Napisano Czerwiec 28, 2016 (Pancerz we krwii jest w dziale MLN z gore i tak dalej. @Flaming Ban, bo jestem rozszarpywany. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Czerwiec 28, 2016 Share Napisano Czerwiec 28, 2016 ban za to że nie dasz fików tak jak mi na priv dla @Flaming Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Czerwiec 28, 2016 Share Napisano Czerwiec 28, 2016 (edytowany) Ban za bycie Lombaxem Edytowano Czerwiec 28, 2016 przez Daring Do Muffins Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Czerwiec 28, 2016 Share Napisano Czerwiec 28, 2016 5 minut temu Daring Do Muffins napisał: Ban za bycie Lombaxem no tego to się nie spodziewałam A ja jestem dumna z tego że jestem Lombaxem ban za radosny avek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asie Napisano Czerwiec 28, 2016 Share Napisano Czerwiec 28, 2016 (edytowany) Ban za nadużywanie tej samej emotki. Spoiler Proszę o więcej kreatywności niż "ban za chińskie bajki". Edytowano Czerwiec 28, 2016 przez Siekierkaarin!~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Czerwiec 28, 2016 Share Napisano Czerwiec 28, 2016 OK. Ban za to, że się prosi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Czerwiec 28, 2016 Share Napisano Czerwiec 28, 2016 (edytowany) Ban za to, że tego nie widziałeś. Obejrz to, wiedz kim jest Kyss.S. Uwaga! Powyższy materiał zawiera śladowe ilości ptasiego mięsa i zepsutych klatek! Spoiler Kyss.S nie może się obyć bez przeklinania jak leci, a tak ptak świetnie to pokazuje. Edytowano Czerwiec 28, 2016 przez Lucas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się