Rory Mercury Napisano Czerwiec 28, 2016 Share Napisano Czerwiec 28, 2016 ahahaha ten ptak rzuca mięsem lepiej niż jakikolwiek człowiek Za rzucającego mięsem ptaka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Czerwiec 29, 2016 Share Napisano Czerwiec 29, 2016 (edytowany) Udzielam Ci bonu na ban (z przymusem wykorzystania), za to, że piosnka nie jest cała taka jakby mogła być Edytowano Czerwiec 29, 2016 przez Michalski9 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Czerwiec 29, 2016 Share Napisano Czerwiec 29, 2016 Ban bo będzie dziś kolejny rozdział 'Pancerza we krwi'. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Czerwiec 29, 2016 Share Napisano Czerwiec 29, 2016 ban za to że dopiero teraz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Czerwiec 29, 2016 Share Napisano Czerwiec 29, 2016 ban za to, że ten rozdział nie będzie doskonały Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Czerwiec 29, 2016 Share Napisano Czerwiec 29, 2016 Właśnie teraz Michalski9 napisał: ban za to, że ten rozdział nie będzie doskonały o a to czemu? ban za to że się czepia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Czerwiec 29, 2016 Share Napisano Czerwiec 29, 2016 Właśnie teraz Ratchet napisał: o a to czemu? ban za to że się czepia Bo już czytałem poprzednie wypociny @Świeży rekrut i trzeba to ulepszyć baz za to, że wolno mi idzie nauka gry Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Czerwiec 29, 2016 Share Napisano Czerwiec 29, 2016 ban za to że wolno się uczy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Czerwiec 29, 2016 Share Napisano Czerwiec 29, 2016 Ban, bo wiem @Michalski9, że ten rozdział doskonały nie będzie, ponieważ staram się, aby wyszedł jak najlepiej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Czerwiec 29, 2016 Share Napisano Czerwiec 29, 2016 (edytowany) Ban za to, że dużo pracuje i za to że zbyt słabo się stara Edytowano Czerwiec 29, 2016 przez Michalski9 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Czerwiec 29, 2016 Share Napisano Czerwiec 29, 2016 (edytowany) ban za to że wypomina @Michalski9 @Świeży rekrut @Flaming zauważyliście że w tym temacie ostatnio to my się tylko udzielamy? Edytowano Czerwiec 29, 2016 przez Ratchet Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Czerwiec 29, 2016 Share Napisano Czerwiec 29, 2016 Tak jak w każdym innym... Ban za to, że wszystko zauważa późno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Czerwiec 29, 2016 Share Napisano Czerwiec 29, 2016 @Ratchet teraz zauważyłem . Podejrzane.... Fandom umiera!! (NIE! Jeszcze nie teraz!) Daję bana za smutną muzyczkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Czerwiec 29, 2016 Share Napisano Czerwiec 29, 2016 Ban za zbytnie dramatyzowanie @Michalski9 . Fandom nie umiera. Jest tylko żywym trupem. (Just fucking logic.) 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Czerwiec 29, 2016 Share Napisano Czerwiec 29, 2016 Smutną??? Got My Mind Set On You jest smutne??? WTF??? Za to że uważa fandom za zombie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Czerwiec 29, 2016 Share Napisano Czerwiec 29, 2016 Ban, bo tego nie napisałem, że jest zombie. Jest żywy, bo tworzą go użytkownicy i administratorzy. A że jest ich ostatnio mało, to ledwo zipie. Drugi BAN! Bo spadam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Czerwiec 29, 2016 Share Napisano Czerwiec 29, 2016 1 minutę temu Świeży rekrut napisał: Ban za zbytnie dramatyzowanie @Michalski9 . Fandom nie umiera. Jest tylko żywym trupem. (Just fucking logic.) Właśnie teraz Flaming napisał: Smutną??? Got My Mind Set On You jest smutne??? WTF??? Nie o nią Mi chodziło ale maind fuck. Za to, że moja wina, bo nie doprecyzowałem i już tego nie zrobię 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Czerwiec 29, 2016 Share Napisano Czerwiec 29, 2016 Właśnie teraz Michalski9 napisał: Nie o nią Mi chodziło ale maind fuck. O jaką? O In This River? Ban, bo nie chce doprecyzować o jaką piosenkę mu chodziło. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Czerwiec 29, 2016 Share Napisano Czerwiec 29, 2016 5 minut temu Flaming napisał: Tak jak w każdym innym... Ban za to, że wszystko zauważa późno. zauważyłam to wcześniej ale nie pisałam ban za niedanie bana Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Czerwiec 29, 2016 Share Napisano Czerwiec 29, 2016 Właśnie teraz Flaming napisał: O jaką? O In This River? Ban, bo nie chce doprecyzować o jaką piosenkę mu chodziło. Ban za tworzenie kółka wzajemnej adoracji, co nie jest chyba zbyt dobre (IMHO ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Czerwiec 29, 2016 Share Napisano Czerwiec 29, 2016 Ban, bo już po ptokach i pies śpiewał smutną piosenkę. (Gdzie są przyjaciele moi?) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Czerwiec 29, 2016 Share Napisano Czerwiec 29, 2016 (Kto? Nigdy żodnych nie było (sorki musiałem)) Ban za to, że już zbyt późno, a @Dayan mnie znielubi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Czerwiec 29, 2016 Share Napisano Czerwiec 29, 2016 an , bo nie chce mi się wymyślać bana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Czerwiec 29, 2016 Share Napisano Czerwiec 29, 2016 Ban, bo złe myśli są częstym objawem złego samopoczucia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Czerwiec 29, 2016 Share Napisano Czerwiec 29, 2016 (edytowany) Banuję Cię @Flaming za totalny brak kreatywności w Twej wypowiedzi i za to, że żarówki nie świecą na czarno. Edit: Banuję Cię @Świeży rekrut za to, że złe myśli implikują złe samopoczucie (złe myśli, niedobre, nie będzie cukierka ) Edytowano Czerwiec 29, 2016 przez Michalski9 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się