Rainbow Guitar Napisano Czerwiec 29, 2016 Share Napisano Czerwiec 29, 2016 Ban, bo kończy mi się picie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Czerwiec 29, 2016 Share Napisano Czerwiec 29, 2016 ban bo zabrakło coli w automacie u mnie w pracy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Czerwiec 29, 2016 Share Napisano Czerwiec 29, 2016 Ban bo chce mnie znaleźć GPS'em Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Czerwiec 29, 2016 Share Napisano Czerwiec 29, 2016 Ban bo znam parę sprytnych tricków których @Flaming Mnie nie chciał nauczyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Czerwiec 29, 2016 Share Napisano Czerwiec 29, 2016 Ja Cię ie chciałem nauczyć? Ban bo kłamie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Czerwiec 29, 2016 Share Napisano Czerwiec 29, 2016 9 minut temu Flaming napisał: Ban bo chce mnie znaleźć GPS'em a co to wykopię tego lenia z Ciebie Ban bo już mamy sposób Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Czerwiec 29, 2016 Share Napisano Czerwiec 29, 2016 7 minut temu Flaming napisał: Ja Cię ie chciałem nauczyć? Ban bo kłamie Tak. Wcale nie kłamię. Ban bo Mi Linux chodzi wolniej niżeliby mógł Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Czerwiec 29, 2016 Share Napisano Czerwiec 29, 2016 ban bo trzeba oczyścić system Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Czerwiec 29, 2016 Share Napisano Czerwiec 29, 2016 4 minuty temu Ratchet napisał: ban bo trzeba oczyścić system Ban bo wczoraj go instalowałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Czerwiec 29, 2016 Share Napisano Czerwiec 29, 2016 Ban bo poszedł sobie z forum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Czerwiec 29, 2016 Share Napisano Czerwiec 29, 2016 ban bo nie poczekaliście na mnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Czerwiec 30, 2016 Share Napisano Czerwiec 30, 2016 Ban za równie głupią zabawę jaki temat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Czerwiec 30, 2016 Share Napisano Czerwiec 30, 2016 ban za to że w to grasz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Czerwiec 30, 2016 Share Napisano Czerwiec 30, 2016 Ban za ból i cierpienie całego świata Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Napisano Czerwiec 30, 2016 Share Napisano Czerwiec 30, 2016 Ban za durny ban Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Czerwiec 30, 2016 Share Napisano Czerwiec 30, 2016 Ban za to, że Polska gra z Portugalią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Rock Napisano Czerwiec 30, 2016 Share Napisano Czerwiec 30, 2016 Ban za to, że zostały tylko 2 miesiące do rozpoczęcia roku szkolnego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Czerwiec 30, 2016 Share Napisano Czerwiec 30, 2016 Ban, bo powinnaś się cieszyć tym, że nie ma szkoły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Czerwiec 30, 2016 Share Napisano Czerwiec 30, 2016 Ban bo w niektórych szkołach uczą tak ciekawych rzeczy, że wakacje brzmią jak kara (też tęsknię za szkołą ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Czerwiec 30, 2016 Share Napisano Czerwiec 30, 2016 A ja specjalnie nie. Później może i zatęsknię, ale nie teraz. Ban, bo powolnie kończę 'Świadomość' Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Czerwiec 30, 2016 Share Napisano Czerwiec 30, 2016 1 minutę temu Świeży rekrut napisał: A ja specjalnie nie. Później może i zatęsknię, ale nie teraz. Smutna szkoła pewnie jakaś Daję Ci bana bo nie odpisujesz na komentarze widzów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Czerwiec 30, 2016 Share Napisano Czerwiec 30, 2016 (Jak to nie odpisuję na komentarze widzów? Hę? Przecież nie dawałem Ci linka do 'Świadomości' więc. Chyba, że o co innego Ci chodzi, to mnie oświeć, jakbyś mógł.) Ban, bo czuję się przez Ciebie skołowany @Michalski9. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Czerwiec 30, 2016 Share Napisano Czerwiec 30, 2016 1 minutę temu Świeży rekrut napisał: (Jak to nie odpisuję na komentarze widzów? Hę? Przecież nie dawałem Ci linka do 'Świadomości' więc. Chyba, że o co innego Ci chodzi, to mnie oświeć, jakbyś mógł.) (no chodzi Mi o youtube ) Ban bo czuję dumę, że Ty się czujesz skołowany @Świeży rekrut 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Czerwiec 30, 2016 Share Napisano Czerwiec 30, 2016 (Odpisałem Ci wówczas w dokładnie tej zabawie. Dokładnie, wtedy kiedy wysyłałeś mi to na YT. Ale mogę powtórzyć ją tutaj. I Ci odpowiadam: Otóż renderowanie zajęło mi siedem godzin, a przygotowanie, jakiś tydzień.) Ban, bo już wiem o co kaman. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Czerwiec 30, 2016 Share Napisano Czerwiec 30, 2016 Ban, bo nie chce mi się czytać tego w nawiasie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się