Pinkie Pie Brony Napisano Styczeń 7, 2016 Share Napisano Styczeń 7, 2016 Ban za danie bana Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Styczeń 7, 2016 Share Napisano Styczeń 7, 2016 Ban za danie bana osobie, która dała bana Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asd Napisano Styczeń 7, 2016 Share Napisano Styczeń 7, 2016 Ban za brak licencji na banowanie 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinkie Pie Brony Napisano Styczeń 7, 2016 Share Napisano Styczeń 7, 2016 Ban za pouczanie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Styczeń 7, 2016 Share Napisano Styczeń 7, 2016 Ban za stawanie w mojej obronie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selenium v.2 Napisano Styczeń 7, 2016 Share Napisano Styczeń 7, 2016 Ban za banowanie osób banujących niewinnych wannabe - bannerów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silicius Napisano Styczeń 7, 2016 Share Napisano Styczeń 7, 2016 Mam papiren na banowanie, więc banuję cie za ban za bany - za bany Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Styczeń 7, 2016 Share Napisano Styczeń 7, 2016 Ban za posiadanie papirenu na banowanie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selenium v.2 Napisano Styczeń 7, 2016 Share Napisano Styczeń 7, 2016 Ban za dalszą zabawę w banowanie. Koniec zabawy moi mili. A tak naprawdę ban za to,że dalej nie wiem kim jest gość na avatarze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Styczeń 7, 2016 Share Napisano Styczeń 7, 2016 Mną 😃 hi hi hi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Styczeń 7, 2016 Share Napisano Styczeń 7, 2016 Daje sobie bana za nic 😛 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Styczeń 7, 2016 Share Napisano Styczeń 7, 2016 Ban za to, że mnie ktoś mnie nazwał DEZERTEREM! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selenium v.2 Napisano Styczeń 7, 2016 Share Napisano Styczeń 7, 2016 Ban za użycie wykrzyknika. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Styczeń 7, 2016 Share Napisano Styczeń 7, 2016 Ban za zmianę avka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selenium v.2 Napisano Styczeń 7, 2016 Share Napisano Styczeń 7, 2016 (Co się czepiasz? D: Rarity - Windu ocieka zajeb*stością!) Ban za hejtowanie mojej zmiany avatara. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Styczeń 7, 2016 Share Napisano Styczeń 7, 2016 (To co się czepiasz mojego wykrzyknika? Wiem, że spoko wygląda, a jakbym chciał, to miałbym żołnierza Dynastii, a nie Gwardii Imperialnej, a w tytule byłoby 'Zawsze wierny carowi, ED forever') (I nie hejtowanie, a dość uważną uwagę ) Ban za wściekanie się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selenium v.2 Napisano Styczeń 7, 2016 Share Napisano Styczeń 7, 2016 Właśnie teraz Świeży rekrut napisał: (To co się czepiasz mojego wykrzyknika? Wiem, że spoko wygląda, a jakbym chciał, to miałbym żołnierza Dynastii, a nie Gwardii Imperialnej, a w tytule byłoby 'Zawsze wierny carowi, ED forever') (I nie hejtowanie, a dość uważną uwagę ) Ban za wściekanie się Ban za sądzenie iż się wściekam. ( Wykrzykniki są zue. I passe.) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Styczeń 7, 2016 Share Napisano Styczeń 7, 2016 Ban za to, że mnie nie lubi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selenium v.2 Napisano Styczeń 7, 2016 Share Napisano Styczeń 7, 2016 Ban za brak tełka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Styczeń 7, 2016 Share Napisano Styczeń 7, 2016 (nie mam, gdyż nie chcę) Ban za Twilight na sygnaturze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Styczeń 7, 2016 Share Napisano Styczeń 7, 2016 Ban za kłutnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Styczeń 7, 2016 Share Napisano Styczeń 7, 2016 Ban za próby mediacji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Styczeń 7, 2016 Share Napisano Styczeń 7, 2016 Ban za próby zamachowe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Styczeń 7, 2016 Share Napisano Styczeń 7, 2016 Ban za bezpodstawne oskarżenia, nie mające pokrycia w rzeczywistości. (hehehe) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Styczeń 7, 2016 Share Napisano Styczeń 7, 2016 Ban za "(hehehe)" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się