timber Napisano Październik 1, 2014 Share Napisano Październik 1, 2014 (edytowany) No hej. Kiedyś powstał wątek o zapisach i tyle. Wszelkie informacje w zapisach. Zapisani - -Ja -Frodo -Mephisto Von Pheles -Lucypher --- Sala rozświetliła się, a w mroku pokazała się twarz Króla Piotra, -Witajcie - odparł z dumą - Powierzam wam ważne zadanie. Światła ukazały teraz czwórkę żołnierzy, nieporadnych i nowych w gwardii. -Na północy pokazały się chaty innych narodów, przepuszczamy że mogą być wrogo nastawione, dlatego wysyłam was na zwiad. - Nieporadna gwardzistka Króla Edmunda rozejrzała się zdenerwowana. Nie znała żadnego ze swoich kompanów. Edytowano Październik 1, 2014 przez Timber Sprawiedliwa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Październik 1, 2014 Share Napisano Październik 1, 2014 Louise była skupiona na twarzy króla Piotra. Dziewczyna wiedziała, że dziś jest jej wielki dzień. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Październik 1, 2014 Share Napisano Październik 1, 2014 ((A tam od razu nieporadnych. Moja postać potrafi walczyć mieczem. W sumie ja sam też potrafię.)) Vilkas wysłuchał rozkazów. Spojrzał na resztę osób. Nie znał ich ale według jego wstępnej analizy miał tam napakowanego kolesia który najpewniej myśli mięśniami. Jedną dziewczynę która nie była nawet pełnoletnia. Ostatniej dziewczyny nie ocenił ale wyglądała na zdenerwowaną. - Rozkaz. - powiedział uderzając ręką w klatkę piersiową i skłaniając się lekko na znak szacunku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Październik 1, 2014 Autor Share Napisano Październik 1, 2014 Dziewczyna rozejrzała się nerwowo, po czym zauważając dyg swojego kompana, wykrztusiła z siebie jak najbardziej stanowcze... -Rozkaz, Panie. - Rozejrzała się powoli. Że śledzić obóz? Była zaskoczona, naszczęście jak najbardziej pozytywnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Październik 1, 2014 Share Napisano Październik 1, 2014 Dante wysłuchał rozkazów. Gdy król skończył uderzył młotem w tarczę. - Tak jest mój królu.- powiedział uśmiechając się pod chełmem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Październik 1, 2014 Share Napisano Październik 1, 2014 ((Chełm to takie miasto .-. Uśmiecha się pod miastem?)) Vilkas poprawił tarczę którą miał na plecach. Miecz przy pasie, oraz drugi miecz, również na plecach. Dla przeciętnej osoby mogło się wydawać że nosi tego za dużo ale wszechstronność w walce jest atutem. Spojrzał na mężczyznę który uderzył młotem w tarczę. Sądząc po jego broni wyboru był barbarzyńcą lub kimś podobnym. Więc mieli barbarzyńcę, wojownika, łuczniczkę i ostatnią dziewczynę, nie widział u niej broni, jeśli miała takową, więc na razie nie wiedział do czego się dostosować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Październik 1, 2014 Share Napisano Październik 1, 2014 Louise widząc, że każdy odreagował, skinęła głową ukrytą pod kapturem ciemnozielonego płaszcza Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Październik 1, 2014 Autor Share Napisano Październik 1, 2014 [Mephisto, staraj się nie pisać w nawiasach, tylko w dyskusji, okej?] Dziewczyna przewróciła schowany w cienkiej pochwie miecz. Nie była ona schowana, a gładko leżała przypięta do spodnii, od strony dziewczyny i barbarzyńcy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Październik 1, 2014 Share Napisano Październik 1, 2014 Dante rozejrzał się po towarzyszących mu osobach. - Przynajmniej jeden wojownik.- mruknął patrząc na Wilka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Październik 1, 2014 Autor Share Napisano Październik 1, 2014 Dziewczyna gwałtownie wyciągnęła miecz, zapewne dlatego, żeby odciąć się od uwag barbażyńcy, po czym połoźyła po na popiersiu (miecz, nie barbażyńcę). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Październik 1, 2014 Share Napisano Październik 1, 2014 Vilkas przyjrzał się zachowaniu dziewczyny. Czyli jednak miała miecz. - Czyli wszyscy uzbrojeni. - mruknął pod nosem i uśmiechnął się delikatnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Październik 1, 2014 Autor Share Napisano Październik 1, 2014 Król Piotr odprawił ich. Lucy powoli schowała miecz do pochwy, po czym zawróciła bez słowa. Nie wiedziała co powiedzieć, czy cieszyć się, czy może płakać. Mieli wyruszyć jutro, o świcie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Październik 1, 2014 Share Napisano Październik 1, 2014 Vilkas, skłonił się raz jeszcze i wyszedł. Zaczął myśleć nad tym co powinien wziąć ze sobą. Miał w zasadzie pełną listę rzeczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Październik 2, 2014 Share Napisano Październik 2, 2014 (edytowany) Dante od razu po przemowieniukróla ruszył do kowala. Musiał mnieć sprawną tarczę. - Bez dobrej tarczy ani rusz.- mrukął z uśmiechem. Edytowano Październik 2, 2014 przez Lucypher Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Październik 2, 2014 Autor Share Napisano Październik 2, 2014 Dzień minął raczej jak najbardziej spokojnie. Następnego ranka, czwórka żołnierzy spotkała się o wyznaczonym czasie i miejscu. Lekko zdenerowana Lucy poprawiła nierówno leżącą, drobną kolczugę po czym odetchnęła głęboko i monotonnie, jakby czekała na swoich kompanów już godziny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Październik 2, 2014 Share Napisano Październik 2, 2014 Vilkas pojawił się w wyznaczonym miejscu trochę przed czasem, oprócz tego że miał na sobie stalową zbroję, ale bez hełmu, broń oraz tarczę miał też plecak, z przywiązanym do niego bukłakiem, złożonym namiotem i zrolowanym materiałem. Czekał aż wyruszą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Październik 2, 2014 Share Napisano Październik 2, 2014 Dante stał i oglądał swoją tarczę i młot. - Tarcza w świetnym stanie, młot również bez rysy.- mrukną pod nosem ściągając hełm i poprawiqjąc swoje białe włosy tak aby mu nie zasłaniały widoku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Październik 2, 2014 Autor Share Napisano Październik 2, 2014 Dziewczyna wysuęła miecz, sprawdzając jego stan, po czym uprzejmie przedstawiła się. -Witajcie, jestem Lucy, z oddziału Króla Edmunda Sprawiedliwego. - skłoniła się lekko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Październik 2, 2014 Share Napisano Październik 2, 2014 - Vilkas Ysgramor, z oddziału Królowej Łucji Dzielnej. - przedstawił się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Październik 2, 2014 Share Napisano Październik 2, 2014 (edytowany) Dante spojrzał na nią i uśmiechnął się. - Witajcie. Jestem Dante z odziału króla Piotra Wspaniałego.- powiedział kłaniając się każdemu z osobna. Tylko Vilkasowi podał rękę. Bo innym mógłby ją zgnieść. Edytowano Październik 2, 2014 przez Lucypher Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Październik 2, 2014 Share Napisano Październik 2, 2014 Nagle dołączyła do nich niska, czarnowłosa dziewczyna o drobnej budowie. Wyglądała na dobrze przygotowaną na wyprawę. -Witajcie. Jestem Shai Kame. Królowa Zuzanna Łagodna wybrała mnie jako drugą wojowniczkę z jej armii-odparła i ukłoniła się lekko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Październik 2, 2014 Share Napisano Październik 2, 2014 Vilkas przyjrzał się dziewczynie. Wyglądała wątło więc raczej nie należała do wojowniczek. Chociaż kto wie. - Witaj. - przywitał się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Październik 2, 2014 Autor Share Napisano Październik 2, 2014 Lucy gwałtownie odwróciła głowę. -Witaj, jestem Lucy, żołnierz Króla Edmunda Sprawiedliwego. Miło cię widzieć. - Uśmiechnęła się ciepło, cieszyła się, że nie musi przebywać cały czas w towarzystwie tego chłopaka i jego kolegi barbarzyńcy. Na początek podchodziła do tego nieco kwaśnie, widząc że pozostali nieprzychodzą, teraz chyba byli w komplecie... - Czy to prawda że Królowa Zuzanna przysłała dwie siły do naszej drużyny? - zapytała nowoprzybyłą z ciekawością. Jeśli kto miał to wiedzieć to ktoś z niej wojsk. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Październik 2, 2014 Share Napisano Październik 2, 2014 Shai popatrzyła na Lucy. -Tak, tak. To prawda, ma być jeszcze jedna dziewczyna młodsza ode mnie. Ale chyba jeszcze nie dotarła...-powiedziała rozglądając się niecierpliwie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Październik 2, 2014 Autor Share Napisano Październik 2, 2014 -Szkoda że nie możemy już powoli wyruszać. Dziewczyna siadła na pobliskim głazie, po czym zaczęła bawić się swoim mieczem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts