deHavilland Napisano Lipiec 27, 2012 Share Napisano Lipiec 27, 2012 Znajdź mięso w krzakach z jagodami hahaha Jak przekonać do siebie dziewczynę? WOLOLO Dawno się tak nie uśmiałem Te różne dziwne rozwiązania w AoE są niezłe. A to o wieśniakach, tylko że w wersji z jedynki. Wieśniak zabija jelenia włócznią, a wroga kością. Pamiątacie taka sytuacje jak graliście? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygnus Napisano Sierpień 13, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 13, 2012 Ta, do jeleni strzelaj z łuku, przeciwnika bij z pięści xD Albo OMG DZIK ATAKUJE, WSZYSCY DO CENTRUM!!!!1111oneoneone one one jeden Albo OMG PRZECIWNIK Z WIELKĄ I NOWOCZESNĄ ARMIĄ!!! *torpedo2* Albo w samoczku: Sojusznik: Anglicy atakują nasze miasto! Czy nie mógłbyś przysłać nam trochę jedzenia i złota? Cygnus: NIE! Gińcie w płomieniach! Sojusznik: Dziękujemy za pomoc! Jeśli masz jakieś oddziały, przyślij je nam, byśmy razem mogli odeprzeć atak! Cygnus: Okay... Cygnus zmienia stosunki dyplomatyczne na Wroga. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dashy Napisano Sierpień 13, 2012 Share Napisano Sierpień 13, 2012 Ja bardzo lubię część III z dodatkiem The Asian Dynasties. Zawsze brytyjczykami miażdżyłem... aż do wyczerpania limitu armii. Szkoda ,żę nie ma nacji "Ponys" no nie? ________________________________________________________________ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fallen Star Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Mi najbardziej do gustu podeszła II, ale nie grałem nadal w III, więc o niej się nie wyrażę. Jak ktoś by chciał walnąć partyjkę lub dwie to niech pisze do mnie na Skype: marekin450 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LadyDekaro Napisano Luty 16, 2013 Share Napisano Luty 16, 2013 Uwielbiam AoE, wszystkie części ^^ Już jak byłam mała potrafiłam siedzieć nad tą grą godzinami; miałam bodajże z 8 lat, gdy przez bite 9 godzin miażdżyłam wroga potężną kawalerią w AoE I > Niestety, przyszedł dziadek i mi korki wyłączył ;-; Teraz też z przyjemnością pykam sobie w Age of Empires, ale raczej trójeczkę. W I i II już się nagrałam. O ile kampania w podstawówce bardzo mi się podobała (ciekawy motyw ze Źródłem Młodości, fajnie się je niszczyło pod koniec pierwszego epizodu :>) to WarChief mnie nieco rozczarowuje :c Znacie może jakieś bardziej ciekawe dodatki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ternos23 Napisano Kwiecień 17, 2013 Share Napisano Kwiecień 17, 2013 Mi wpadła do gustu III i miałem pełną ale zgubiłem....ale i tak fajne Nie grałem nigdy w I (może nie pamiętam,jak zaczynałem grać to miałem 4 lata) ale II miałem pełną.Powiem,że atak kawalerii na muszkieterów w III Był jak dla mnie zaisty Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Kwiecień 26, 2013 Share Napisano Kwiecień 26, 2013 Ja kupiłem sobie obie części z dodatkami (edycja kolekcjonerka) z czego grałem tylko w dwójkę i nie mogłem skończyć misji z Joanną d'Arc bo ciągle albo zabijali mi wszystkie wojska albą ją i Czygis Hanem (czy jakoś tak) gdzie trzeba było przekonać te plemiona do walki z przeciwnikiem. Za to najbardziej podobało mi się jak chyba szkoccy wieśniacy mówili "robuje" co chyba znaczyło "buduje" Ogólnie gra bardzo dobra zarówno graficznie jak i dźwiękowo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts