Sowenia Napisano Październik 8, 2014 Share Napisano Październik 8, 2014 (edytowany) Witam wszystkich bardzo serdecznie! Tłum powoli się zbiera. Zawodnicy są gotowi do walki. Jeszcze tylko ostatnie przygotowania iii...ZACZYNAMY! Rozpoczyna się pierwsza (mam nadzieję, że takiej zabawy jeszcze nie było) kucykowa walka! Nie będzie broni. Nie będzie ran. Nie będzie krwi. Jesteście tylko wy. Bronies i Pegasis. To w waszych rękach leży los zawodników. Wy decydujecie kto zwycięża, a kto odpada. *** Zasady zabawy: 1. Podaję dwa kucyki biorące udział w starciu. Waszym zadaniem jest rzucanie punktami dla kucyka, którego wolicie. Na przykład: Punkt dla Twillight bo czyta książki! 2. Można głosować więcej niż raz na tego samego kucyka, ale dopiero gdy dwie inne osoby oddadzą głos. 3. Po jakimś czasie wyłonię zwycięzcę i podam nową parę. 4. Wygrywa kucyk, który pierwszy zdobędzie 5 głosów. Proste? Myślę, że tak. No to do dzieła~! Pierwszą bitwę stoczą... Pinkie Pie i Cheese Sandwich! Zwycięzcy 1. Pinkie Pie 2. Maud Pie 3. Rainbow Dash 4. Twillight Sparkle 5. Applejack 6. Rarity 7. Luna 8. Chrysalis 9. Colgate 10. Octavia 11. Lyra 12. Lotus 13. Big Macintosh Edytowano Styczeń 6, 2015 przez Uszatka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ApulJack Napisano Październik 8, 2014 Share Napisano Październik 8, 2014 Punkt do Pinkie bo to ona zachęciła go do imprezowania Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sloyth 06.0 Napisano Październik 8, 2014 Share Napisano Październik 8, 2014 Punkt dla Pinkie bo to ona jest jedną z głównych postaci Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Październik 8, 2014 Share Napisano Październik 8, 2014 Głosuje na Pinkie jak dla mnie jest jednak ciekawszą postacią Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Long Trailer Napisano Październik 8, 2014 Share Napisano Październik 8, 2014 Punkt dla Sandwicha za czołg Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 8, 2014 Autor Share Napisano Październik 8, 2014 Dodałam zasadę. Wygrywa ten kucyk, który zdobędzie 5 głosów jako pierwszy. Pinkie jest już blisko, ale może się to jeszcze zmieni Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Październik 9, 2014 Share Napisano Październik 9, 2014 Pinkie, jest uczciwa no i taką wesołą różową kulką xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 9, 2014 Autor Share Napisano Październik 9, 2014 Tak oto Pinkie Pie zdobywa pierwszą wygraną! Następni będą... Maud Pie i Soarin! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ApulJack Napisano Październik 9, 2014 Share Napisano Październik 9, 2014 Maud Pie Bo rozwala kamienie bardzo :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Październik 9, 2014 Share Napisano Październik 9, 2014 Maud Pie za idealne okazywanie emocji xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sloyth 06.0 Napisano Październik 9, 2014 Share Napisano Październik 9, 2014 Maud Pie za gadatliwość Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Long Trailer Napisano Październik 9, 2014 Share Napisano Październik 9, 2014 (edytowany) Soarin za bycie członkiem elitarnej drużyny sportowej Edytowano Październik 9, 2014 przez Long Trailer Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loni Napisano Październik 11, 2014 Share Napisano Październik 11, 2014 Soarin za szarlotkę ;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 12, 2014 Autor Share Napisano Październik 12, 2014 Nikt więcej nie zagłosuje? Nie lubicie Maud i Soarina? No dalej! Oni chcą wiedzieć kto wygra~! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ApulJack Napisano Październik 12, 2014 Share Napisano Październik 12, 2014 Maud, za umiejętności poetyckie :> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 12, 2014 Autor Share Napisano Październik 12, 2014 Tym razem zwycięzcą została Maud Pie~! Gratulujemy. Następna para to Spitfire i Rainbow Dash. Dwie wspaniałe lotniczki Equestrii. Która z nich okaże się lepsza? Która ma więcej fanów? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Październik 12, 2014 Share Napisano Październik 12, 2014 Zdecydowanie Rainbow Dash obie są zarozumiałe. Ale wydaje mi się że Rainbow w mniejszym stopniu i jak dla mnie jest ciekawszą postacią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sloyth 06.0 Napisano Październik 12, 2014 Share Napisano Październik 12, 2014 Dashie! #spamemotikonami Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Long Trailer Napisano Październik 12, 2014 Share Napisano Październik 12, 2014 Spitfire za imię takie same jak od brytyjskiego myśliwca z okresu II wojny światowej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loni Napisano Październik 12, 2014 Share Napisano Październik 12, 2014 Rainbow Dash, bo pomimo tego, że czasami myśli tylko o sobie nie wykorzystuje innych dla np. wyniku drużyny, jak to robi Spitfire. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ApulJack Napisano Październik 13, 2014 Share Napisano Październik 13, 2014 RAINBOW DASH za przekraczanie barjery DŹWIĘKU !!!!!!!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riddle Napisano Październik 13, 2014 Share Napisano Październik 13, 2014 Rainbow Dash. Wygląda lepiej, jest jedną z mane/main 6, jest głębiej rozbudowana, częściej ją widzimy w odcinkach, nie jest mężczyzną w polskim i węgierskim dubbingu... Wymieniać by można, aliści powodu nie widzę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 13, 2014 Autor Share Napisano Październik 13, 2014 I mamy zwycięzcę~! Przyznam, że spodziewałam się iż będzie to Rainbow Dash. A teraz..Magic Duel! Twillight vs Trixie! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Październik 13, 2014 Share Napisano Październik 13, 2014 (edytowany) Cóż ja głosuje na Twilight. Choćby za te jej miłość do książek. Edytowano Październik 14, 2014 przez Magus Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sloyth 06.0 Napisano Październik 13, 2014 Share Napisano Październik 13, 2014 Twilight is the best princess! (poleci hejt na mnie ;P) Wysłano z City Tab Lite Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się