BiP Napisano Październik 21, 2014 Share Napisano Październik 21, 2014 (edytowany) Witajcie jestem Sweetie Belle! Jestem młodszą siostrą Rarity, jeśli macie jakieś pytania, to śmiało możecie je pisać, odpowiem na każde z nich! Zatem zapraszam do pisania Edytowano Październik 21, 2014 przez BRONIESiPEGASIS Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Long Trailer Napisano Październik 21, 2014 Share Napisano Październik 21, 2014 Dałaś kiedyś siostrze inspirację do stworzenia kreacji? Czy lubisz spotkania CMC i wasze karkołomne wyczyny? Umiesz ugotować jajecznica? Uszyłaś kiedyś coś własnokopytnie? Oglądasz jakieś seriale? Jak tak,to jakie jest twój ulubiony? Czytasz książki? Czy twoja siostra kiedyś dużo przytyła? Czy twoja siostra projektowała modę dla puszystych? Lubisz placki? Co sądzisz o Diamond Twarze i Silver Spodnie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobayashi Napisano Październik 25, 2014 Share Napisano Październik 25, 2014 Budyń czy Kisiel? Co sądzisz o księżniczkach? Co sądzisz o przyjaciółkach swojej siostry? Co sądzisz o swoich rodzicach? Skąd się biorą źrebaki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Listopad 1, 2014 Share Napisano Listopad 1, 2014 Jak wyobrażasz sobie swój znaczek? Od kiedy śpiewasz? Jaka jest twoja ulubiona piosenka? Umiesz coś wyczarować? Wolisz Applebloom czy Scootalo? Ile czasu rano Rarity zajmuje przyszykowanie się? (Poranna toaleta itd.) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Listopad 1, 2014 Share Napisano Listopad 1, 2014 I mam kolejną serię pytań Jakie było twoje najtrudniejsze zadanie (jako poszukiwacze znaczków)? Wolisz Księżniczkę Lunę czy Celestię? Jak czułaś się sypiąc kwiaty na ślubie Księżniczki Cadence i Shining Armora? Lubisz swój wygląd? Którego z kucyków traktujesz jako autorytet (poza Rarity)? Ulubiony kolor? Ulubione danie? Co sądzisz o Rainbow Dash? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Listopad 1, 2014 Share Napisano Listopad 1, 2014 (edytowany) 1. Co czułaś gdy przez sprzeczkę twoją i twoich przyjaciółek uwolnił się Discord? 2. Czego się najbardziej obawiasz? 3. Co czułaś gdy niosłaś flagę z przyjaciółkami na igrzyskach Equestrii? 3. Jak zareagowałaś gdy okazało się że księżniczka Cadance okazała się podmieńcem? 4. Cieszysz się że Applejack oddała wam swój stary domek na drzewie? 5. Udało ci się w końcu zwiedzić kryształowe imperium? Edytowano Listopad 1, 2014 przez Magus Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Listopad 3, 2014 Share Napisano Listopad 3, 2014 I trzecia tura pytań Ile lat jesteś młodsza od Rarity? Podobają ci się jej stroje? Masz jakiś swój ulubiony? Co sądzisz o Opal? Ile oktaw ma twój głos? Co sądzisz o Księżniczce Cadence? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Listopad 4, 2014 Share Napisano Listopad 4, 2014 (edytowany) Ulubiony przedmiot szkolny? Ulubione miejsce w ponyville? Zaśpiewasz mi coś?? ^^ Edytowano Listopad 4, 2014 przez Shine Star Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Listopad 5, 2014 Share Napisano Listopad 5, 2014 (edytowany) Dlaczego podczas śpiewania "Hush Now Quiet Now" przed samym początkiem twojego śpiewu Apple Bloom i Scootaloo zmartwione patrzą na siebie, po czym zatykają sobie uszy? Nie podoba im się twój śpiew? (Co do mnie - bardzo lubię cię słuchać ^^) Edytowano Listopad 5, 2014 przez BRONIESiPEGASIS Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Listopad 7, 2014 Share Napisano Listopad 7, 2014 Gdzie mieszkają twoi rodzice? Jak poznałaś się ze Scootaloo? Jednorożce, pegazy czy ziemskie? Hug? ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Listopad 9, 2014 Share Napisano Listopad 9, 2014 Znowu ja! i kolejne pytania! - Co jeśli ci powiem że masz swojego odpowiednika w ludzkim świecie? - Która z was jest najstarsza? (Cmc) - Brałaś kiedyś udział w konkursie piosenkarkim? - Co robiłas zanim poznałas się z Apple Bloom i Scootaloo? - Miałaś przyjaciół tam gdzie mieszkałas zanim przeprowadziłas się do Ponyville? - Gdzie mieszkałaś zanim przeprowadziłas się do Ponyville?? - Czy Rarity mieszkała tam z wami? - Jeśli tak to ile miała lat gdy przeprowadziła się do Ponyville? - Ulubione zwierzę? Na razie to tyle. Pozdrawiam! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Listopad 9, 2014 Share Napisano Listopad 9, 2014 1. Czemu po prostu nie spróbujesz poszukać swego talentu w śpiewie? 2. Co najbardziej lubisz w Rarity? 3. Wolisz Scootaloo czy Apple Bloom? I musisz wybrać! MUSISZ! Jak nie wybierzesz to więcej pytań nie zadam. 4. Lubisz czekoladę? 5. Jakie zwierzątko chciałabyś mieć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Listopad 10, 2014 Share Napisano Listopad 10, 2014 - Lubisz czytać? - Ulubiony gatunek literatury? - Masz jakieś swoje ulubione zaklęcie? - Gdzie byłaś, gdy Rarity pod wpływem czarów z książki zmieniła wszystko w mieście? - Rarity też umie ładnie śpiewać, więc co sądzisz o jej śpiewie? - Lubisz rysować? - Czy można cię nazywać "duszą artystyczną"? Pozdrawiam!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Listopad 10, 2014 Share Napisano Listopad 10, 2014 1. Jak ci idzie nauka zaklęć? 2.Gdzie chciałabyś mieszkać? 3. Widziałaś kiedyś podmieńca? 4. W której właściwie jesteś klasie? 5. Jaki jest twój ulubiony owoc? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Listopad 19, 2014 Share Napisano Listopad 19, 2014 Cześć Sweetie, to znowu ja! Wybacz moją nieobecność. Przychodzę z kolejnymi pytaniami ^^: 1. Uważasz że Apple Bloom czy Scootaloo jest ładniejsza? (Dziwne trochę, wiem xd) 2. Co sądzisz o kotach?? 3. Jakiego zwierzaka chciałabyś mieć w przyszłości? 4. Do jakiego miasta chciałabyś pojechać? 5. Marzenie? (Poza zdobyciem znaczka) 6. Wpadł w oko ci jakiś ogierek? ( xD ) 7. Dlaczego wyprowadziłaś się od rodziców do Rarity? Narazie tyle. Pozdrawiam Twoją fanka Shine Star Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 17, 2014 Share Napisano Grudzień 17, 2014 (edytowany) Hej! Wybaczcie że tak długo nie pisałam :c 1. Jak wyobrażasz sobie swoją przyszłość? 2. Gdzie chciałabyś zamieszkać w przyszłości? 3. Co sądzisz o Pinkie Pie? 4. Lubisz ludzi? 5. Wiesz że masz swój odpowiednik w ludzkim świecie? Pozdrawiam, SS Edytowano Grudzień 17, 2014 przez Shine Star Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RandomowyPony Napisano Marzec 17, 2015 Share Napisano Marzec 17, 2015 Coś chyba troche o tobie zapomnieli Forever Alone ;/ Serio Button ci w oko wpadł? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 17, 2015 Share Napisano Marzec 17, 2015 Kilka pytanek ode mnie ^^: -Wolisz kotki czy pieski? -Wolisz Scootaloo czy Apple Bloom? -Lubisz szyć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 17, 2015 Share Napisano Marzec 17, 2015 -Czy chciałabyś być aktorką czy piosenkarką? -Czy chciałabyś być pegazem? -Czy chciałabyś stać się księżniczką? -Co byś zrobiła gdybyś nie poznała Scootaloo i Apple Bloom? -Gdybyś miała znaczek to czy zadawałabyś się ze Scootaloo i Apple Bloom? Uwielbiam zadawać pytania ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velvie Napisano Marzec 18, 2015 Share Napisano Marzec 18, 2015 Jaki jest twój ulubiony przedmiot w szkole? Jaki chciałabyś mieć znaczek? Jaki jest twój ulubiony rodzaj muzyki? Masz jakąś przytulankę? Kto jest twoją ulubioną piosenkarką? Jaka piosenka wpadła ci ostatnio w ucho? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Marzec 19, 2015 Autor Share Napisano Marzec 19, 2015 (edytowany) Odpowiedzi pojawią się do wieczora... Edytowano Marzec 19, 2015 przez BRONIESiPEGASIS Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Marzec 19, 2015 Share Napisano Marzec 19, 2015 Dobry... 1. Gdyby każda z was (CMC), miałaby mieć jakąś ozdobę (tak jak WIELKA "kokardka" AB), to co byś wybrała? 2. Czy kiedykolwiek przeszło ci przez myśl, że mogłabyś zostać Księżniczką? 3. Propozycja zdobycia znaczka: nauczanie (tak jak pani Cheerilee). Próbowałyście? 4. SZALONA (nie róbcie tego w domu) propozycja zdobycia znaczka: skoki narciarskie (kto wie?) 5. Czy kiedykolwiek jakikolwiek kolega "zakochał się" w waszej nauczycielce. Wiem coś o tym... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 19, 2015 Share Napisano Marzec 19, 2015 -Lubisz ubierać się w sukienki? -Jak się uczysz? -Jak sobie wyobrażasz swój znaczek? -Czy chciałabyś być siostrą Twilight? -Czy kiedykolwiek wdałaś się w bójkę? -Lubisz czytać książki? -Co sądzisz o tym,że twoja siostra reprezentuje Element Harmonii? -Czy chciałabyś być siostrą Apple Bloom i Scootaloo? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 23, 2015 Share Napisano Marzec 23, 2015 Dawno mnie tu nie było. - Ulubiona bajka? - Gdzie chcesz zamieszkać w przyszłości? - Ulubione danie? - Co sądzisz o Księżniczce Lunie? - Jaki masz znak zodiaku? - Co sądzisz o Wonderboltsach? - Co sądzisz o Fleetfoot? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Kwiecień 2, 2015 Share Napisano Kwiecień 2, 2015 Hejo ^^ -Czy jak dorośniesz otworzysz własny butik? -Czy lubisz chodzić do szkoły? -Czy lubisz lody? -Czy chciałabyś mieszkać w Canterlocie razem z Apple Bloom i Scootaloo? -Czy kiedykolwiek się zakochałaś? -Czy lubisz klejnoty jak twoja siostra? -Chciałabyś być najpopularniejszą damą w całej Equestrii? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts